Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 538
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 170
Скрит текст:

Ръчното е в кофа.
А какво всъщност е ръчно сирене? Грешка в превода, или...
Не е оформено на бучки, а е подобно на нещо като топка. При мен е 1 топка в кофата.
На мен ми е интересно колко грама е топката... за тия 11лв.
Ами не съм го теглила, но си е бая голяма, заема почти цялата кофа. За цената не знам колко е адекватна, беше на някаква промоция уж.

# 1 171
Такова "ръчно" кръстено съм виждала другаде - бяха топки всяка оформена отделно в цедилката явно, с много видим отпечатък от тъканта на въпросната цедилка как е била събрана и свита като бохча отгоре.
Узряло сирене си беше, не съм си и помисляла че нещо друго му е по-различно, освен формата... иначе ефектно изглеждаха де. Как ли пък няма да е от малък производител, а пък да го има в цяла голяма търговска верига. То няма как да стане просто. За състава също съм скептична, това че са му сложили такова заглавие никъде не обещава че е правено по някаква различна технология или рецепта. И това в Лидл няма как да идва от малък бизнес, те няма да могат да захранят толкова обекти, камо ли за постоянен асортимент.

# 1 172
Скрит текст:
Скрит текст:

Ръчното е в кофа.
А какво всъщност е ръчно сирене? Грешка в превода, или...
Не е оформено на бучки, а е подобно на нещо като топка. При мен е 1 топка в кофата.
Ами не съм го теглила, но си е бая голяма, заема почти цялата кофа. За цената не знам колко е адекватна, беше на някаква промоция уж.
Не е ли отцеденото количество 750гр? Трябва да пише някъде отзад поне дали е бруто или нето тегло.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 15:42 от Не се сърди, човече

# 1 173
Как ли пък няма да е от малък производител, а пък да го има в цяла голяма търговска верига. То няма как да стане просто.
Не е задължително да е един производител, но става дума че не е заводско.

# 1 174
  • Sofia
Не е ли отцеденото количество 750гр? Трябва да пише някъде отзад поне дали е бруто или нето тегло.
Щом е голяма топка, изглежда така ще се окаже.
Аз не мисля да експериментирам, ще си карам на Железница. Simple Smile
Купих одрински кори (че ходихме до Ф днес) за баницата с късмети и с обичайното ни сирене ще е.

# 1 175
  • София
Стана ми интересно...кой е производител на това ръчно сирене?
'Млечни продукти' Маноле. Те са основен партньор на Лидл за млечни.
Не съм особено впечатлен - средно качество са им нещата, в никакъв случай лоши, но и нищо уау!

# 1 176
Някой с мнение за сирене Дунавия на Ведраре? Thinking

# 1 177
Rebel, да, имаше инстантно кафе. 300 гр. за 8.99 ...или 7.99лв.

# 1 178
Аз пък взех такова сирене за малките.

# 1 179

На мен много ми харесва това сирене на Ведраре. Редовно купувам. От К. също. Но си е меко сирене, точно тип Дунавия.

# 1 180
  • Велико Търново
И аз много го харесвам! Точно дунавия на твърдост, на вкус може и по-добро да има, но това си го ям с кеф Simple Smile

# 1 181
  • София

Страхотно е! То, всичко на Вердаре ми харесва!

# 1 182
  • София
Имам излишен купон за прясно сирене. Също вафлички с пълнеж, салам стара планина, сапуни чипс и всички седмични. Ако някой иска нещо, ще дам подробно инфо

# 1 183
  • София
Подарявам купон за шоколади, валиден до утре.
Скрит текст:

# 1 184
  • София
Разгледахте ли първата брошура за 2023?
При нас  ги разнесоха днес, взех 1.
Като след Коледа и НГ - има фитнес неща и бебешки дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт