Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 532
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
не си спомням коя дама искаше купоните за рецептата за Тирамису....само да ми напомни ако още ги иска

# 1 216
  • Сливен
Търся хубава шунка за руска салата,може и от Кауфланд.
Благодаря,предварително.

# 1 217
  • софия
Крайните парчета немска шунка.

# 1 218
Тиквен тахан вземах преди години, не беше моето нещо, много различен от всички други тахани, които съм купувала.
Tиквения е супер, особено върви с кашкавал и филия...
Иначе си търся нова марка, че тая от която купувам мисля че и печен слагат (в даден %)... сусам и слънчоглед и лешник.

Вижте на "Омайно слаадко" таханите. Сушат ядките на ниска температура и ги мелят на каменна мелница.

# 1 219
И на Шаламанов 79 са хубави таханите.
Купих нахут от консерва- този първи ми се изпречи в магазина.

# 1 220
Крайните парчета немска шунка.
+1

# 1 221
  • Пловдив
прозрачна във вакуум опаковка ли е?

# 1 222
  • In transit
прозрачна във вакуум опаковка ли е?
Да, цяло крайно парче. Цената е килограм последно беше към 16-17лв, а парчетата са по около 700г.

# 1 223
  • Sofia
Взех си и врат (парче 1.350кг намерих), и керамичната посуда. Simple Smile  Прясно сирене и пукани чушлета заредих и свършиха на регала... и авокадо мрежа 700г за 3.99лв, което другата седмица ще е на 4.79лв намалено.  
Голяма лудница беше в магазина.

# 1 224
  • Варна - Черна гора
Чудя се дали да не си купя нова хлебопекарна. Врътката на казанчето онзи ден беше пропаднала надолу. Вкарах я обратно, върти и си омеси хляба. Но предполагам, че ще издаде скоро багажа и ще остана без машина, а у нас рядко се купува хляб, предпочитаме домашен. Казанчето го гледах като резервна част 65лв. Rolling Eyes
Цената на казанчето в сервиз Бушона е 36 лв.
https://www.bushona.com/vana-za-hlebopekarna-2/

# 1 225
Този омекотител хубав ли е?

# 1 226
  • Sofia
Ползвала съм го преди и ми беше харесал... като се има предвид, че купувам омекотители за аромат, софийската вода е мека.  Сага пак мисля да взема.

# 1 227
  • Стара Загора
И при вас ли липсваше днес кремът с лешници? При нас нямаше нито на обичайния място, нито на мястото с промоционални неща.

# 1 228
За следващата седмица набелязах някои интересни неща - двете плодови млека, страницата със замразените зеленчуци, цариградските кюфтета.

# 1 229
  • Велико Търново
Не съм твърде сигурна, кой е по-щастлив децата на Коледа, когато влезе дядо Коледа, а те стоят с ръце в джобовете
Или ММ, когато взе в ръце черен парксайд

Общи условия

Активация на акаунт