Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 144 930
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 180
Моля ако някой мерне някъде парфюми на Aerin да пише 🌷

# 181
  • Бургас
Някой знае ли дали тези адреси на Старкорп са актуални и може ли да се пазарува в тях или само от сайта?,
ул.Александровска 104, Бургас
Склад: ул.Цар Калоян 142 А, Бургас
В склада не съм ходила, но поръчките си вземам от магазина на Александровска. Просто поръчвам по телефон, сумата може и да е по-малка от тази за безплатна доставка. Обикновено продукта е при тях в края на работния ден или на следващия. Имайте предвид, че ако отидете направо в магазина, може да не е наличен целият асортимент, а и цената е малко по-висока от сайта. С поръчка по телефон обаче си гарантирате по-ниската цена.
п.п. Магазинчето е замръзнало в соц.времето, но това да не ви впечатлява, стоката е оригинална, а персонала е много любезен.

# 182
Във Flaconi сет Guerlain L´Homme Ideal (EDT 100 ml + body lotion 75 ml + EDT 5 ml) за 54,65 евро с код GIFTS

С новия код SANTA цената става 51.86 евро. Той намалява 8.88 евро за суми над 58 евро за тези неща.

# 183
Моля ако някой мерне някъде парфюми на Aerin да пише 🌷

https://www.parfuemerie-vollmar.shop/Marken/Aerin/

В България вече ги няма никъде, доколкото знам.

# 184
Преди време имаше голямо зареждане в Мейкъп. Може и там да се следи.

# 185
  • София
На кашончето ми от parfumi-shop има брандиран освен техният надпис, и този www.leparfum.bg
Не съм го засичала до сега, за това споделям. Вероятно собствениците са едни и същи.

# 186
Пак от Flaconi с код SANTA - Guerlain Heritage EDP 100 ml за 58,48 евро с подарък мини на Aqua Allegoria Nerolia Vetiver и две мостри.

# 187
На кашончето ми от parfumi-shop има брандиран освен техният надпис, и този www.leparfum.bg
Не съм го засичала до сега, за това споделям. Вероятно собствениците са едни и същи.
Това пише в съобщението на Спиди от тази сутрин.

# 188
Току що си взех 200ml Joop! home от парфимо, нямаше целофан на кутията и е бил изполван(нямаше празен ход).С фирми от Сливен приключих аз.

# 189
Зависи от гледната точка, други пък се радват, че могат да върнат парфюм, който не им е харесал, след като са го отворили и пробвали.

# 190
Бач кода иначе си отговаря.Винаги когато се поръчва онлайн имаш право да го върнеш до 14 дни, макар че предпочитам сериозните фирми и да не се занимавам с такива неща.В тоя случай не си заслужава заниманието.

# 191
Ако всичко е наред с парфюма защо го връщате?

# 192
Няма да го връщам, имам в предвид, че два пъти като платя за доставката и хипотетично ми излиза по-скъпо от неговата себестойност.Добре е, че не си поръчах още два модела от тях за  да хвана безплатната доставка.

# 193
Ясно, просто вашия казус ме накара да се замисля как бих постъпила аз в аналогична ситуация. Може би, ако е за мен парфюма няма да ми е проблем, но за подарък не е много ок да е без целофан. От друга страна много потребители искат да имат възможност да върнат пробван парфюм, който не са харесали, за фирмата остава решение да пусне върнатите с по-ниска цена и в раздел с нарушена опаковка, ама пък, ако днес от 20 продадени (примерно) парфюма, ти върнат 15, че не им е допаднал аромата, тяхната печалба намаля прогресивно. Та не знам, май няма много полезни ходове.

# 194
Кофтито е, че се предлага като нов, значи те са таксували вече някой за това, че го е върнал и отделно и касова бележка не получих.Само бележка за доставка, странното е, че и от спиди само такава бележка ми дадоха.

Общи условия

Активация на акаунт