Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 752
  • 1 243
  •   2
Отговори
# 690
Още детайли от сайта на Нова

Скрит текст:
Склад за фалшиви маркови парфюми е разкрит при акция на "Икономическа полиция" към пловдивската дирекция на МВР. В две села на територията на Община Родопи са проверени транспортна база и складово помещение, където е имало около 10 000 флакона с парфюми, носещи отличителни знаци на защитени търговски марки без разрешение от правопритежателя. 

Установено е, че стоките са внесени нерегламентирано от Турция като целта е била разпространение в търговската мрежа на страни от Западна Европа. 

# 691
  • Пловдив
Да помоля, ако мернете някъде намален мъжки Dior Savage да свирнете Simple Smile
Благодаря.

# 692
# 693
А аз ще помоля за Dior Sauvage Elixir 🙂

# 694
Скрит текст:
Поръчах онова ретро Живанши за 10 лева, което сподели bubanka. Днес го взех от Спиди. Напълно оригинално е според мен, даже имаше и подаръчета в кашончето, въпреки ниската цена на поръчката ми.
Обаче - много ми е силна тази миризма. Само едно пръсване и вече дава часа ще се удуша. Май ще го подаря на майка ми.

Заинтригува ме- обичам силни аромати  и поръчах, да видим дали ще дойде.

# 695
# 696
От Парфимо дойдоха няколко евтинии -  Sauvage и Aventus (от подсказката на Milen) общо за 30 лв  Simple Smile плюс една класика

# 697
# 698
  • София
Къде е най-ниската цена за 30 мл Червена обувка на Ерера? Много ще съм благодарна на насоки.

# 699
  • by the sea
споделям за идея - в Дъглас има намаление -20% на комплекти над 50лв,
взех две мини комплектчета за приятелки 2х35лв излезнаха 56лв
https://douglas.bg/lancome-68401
Скрит текст:

# 700
Това не са ли същите комплекти, които подаряваха в Нотино тази седмица?

# 701
  • Popovo
Това не са ли същите комплекти, които подаряваха в Нотино тази седмица?

Да, но разделени в кутийки ги получих.Спирала и парфюм в едната, серум и крем в другата.
Нотино ги подаряват, Дъглас ги продават.

# 702
Тези комплекти са различно опаковани. Имаше ги и на Lancôme.bg на около 35 лева, подаряваха с тях други 5 продукта. Подаръци към поръчка все още има.

# 703
Така е. На Ланком.бг ги имаше налични за малко над 30 лв.
Дори в момента все още вървят 5-те подаръка , даже и за маска.2 нощни крема по 15 мл, молив за очи , Genefique yeux 5 мл и мини спирала Айдъл.Имате и 2 или 3 безпл. мости не помня вече.Който не е поръчал да си пусне Wink

# 704
  • by the sea
изтървала съм ги в нотино, карай, трябват ми за подаръци ще свършат работа Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт