Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 559
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 185
Подарявам купони от Рулетка:
Скрит текст:

# 1 186
Скрит текст:
Някой с мнение за сирене Дунавия на Ведраре? Thinking

А според Вас , кое е по-хубаво от двете? Thinking

# 1 187
А детските играчки кога щяха да са намалени ? Днес ходих. Нищо намалено не видях.

# 1 188
  • sofia
Че това са съвсем различни видове сирена! Въпрос на вкус...аз харесвам и прясно сирене, и тип Дунавия.
Купи и двете и пробвай...

# 1 189
# 1 190
  • София
Появи ми се нов купон за миксер с код на продукта 379021

Ако някой му трябва... Важи до края на седмицата.

# 1 191
А преди години си купих същия миксер (розов) за 24,90 лв. на редовна цена...🙂

# 1 192
  • 1st floor
Чудя се дали да не си купя нова хлебопекарна. Врътката на казанчето онзи ден беше пропаднала надолу. Вкарах я обратно, върти и си омеси хляба. Но предполагам, че ще издаде скоро багажа и ще остана без машина, а у нас рядко се купува хляб, предпочитаме домашен. Казанчето го гледах като резервна част 65лв. Rolling Eyes

# 1 193
За мен казанчето си е консуматив. Но ако хлебопекарната ти е от старите модели на Силвър Крест, купувана преди повече от две години, имай предвид, че новите са с по-голям обем и ще трябва да си адаптираш рецептата, която до сега обичайно си ползвала.

# 1 194
  • 1st floor
За мен казанчето си е консуматив. Но ако хлебопекарната ти е от старите модели на Силвър Крест, купувана преди повече от две години, имай предвид, че новите са с по-голям обем и ще трябва да си адаптираш рецептата, която до сега обичайно си ползвала.
Стара е, да. Може би на 4-5 години. Рецепта нямам, правя на око и всеки път с различни продукти. Smile Колко по-голяма е?

# 1 195
За сефте на Бъдни вечер правих хумус и много ни хареса. Днес искам да купя нахут от Лидл. От консерва или от буркан е по- хубав?

# 1 196
Хумуса го обожаваме в къщи, за другото не знам, аз най често си варя, но с две ръце мога да ти препоръчам рецептата на Силвена Роу, за първи път ми се получи наистина копринен хумус, пробвай.
https://m.youtube.com/watch?v=5LNrZfu1drc&feature=youtu.be

# 1 197
  • София
Скрит текст:
Някой с мнение за сирене Дунавия на Ведраре? Thinking

А според Вас , кое е по-хубаво от двете? Thinking

Харесвам и двата вида сирена и ги купувам често. Въпрос на вкус и предпочитания е. Simple Smile

# 1 198
  • Sofia
Стара е, да. Може би на 4-5 години. Рецепта нямам, правя на око и всеки път с различни продукти. Smile Колко по-голяма е?
Aко е по-малка, налага се да я адаптира, но в по-голяма може да си прави досегашната доза. Simple Smile
Аз бих си взела нова, щом със старата нещата изглеждат на доизживяване, а я ползвате толкова често.
Аз за пасатора ми не подозирах за счупването му... тегаво си беше докато пристигне новият, защото го ползвам ежедневно.

За сефте на Бъдни вечер правих хумус и много ни хареса. Днес искам да купя нахут от Лидл. От консерва или от буркан е по- хубав?
Все едно ми е на мен. Само не хвърляй водата при нахута (или боб) - за аква фаба... ако ползвате майонеза. Simple Smile

# 1 199
Поредна скучна и скъпа брошура. Нещо ме губят сериозно като клиент в последно време, а са ми през улицата. Благодаря за рецептата за хумус, много обичам и ще я пробвам задължително. 🎄

Общи условия

Активация на акаунт