Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 527
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 200
  • In transit
С новата брошура Лидл деликатно ни намекват, че е време за спорт след празниците и смяна на храната.  Минаваме на веган храна и високопротеинови продукти. Grinning

Непокорна, незнам каква е цената на лидълската хлебопекарна, но метнах, че има намалена с точки, Тефал, в К. Като идея само.

# 1 201
Родителите ми искат уред за сушене на плодове, но този ми се вижда скъп. Кауфланд не пускаха ли един за около 40 лв, от време на време?
Единственото, което ми хвана окото, е този органайзер за козметика (може да се ползва и за канцеларски материали), но не съм сигурна дали ми трябва, а и е малко по-скъп от тези, които съм купувала до сега (имам няколко от Синсей).

# 1 202
  • София
За сефте на Бъдни вечер правих хумус и много ни хареса. Днес искам да купя нахут от Лидл. От консерва или от буркан е по- хубав?
Все едно ми е на мен. Само не хвърляй водата при нахута (или боб) - за аква фаба... ако ползвате майонеза. Simple Smile
Морена, моля те, дай изпитана рецепта за майонеза с вода от нахут!

Но по въпроса на mariat имам следния отговор.
Ако ще ядеш само нахута, и буркан и метална консерва са добри. Но ако ще ядеш И водата, металната консерва не е добър вариант. Аз хвърлям водата, защото се отделя лош вкус от метала заради некачественото пластмасово покритие.  С годините все по-тънко, или все по-неравномерно, или все по-токсично. Не знам точно каква е причината, но знам, че има "метален" вкус.

# 1 203
  • Велико Търново
ММ тази сутрин си взе ъглошлайф. Имало е ново зареждане. Мноооого благодаря на всички за съдействието и търсенето Simple Smile
А Бонбонесто розово ми стопли душата буквално, с отношение и човечност! Потребителката намери уреда и го купи, преди да пиша че сме взели. Изключително мило ми стана и сърдечно благодаря!

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 09:39 от skk007

# 1 204
  • Sofia
За сефте на Бъдни вечер правих хумус и много ни хареса. Днес искам да купя нахут от Лидл. От консерва или от буркан е по- хубав?
Все едно ми е на мен. Само не хвърляй водата при нахута (или боб) - за аква фаба... ако ползвате майонеза. Simple Smile
Морена, моля те, дай изпитана рецепта за майонеза с вода от нахут!
То всичко е същото като с яйцето, просто вместо него е водата от нахута в случая.

# 1 205
От новата брошура само замразените зеленчуци ми хванаха окото. Протеинът на Fitspo преди година съм го купувала за 35 лв. То вярно, че не само Лидл в случая определят цената му (и пак е на сметка), но да си го пият сами. С тези високопротеинови неща беше редно и някое пилешко филе и извара да е на промо.

# 1 206
Не мога да им простя, че пускат замразения грах на промоция точно след НГ...Аз руска салата ще правя за НГ, не след това.😅

# 1 207
Много скучна брошура, нищо не ми хареса почти.

# 1 208
  • София
Този течен шоколад добър ли (или в К-нд да потърся)?
Хлебопекарна гледах и в Метро Moulinex 1kg 720W 139lv до 31ви

# 1 209
  • София
Тая сутрин ходих специално за кожените панталони. Бях си харесала от снимката този с правата кройка. Ами - не ми хареса. Според мен кройката е като на кожените клинове, които пускаха преди, само че сега е с копче и цип. Надолу е стеснен, а не  прав. И цена 28 лв. Клиновете по спомен бяха 14 лв.

# 1 210
  • София
В новата брошура хлебопекарната е на добра цена / за тези, които искат да си купят хлебопекарна /. Миналата година купих хлебопекарна в средата на м. 12 за 119лв. - цена по брошура.
Нищо не харесах от брошурата. Sad

# 1 211
  • Sofia
От новата брошура харесах няколко неща... безглутеново брашно ще взема, тиквен тахан...
Ще мръдна днес... и понеже не съм ходила тази седмица, ще видя керамичните купи и чинии дали са останали и св. врат.

# 1 212
Пак няма нищо интересно за мен в новата брошура.

# 1 213
Тиквен тахан вземах преди години, не беше моето нещо, много различен от всички други тахани, които съм купувала.

# 1 214
  • София
Тиквен тахан вземах преди години, не беше моето нещо, много различен от всички други тахани, които съм купувала.
Tиквения е супер, особено върви с кашкавал и филия...
Иначе си търся нова марка, че тая от която купувам мисля че и печен слагат (в даден %)... сусам и слънчоглед и лешник.

Общи условия

Активация на акаунт