Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 363
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 90
Има ли зареден глювайн в Лидъл?

# 91
  • Асеновград
Ако някой иска купон за ликьора, да ми пише имам свободни три. Само моля пишете на съобщение номер на вайбър, за да го пусна на момента.

# 92
  • София
Хубав ли е този ликьор, тип Бейлис ли е? Аз по принцип не пия такива сладникави неща, ама да има за гости.

Разкошен е!

# 93
Хубав ли е този ликьор, тип Бейлис ли е? Аз по принцип не пия такива сладникави неща, ама да има за гости.

Разкошен е!
Не ми хареса, но няма значение. По- интересно е, че сутринта купона беше за двата вида, а сега като го взех, не ми отчете купона за използван. Поглеждам и купона е променен и важи само за вида без шоколад.

# 94
Да, промениха купона. Шоколадовия вариант го махнаха.
Който взел, взел...

# 95
  • София
На мен повече ми харесва смвтановия, но и шоколадовия е приятен.
Всеки си има предпочитания. Simple Smile

Във филиал Илинден сутринта една служителка не знаеше, че тази седмица се предлага пушен паламуд. Confused

# 96
Във филиал Илинден сутринта една служителка не знаеше, че тази седмица се предлага пушен паламуд. Confused
Защо да знае. Щом не е сушена скумрия какво я интересува. ХАХАХА

# 97
От машините за вакумиране бяха ли зареди повече бройки? Ще има ли останали и другата седмица за София питам ?

# 98
Тази вечер взех преоценен шаран хърватски.Веднага като се прибрахме го метнах да го нарежа и да го видя как е и много ми хареса,чистичък една люспа не оставили...абе голяма борба падна даже си помагах с чук за пържоли.Взехме си и луканки да ги сушим,много се чудих на едни свещи с капаче отгоре,черито на кг.също разкошно(детето даже ги изяде).

# 99
  • София
При нас пък имаше много народ в 8 и нещо и скандали, че няма паламуд с отварянето на магазина. 😃

# 100
  • София
Крайно време е Лидл  и Кауфланд след като обявяват продукти по брошура да осигурят достатъчно количество. А не да се изчерпват на първия ден и да няма друго зареждане или да сложат извинителна табела, че има проблем с доставката.
Много искам солени глоби да им наложат.

# 101
  • Велико Търново
Някой има ли опаковка кувертюр, за да сравнят съдържанието.
Току що изядох половин шоколад от простия на фаворина, а имам чувството че е 1:1 с млечния кувертюр

# 102
Да. Днес беше много разочароващо ходенето до магазина. И в двете вериги.
Но взех повече от доматите в консерва , които са намалени, че то май във всяко ядене слагам доматено пюре или на кубчета.  Взех от трюфелите, за подарък на госпожите в градината и яслата за Коледа. Моите любими ски бяха намалени. Кисело мляко Боженци. Яйца голям картон нямаше.
Два нови за мен артикула :

Мислех, че са само с аромат на ванилия. А тези са с роза.

# 103
  • Sofia
Някой има ли опаковка кувертюр, за да сравнят съдържанието.
Кувертюра от ПА ли имаш предвид?

# 104
Много са хубави тези бисквити.Видях че се хвалят в темата и  взех днес.

Чудни са, и с глювайна ми вървят. Взех последната бутилка в нашия Лидъл.Ще се ходи пак да се запася

Общи условия

Активация на акаунт