Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 496
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 275
Колко вида врат има в Лидл?

# 1 276
  • София
Peacock, да не гледаш грешна брошура?

# 1 277
# 1 278
  • София
Хм..... И шампанското е на друга цена ...

# 1 279
  • Sofia
Хаха... открий разликите с тия брошури... не че смешно де...

Моят врат е с левче надолу, ама пак не е 6.99лв. Wink

Аз след касата си гледам бележката, преди да си прибера багажа в торбите.

# 1 280
Нямам този навик. Но помня, че говорихте , че това е на добра цена и го грабнах. Реших, че цената, която е написана на него е редовната, а на касата ще е таксувано на намалената цена.
Не ме мислете за крайно дребнава за 1-2 лева. По- скоро ме дразни, че това се случва почти при всяко пазаруване.

# 1 281
Днес бях безкрайно разочарована от пазара в Л. Зеленчуците не бяха свежи, нямаше почти нищо останало от сирената. Нямаше и продуктите за тортата с изключение на течния шоколад.  Отскочих в близкия К. и се снабдих с всичко необходимо. Там поне беше заредено като за световно и започне ли да свършва нещо се зареждаше веднага. Изобщо този път конкуренцията ме впечатли,  а не съм фен на К.

# 1 282
  • Sofia
Нямам този навик. Но помня, че говорихте , че това е на добра цена и го грабнах. Реших, че цената, която е написана на него е редовната, а на касата ще е таксувано на намалената цена.
Не ме мислете за крайно дребнава за 1-2 лева. По- скоро ме дразни, че това се случва почти при всяко пазаруване.
Изобщо не ми е хрумнало това. За мен е принципен въпрос.
Моят врат е маринован (отпреди няколко часа вече) и спи на балкона. Simple Smile

# 1 283
Интересно защо брошурите са различни. Те са си написали, че може да се промени цената, ама в сайта и приложението седи 6.99 за свинския врат.

# 1 284
Интересно защо брошурите са различни. Те са си написали, че може да се промени цената, ама в сайта и приложението седи 6.99 за свинския врат.
На мен днес ми се появи съобщение в едно от приложенията, че свинският врат е намален на 6.99, така че явно са решили да свалят цените, особено ако изтича срокът.

# 1 285
Цитат
Не си го мислим.Разбира се,че е дразнещо.Аз така натоварена видях чак долу на пейките пред магазина,че не ми е отчетен -1,40лв.,а редовната цена.Този ден много хора имаше.Да се качвам пак с торбите на ескалатора и да висна на касата,не ми се занимаваше.От други продукти имах ''спестени'' 5-6лв.,но остава лошото впечатление от отношението към клиентите.Нямам идея дали другите са забелязали,ако и при тях е маркирана редовна цена и дали се връщат.

# 1 286
  • Sofia
Аз днес взех свински врат и са ми го таксували на 6,99кг. Такава беше и цената на етикета и в приложението я смениха. Но не е този в оранжевата опаковка, а в бялата. Само един вид имаше. Тези в оранжевата опаковка май са мариновани.

# 1 287
Странна работа...Вкъщи забелязах, че трите кофички кисело мляко от купона са ми таксувани по 1,25 лв на опаковка, а не по 1,11 лв (сверявах кодовете в магазина и беше точният код, а купонът си стоеше все още активен в приложението). Имах рулетка и дигитална бележка, значи е отчетен Лидъл плюс...🤔🤔 Гледам, че и замразеният грах е 1,89 лв в бележката, а на място имаше етикет с цена 1,59 лв...
Взехме цяло пиле по 4,99 лв/кг и две опаковки размразена скумрия с 50% намаление, лозови листа РА (тази година много се харесаха вкъщи и лозовите им листа, и зелевите) и още някои неща.
Ципурата беше много вкусна!😍 Не знам защо досега все отлагах да купувам...😃

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 13:35 от dolce miele

# 1 288
Ха, явно има паралелни вселени с различни брошури Flushed Да не би да е за различни градове Thinking
Откога има рикота в Лидл?
В нашия има на Милбона в зелена опаковка, но е водниста и редичка, за сефте взех, беше намалена, май я нямаше преди. В италианската седмица е по-хубава в синята опаковка.

# 1 289
  • На изток от Ада
Взех 2  бутилки мляко с купона . Ама за сефте чекирам с новияг тел . Стана!  Със старият съм пробвала няколко пъти за ел уреди мне ...

Общи условия

Активация на акаунт