Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 783
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 675
Lale_Lili, кое е нещото коета хареса?
Аз живи и здрави събота ще съм в parfium.bg.

Чакам за подарък парфюм от Maison Violet и почвам лекичко да се притеснявам дали ще пристигне за Коледа....

# 676
https://www.parfimo.bg/givenchy-l-interdit-2022-eau-de-toilette-za-jeni-80-ml/

Мисля, че това  е добра цена.
GIVENCHY L´INTERDIT 2022
50мл -97.90
80 мл- 121.60

# 677
Нови придобивки - vol. 2

Най-накрая успях да си събера всички поръчки, направени до момента и се надявам да няма други скоро, че банковата сметка не издържа. Grinning От Парфимо са Fico dì Amalfi и Palo Santo, а от Нотино - всичко останало.

# 678
# 679
Здравейте,

Попаднах на тази оферта. Ако за някого е интересна :
https://elinor.bg/product/parfums-dusita-discovery-set

# 680
  • Варна
Sauvage EDT+ един крем за лице на Виши, поръчани вечерта на 12.12. от Нотино, на14.12 по обяд бяха при мен. Защо ли не платих с карта, като всички знаем, че е читав сайта, и се набутах с наложен платеж?
Доволна.

# 681
Еее, от Елинор се излагат вече. Заредили са на 163 лева 3х15ml подаръчните комплекти на Армани Si/Code, които в Нотино и Мейкъп пускат по 50-60 лева.

# 682
Еее, от Елинор се излагат вече. Заредили са на 163 лева 3х15ml подаръчните комплекти на Армани Si/Code, които в Нотино и Мейкъп пускат по 50-60 лева.
С кода за отстъпка пак излизат по-евтино отколкото в Парфимо, където същите са на 141.60 + доставка.

# 683
Днес в  Нотино, би трябвало да има код за отстъпка на Lancome. Страницата при мен не се отваря, ако може някой да сподели какъв и за какво е. Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 08:48 от Ellinor*

# 684
Днес в  Нотино, би трябвало да има код за отстъпка на Lancome. Страницата при мен не се отваря, ако може някой да сподели какъв и за какво е. Simple Smile

# 685
  • вкъщи
Взех си поръчката от Нотино с подаръците . Очарователни са! Поздравявам сайта !

# 686
  • София
От Монна са ми писали тази сутрин на имейла, че са наредили сумата по сметката сега проверих, получила съм я. Не знам дали има общо с жалбата, която пуснах към КЗП онзи ден. Някой писа по-напред, че също си чака парите, ако не ги е получил още да пише жалба към КЗП.

# 687
И моята сага с Монна приключи. Направена поръчката на 26.11. След 5-6 обаждания от моя страна - първоначално никаква информация какво се случва с поръчката, след това отказ първоначално на единия продукт, днес и на втория и останали само няколко минита я отказах по телефона. Много съм разочарована от отношението.

# 688
  • Sofia
Поръчах онова ретро Живанши за 10 лева, което сподели bubanka. Днес го взех от Спиди. Напълно оригинално е според мен, даже имаше и подаръчета в кашончето, въпреки ниската цена на поръчката ми.
Обаче - много ми е силна тази миризма. Само едно пръсване и вече дава часа ще се удуша. Май ще го подаря на майка ми.

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 15:51 от semelyna

# 689
  • София
Склад за  маркови парфюми е разкрит при акция на пловдивската дирекция на МВР. В две села са проверени транспортна база и складово помещение, където е имало около 10 000 флакона с парфюми, носещи отличителни знаци на защитени търговски марки без разрешение от правопритежателя.
Предварителната пазарна оценка сочи, че на притежателите на марките са нанесени щети за около 1 милион лева.

Общи условия

Активация на акаунт