Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 503
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Sofia
Ходих днес... чудих се дали да правя руска салата... та взех каквото нямах за нея - шунката, която препоръчахте, замразен грах и майонеза в кутийки, както и заквасена сметана и ей сега я почвам.  И още сирене (Железница разбира се) за баницата и черен (85%) шоколад за сладкиша с панетоне.  Моите хора рекоха питката ми да е на самостоятелни топки - за повече коричка, та хлебчета ще имаме. Simple Smile

# 1 246
  • Пловдив
Ходих днес... чудих се дали да правя руска салата... та взех каквото нямах за нея - шунката, която препоръчахте, замразен грах и майонеза в кутийки, както и заквасена сметана и ей сега я почвам.  И още сирене (Железница разбира се) за баницата и черен (85%) шоколад за сладкиша с панетоне.  Моите хора рекоха питката ми да е на самостоятелни топки - за повече коричка, та хлебчета ще имаме. Simple Smile
искам рецептата за хлебчетата, моля! Simple Smile
И аз минах сутринта за черита, ама реших, че със спеков салам ще е по ок руската Thinking и шунката я подминах.

# 1 247
  • Sofia
Ходих днес... чудих се дали да правя руска салата... та взех каквото нямах за нея - шунката, която препоръчахте, замразен грах и майонеза в кутийки, както и заквасена сметана и ей сега я почвам.  И още сирене (Железница разбира се) за баницата и черен (85%) шоколад за сладкиша с панетоне.  Моите хора рекоха питката ми да е на самостоятелни топки - за повече коричка, та хлебчета ще имаме. Simple Smile
искам рецептата за хлебчетата, моля! Simple Smile
Мистик, тестото е за питката, но просто топки ше направя и няма да ги слагам едно до друго. Simple Smile

Скрит текст:
Заповядй питката... у нас от първия път през 2006г все тази правя (снимките са линк)

А ето и едни прекрасни хлебчета, по бързи са.

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 15:57 от Morena

# 1 248
Здравейте,
Днес имаше хлебопекарни по 119 и по 159 лева. Знаете ли каква е разликата?

# 1 249
  • до най-прекрасния мъж
Щях да пиша за пекарните и се отнесох. В понеделник в нашия Лидл случайно беше отворен складът и ми направи впечатление, че има цял палет с пекарни, вероятно останали от предишни пускания. Предполагам разчистват складови наличности, затова и цената е намалена.

# 1 250
Портокалите не са хубави.Не са сочни и са с дебели кори.

# 1 251
Днес нито кисело мляко, нито прясно имаше от промоциите. Ами, да си ги пускат за 1 ден и толкова, какво пишат от четвъртък до неделя, след като всичко свършва за 1 ден.... най-незаредените магазини, супер ниско ниво. Разбирам да е квартален селски магазин и да имат доставки 1 път в седмицата, ама верига, бият алармите за промоции - отиваш и няма нищо.... Като не могат да си поддържат наличностите да си променят датите на промоциите. Редовно се случва с тази верига.

# 1 252
Снощи нито маскарпоне, нито прясно мляко.

# 1 253
  • софия
Рано сутринта взех маскарпоне (срокът на годност е до февруари, все ще го използвам), бишкоти, прясна мента.

# 1 254
Днес нито кисело мляко, нито прясно имаше от промоциите. Ами, да си ги пускат за 1 ден и толкова, какво пишат от четвъртък до неделя, след като всичко свършва за 1 ден.... най-незаредените магазини, супер ниско ниво. Разбирам да е квартален селски магазин и да имат доставки 1 път в седмицата, ама верига, бият алармите за промоции - отиваш и няма нищо.... Като не могат да си поддържат наличностите да си променят датите на промоциите. Редовно се случва с тази верига.
Отдавна е станало норма това, за съжаление... Друга верига ги бяха глобили за такава глупост, не помня точно как беше формулирано че е нарушение на нещо си. Обявена промоция, а стоката липсва че била заредена много малко и изчерпана. Лидл обаче не съм чула да са ги закачили, а при тях е много фрапиращо и много редовно. Най-голямата смешка е както по едно време нареждаха нещата от брошурата още от неделя и дори в първия ден на промоцията някои неща вече ги няма. Подигравка просто.
Пишат че е до изчерпване или че може да се изчерпи и в първия ден и са си вързали гащите. Който иска да хване нещо от промоциите им, да ходи да виси с отварянето, тия промоции явно са само за хора дето друга работа си нямат.
Аман, то прилича на едни други години когато все нямаше нещо по магазините и все тичаха хората като го "пуснат". Много неприятно чувство при пазаруване и отблъсква много хора дето го помним това време. А то вече много малко неща си струва да се купят точно от Лидл ако не са на промоция...

# 1 255
Sweat Smile Пуловерче Hands V

Сега ходих че имах купонче за коледни неща. Взех панетоне, вече второ намаление му правят, ми не се сдържах, брашно че току ми хрумне да забъркам нещо, сметана и рикота за плодов десерт, и още плодчета, докато се разхождам в магазина ми хрумват най-добрите рецепти 😁 Учудващо имаше си хора, макар и без да е тъпканица, учудва ме че се пазарува в последния момент, и не забелязах интерес към намалените неща. Ако останат и следващата седмица може да ида пак да запълня фризера с някой делукс. Вегетариянската серия ми е скучна, най-много да взема някое тофу и да подкараме китайската нова година отрано Hands V

# 1 256
Мислех ,че Кауфландският пуловер е грозен,,но Лидълци определено са го надминали Joy

# 1 257
Не мога да разбера как може да продават рекламни материали - тези неща би трябвало да се раздават безплатно при промоции...

# 1 258
то нали коледният пуловер трябва да е грозен Simple Smile Simple SmileSimple Smile
Благодаря за милите думи за моето слънчице. Да са ни здрави дечицата, щастливи и усмихнати.
Винаги съм на среща и бих помогнала с удоволствие на всеки. Все пак не ми коства нищо, но това че си зарадвал някого е безценно.
Морена нямаше да правя баница, но ме изкуши твоята рецепта Simple Smile
Взех едно розе от Лидл  за лятото, дали е хубаво ?
Беше под 5 лв

# 1 259
  • Sofia
Е, Мила, заради късметите си трябва баница. Simple Smile  Радвам се, че си се изкушила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт