Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 518
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 230
Лидл маняци,споделиха ми за някакви желирани мечета за деца с витамини. До сега не съм ги виждала,а Вие? 🤔

# 1 231
Някой дали опита бонбоните със солен карамел от купона? Имат ли пак дъх или остатъчен вкус на мента от непочистени заводски съдове?

Миналият път ме "наплашихте", но ако сега са окей бих си взела Smile

# 1 232
Лидл маняци,споделиха ми за някакви желирани мечета за деца с витамини. До сега не съм ги виждала,а Вие? 🤔
Бяха намалени преди месец.
Скк, моите и те така го гледаха добрия старец
Скрит текст:

# 1 233
  • Sofia
Скк, мъж ти как ме разсмива, с тая вдъхновена физиономия...
Направо за реклама трябва да му плащат Парксайдци.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 22:26 от Morena

# 1 234
Страхотни емоции на децата.
Пийк много готин дядо Коледа.
СКК радвам се че се чухме. А мъжа ти наистина изглежда щастлив. Жалко, че не го “ощастливих”аз но поне опитах ( леле как звучи само).
Моята е малка и сме във ваканционната къща и хич не съм се сетила за дядо Коледа. Но имаше много подаръци, главно за нея

Да не е спам Търся си влакче на батерии за дървените релси. Ако някъде намерите ще направите моята железничарка много щастлива

# 1 235
  • Sofia
О, Мила, какво слънчице...
Ние миналата година бяхме със синя елха (украса де), затова сега с червена. Много ви е хубава! Simple Smile

# 1 236
  • Велико Търново
Ооо, сестричке, голяма е кукла! Къдрава и русичка пу-пу-пу! Кандидатирам се за свекърва Simple Smile
Влакче виж в клошарските зони на лидл или олх. Вкъщи има само едно работещо на батерии, но и то е вече с броени минути живот. Икейските се "мъчат" на релсите от лидл.

# 1 237
О, Мила, какво слънчице...
+1!😍
Това са толкова хубави емоции за децата...
JustMila, ние сме си "ощастливени", благодарение на теб, с термосмесителя за душ и много си го харесваме!😃

# 1 238
За мен казанчето си е консуматив. Но ако хлебопекарната ти е от старите модели на Силвър Крест, купувана преди повече от две години, имай предвид, че новите са с по-голям обем и ще трябва да си адаптираш рецептата, която до сега обичайно си ползвала.
Стара е, да. Може би на 4-5 години. Рецепта нямам, правя на око и всеки път с различни продукти. Smile Колко по-голяма е?
Ако не бъркам, старите бяха за 900-1200 гр. Новите са за 1000-1250-1500 гр. хляб. Уж е нищожна разлика, но ми се отразяваше на хляба. Сменях грамажи, но никога не бухваше в новата, както аз искам. Благодарение на съфорумка, смених рецептата изцяло и се оправиха нещата.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 22:56 от 🧡 Clo 🧡

# 1 239
  • 1st floor
За мен казанчето си е консуматив. Но ако хлебопекарната ти е от старите модели на Силвър Крест, купувана преди повече от две години, имай предвид, че новите са с по-голям обем и ще трябва да си адаптираш рецептата, която до сега обичайно си ползвала.
Стара е, да. Може би на 4-5 години. Рецепта нямам, правя на око и всеки път с различни продукти. Smile Колко по-голяма е?
Ако не бъркам, старите бяха за 900-1200 гр. Новите са за 1000-1250-1500 гр. хляб. Уж е нищожна разлика, но ми се отразяваше на хляба. Сменях грамажи, но никога не бухваше в новата, както аз искам. Благодарение на съфорумка, смених рецептата изцяло и се оправиха нещата.
Значи моята е от новия вариант за 1000-1250-1500 гр. хляб. На Бушона пунах един мейл за наличност за ваничката и ще го мисля.Хем не ми се дават 109лв, хем ми се ще да я подновя, защото е стара и не знам кога и електрониката ще изададе багажа. Иначе преди празниците синковеца ми изхвърли едната перка и поръчах нова. В Бушона твърдо казаха, че нямат и от някакъв измислен сайт - 12 лева плюс 7лв доставка. Другият път му се заканих на наследника, че ще се удържат от джобните му.

# 1 240
  • Буркина Фасо
Чудя се дали да не си купя нова хлебопекарна. Врътката на казанчето онзи ден беше пропаднала надолу. Вкарах я обратно, върти и си омеси хляба. Но предполагам, че ще издаде скоро багажа и ще остана без машина, а у нас рядко се купува хляб, предпочитаме домашен. Казанчето го гледах като резервна част 65лв. Rolling Eyes
с малки усилия и средства може да се отремонтира казанчето. не повече от 10-на лв.
а може и казанче от друга по-евтина марка да пасне. трябва да се знае размера на старото.

# 1 241
Казанчето с бъркалки аз го купих за 36, преди няколко месеца от Бушона. И моята пекарна е вече над 3-4 годишна.

# 1 242
JustMila локомотив на батерии продават в икеа.

# 1 243
И при вас ли липсваше днес кремът с лешници? При нас нямаше нито на обичайния място, нито на мястото с промоционални неща.

При нас (Бургас) вчера имаше много и от двата вида крем с лешници, имам предвид този с купон 750г за 4,86 и този от 43та страница 400г за 4,15 (който е с нова опаковка с бяла капачка), даже доста удобно бяха наредени един до друг на рафт с промоции. Исках да им сравня лешниците и купих малкия - той е с над 25% лешници и с парченца, а големия е само с 2%, освен ако не съм довидяла нещо

# 1 244
  • София
Tака е за лешниците - големият е с малък процент вътре.
Мъжките суитшърти тази седмица са приятни - нямат глупави джобове дето стоят като кръпки и не изглеждат като секънд хенд за разлика от последните които пуснаха преди 2-3 седмици.
Стига яли шоколади, ми купете на отрудените половинковци ☺️

Общи условия

Активация на акаунт