Изпитани сайтове за парфюми - декември 2022

• 143 712
  • 1 243
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Димяни, това е продукт с производствен дефект. Връщала съм такъв към Нотино. Никакъв проблем нямаше.
Честита Коледа! Здраве, късмет и топлина!

# 1 036
# 1 037
  • София
Димяни, това е продукт с производствен дефект. Връщала съм такъв към Нотино. Никакъв проблем нямаше.
Честита Коледа! Здраве, късмет и топлина!
Знаете ли дали мога да отида в магазина им директно за да го върна?

# 1 038
# 1 039
..

Не се разбрахме, парфюмът не е менте!

Има производствен проблем, точно това, което е протекло е създало проблем с останалите неща! ...

Как го определяте, Милен? По какво в случая виждате, че не е менте?
Аз виждам само, че номерът на дъното и на кутията е същия и знам, че това е положителен знак. Има ли други признаци?

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 11:15 от Селма

# 1 040
Попълнете рекламацията онлайн, ще имате номер на рекламация и с него само ще им го върнете утре.

# 1 041
  • Бургас
..

Не се разбрахме, парфюмът не е менте!

Има производствен проблем, точно това, което е протекло е създало проблем с останалите неща! ...

Как го определяте, Милен? По какво в случая виждате, че не е менте?
Един сайт или продава ментета или оригинали. Няма вариант едно менте три
оригинални. А Нотино е читав сайт.

# 1 042
Здравейте! Случайно попаднах на сайта parfium.bg. Видях, че в началото на темата е в препоръчани сайтове. Искам да си поръчам крем на Кларанс, който преди съм купувала от Сефора. Цената му е доста ниска, което малко ме притеснява дали продуктът е оригинален. Как мога да проверя? 🤔☺

# 1 043
Здравейте! Случайно попаднах на сайта parfium.bg. Видях, че в началото на темата е в препоръчани сайтове. Искам да си поръчам крем на Кларанс, който преди съм купувала от Сефора. Цената му е доста ниска, което малко ме притеснява дали продуктът е оригинален. Как мога да проверя? 🤔☺
Като се обадите предвартелно по телефона и попитате дали го има наличен. А после като отидете до шоурума, пипнете, разгледате и прецените. Така.

Ама не да го грабвате на безценица и после ни лук ял ни мирисАл. А да минете и да кажете - фалишив ли е , истински ли е, да знаем да пазаруваме ли и ние.

Яна, не се мъчи, моля те!

Тази тема а какво е? За догадки, констатации и предположения или за споделяне на реален опит?

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 11:31 от Milen™

# 1 044
  • Бургас
Милен, Весела Коледа! Весела Коледа и на вас момичета и момчета!

# 1 045
...Един сайт или продава ментета или оригинали. Няма вариант едно менте три
оригинални. А Нотино е читав сайт.

Благодаря за вашето мнение.

# 1 046
  • BG-DE
Весела Коледа 🍸 С това, че един сайт продава само ментета или само оригинали абсолютно не съм съгласна. Преди години попаднах на тестер менте This is her от Елинор, ароматът нямаше нищо общо с оригинала, който купих от немски Мюлер седмица по-късно. Сайтовете явно имат най-разнообразни източници на доставка, различни от официалните, и навсякъде е възможно, според мен да се попадне на менте. BTW имала съм и други поръчки от Елинор и всичко си е било ОК.

# 1 047
Аз пък абсолютно не съм съгласен да се правят безпочвени констатации на тема това е менте онова е оригинал - без да се предоставят доказателства!

Само от това, че един парфм не миришел както трябва - НИЩО не означва.

За 3-ти път тази година вливзам в големи наши парфюмерии и тестерите миришат на МЕНТЕ!

Да, но не са! Просто са развалени - аз им казвам "вкиснати" защото точно на това ми миршат, кисело, горчиво.

Много фактори има, но моля ви, без реални доказателства не правете такива изказвания. Никой досега не показа снимки на менте, лого, кутия и т.н. Всеки казва, не е съшия, не мирише аз от Франция, от Англия от сайта на Германия.

Не е сериозно да хвърляте подобни неща, защото четат много хора тук и в случая ги заблуждаваме.

# 1 048
  • BG-DE
А, аз пък не разбирам яростната реакция срещу всеки "осмелил" се да изкаже мнение, че да възможно е по сайтовете да се попадне на менте 😊 Аз живея в Германия и не намирам разлика в аромата на тестерите в немския и българския Дъглас/Бюти зоун но това, което взех 2018г. от Елинор си беше 100% менте но нямах време да се занимавам с връщане. Аз ако на носа си не вярвам то на какво 😊 оттогава обаче тестери не купувам, те са ми най-рискови 😊
BTW виждала съм менте на Серж Лютенс, купено от емирствата като менте, шише и кутия без разлика от оригинала, сравнявахме паралелно 😊

# 1 049
  • ново
Аз пък се чудя как всички получили менте нямат време да го върнат или не им се занимава. Щом сте сигурни имате право да го върнете и да получите парите си обратно. Тук няколко пъти съм чела недоволни, на които не им се занимавало и ще задържат покупката, несериозно ми е някак, но хора разни!
Весела Коледа и да получите само оригинални парфюми ❤ Вкъщи вече ги разопаковахме!

Общи условия

Активация на акаунт