Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 364
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 105
Обожавам тези! Сега ме гложди, че взех само 2 опаковки. Мъжът ми вика " То не можеш да спреш да ги ядеш, толкова са зарибяващи "

# 106
  • Велико Търново
Морена, да от ПА. Имаш ли опаковка да снимаш Simple Smile +

# 107
  • Sofia
Морена, да от ПА. Имаш ли опаковка да снимаш Simple Smile +
Скк, мислех че имам млечен, но се оказа че не, имам черен и бял.
Ето черния, ако ти върши работа.

# 108
Тези торбички ароматизираните, гледам вкъщи точно с роза са купили вчера... ами още първата като я слагах на кошчето и се сцепи, супер тънки са и кекави.

# 109
Skk, ето млечния

# 110
Да, промениха купона. Шоколадовия вариант го махнаха.
Който взел, взел...
Който е взел от шоколадовия, го е взел на редовна цена и ако е пазарувал повече неща може и да не е забелязал. Откакто се минах с едни оризовки, които на купон бяха 3 вида, а на каса минаваха само едните с намаление (но имах много продукти и обърнах внимание чак вкъщи) внимавам какво маркират. Днес бях взела само паламуд и по един ликьор от двата вида, та така разбрах, че купона е подвеждащ и не минава шоколадовия с отстъпка. После явно са го оправили, за да нямат разправии с клиентите.

# 111
  • Пеликания
Аз мислех да вземам ликьор днес обаче кодовете не съвпадаха и на двата, които имаше в магазина с този в приложението и не взех.

# 112
  • Велико Търново
Взех кус кус и силно го препоръчвам за малки деца, дори за бебета. Много е ситен и също като бебешки, който е на тройна цена в магазините за бебета.

# 113
  • Sofia
Skk, то и този в ПА си е ситен... арабският кускус.

# 114
  • Велико Търново
Не бях вземала досега, а като знам колко лева съм дала за плазмон ситен кус кус... Затова споделям веднага Simple Smile
Кувертюра е с друг състав, но вкуса е 1:1...как става тази работа нз.

# 115
  • Sofia
Ясно, ама да знаеш, че и в ПА има такъв. Този от ориенталската седмица (който показа) някак още се мотае явно.

# 116
Подкрепям мнението на Морена за кускуса от ПА - прилича на ориенталския, ситен е, аз го правя не като го варя, а заливам с гореща вода (или бульон, за да има повече вкус) и запарвам под капак.

# 117
  • Sofia
Така е, арабският кускус не се вари, а просто се рехидратира.
Заливам кускуса с гореща вода/бульон, да го покрива с един пръст, покривам и изчаквам да поеме течността - това е.

# 118
  • Sofia

Някой има ли ги тия шаблони за прозорци, да ме светне как работят?

# 119
Не бях вземала досега, а като знам колко лева съм дала за плазмон ситен кус кус... Затова споделям веднага Simple Smile
Кувертюра е с друг състав, но вкуса е 1:1...как става тази работа нз.
Такъв ситен има и в Билла , тяхна марка

Общи условия

Активация на акаунт