Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 548
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 155

Ръчното е в кофа.
А какво всъщност е ръчно сирене? Грешка в превода, или...

# 1 156
  • Велико Търново
Би трябвало да е домашно някакво. За ръчно и аз сега чувам. Вероятно е без формено и затова в кофа Simple Smile

# 1 157
Подарявам купони, ако харесате нещо пишете.
Скрит текст:

# 1 158
Трошено си го представям. С голи ръчички натрошенко Stuck Out Tongue Winking Eye
Ръчно, скоро и крачно, сирене..съвсем изтрещяха..

# 1 159
  • Велико Търново
ММ има молба към вас Simple Smile
Ако някоя намери ъглошлайф черен парксайд, може ли да го купи и да ми го прати по куриер с наложен платеж.
Благодаря предварително

# 1 160
Привет! Весели празници! Ако има свободен  купон за прясно сирене ще се възползвам!
Аз имам за чипсове-20%, готварска сметана -20%..
Аз мога да ти пратя Simple Smile

# 1 161
  • София
Инстантно кафе в последната ХХЛ седмица имаше ли или си внушавам?

# 1 162
Подарявам
Скрит текст:

# 1 163
  • до най-прекрасния мъж
Миналата седмица купих парочистачката, за която разпитвах, но явно нямаше доволни и никой не ми отговори.
Не става, освен пара, тече и вода и нищо не  изчисти.
Резервоарчето е една чаша, много малко. Комплектовах я и я приготвих за връщане, но това ще стане след Нова година.
Нали мога да я върна?
И след нова година няма да е късно?
Уреди със следи от употреба и без безупречен търговски вид не подлежат на връщане.
Предполагам не искаш да купуваш уреди втора употреба за нови, както и други не биха искали да купят твоя.
Момичето казва, че тече. Нека каже, че е дефектна. Не би трябвало да тече вода, освен пара. Моята течеше и ми я смениха, с новата бройка нямам проблем. Може и да си поиска парите обратно, за мен това е дефект.

# 1 164
Някой купувал книжките с проектор? Картинката ми се струва размазана, но не зная проблемът в нашата книжка ли е или такива са и възможностите на самата книжка?

# 1 165
Ми не, стандартен търговски термин си е, би трябвало да е произведено в малки количества, обикновено от по-малък бизнес и с традиционни методи, т.е. минимум машини, химикали, нетипични добавки и т.н. Обратното на масово заводско производство.

# 1 166
Стана ми интересно...кой е производител на това ръчно сирене?

# 1 167

Ръчното е в кофа.
Не е оформено на бучки, а е подобно на нещо като топка. При мен е 1 топка в кофата.

# 1 168
Прясно сирене ? От мекото...

# 1 169
  • Sofia
Скрит текст:

Ръчното е в кофа.
Не е оформено на бучки, а е подобно на нещо като топка. При мен е 1 топка в кофата.
На мен ми е интересно колко грама е топката... за тия 11лв.

Общи условия

Активация на акаунт