Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 496
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Велико Търново
Бутербанички броят ли се за НГ баница? Снощи правих моренината баница и изобщо не ми се прави пак утре Simple Smile
В този ред на мисли, има ли добри замразени банички/бутертесто за такива в Лидл? Имаше и някаква рецепта с бутертесто и спрайт, но не помня дали тук я бях чела. Дайте идея, че много ме мързи вече, не ми се напъва да готвя и утре (приключих за тази година), сами ще сме в нас всички болни (градински вирус) и.... Нямам желание да творя. По една салата, ядки, плодове и мезета. Здраве да има!

# 1 261
  • Sofia
Бутербанички броят ли се за НГ баница? ..сами ще сме в нас всички болни (градински вирус) и.... Нямам желание да творя. По една салата, ядки, плодове и мезета. Здраве да има!
Брои се разбира се, важното е да се оправяте, леко да минава! 

# 1 262
  • София
Моля, припомнете ми казуса с резервните казанчета за хлебопекарните. Бушона май не ги предлагат вече, а някъде другаде се търсеха.

# 1 263
skk007, бутер банички със спрайт има в кулинарните страници на Лабрекс, ако не се лъжа. Каквито банички направиш, все ще се броят, а и да не направиш, няма проблем. Както се казва "и без петел ще съмне". Бъдете здрави!
Ефибуш , има ли рикота в Лидл?

Аз съм разочарована от асортимента в Лидл. Ходих в Сливен, Кауфланд до автогарата. Бях очарована от богатия асортимент, няма изоставени колички за зареждане от персонала. Може би трябваше да вляза и в съседния Лидл да направя сравнение, че може да не е много коректно да сравнявам с нашия филиал (Провадия), но мисля че няма разлика (поне лятото като ходих нямаше).
П. П. Другият филиал на Кауфланд в Сливен изобщо не го харесвам.

# 1 264
Моля, припомнете ми казуса с резервните казанчета за хлебопекарните. Бушона май не ги предлагат вече, а някъде другаде се търсеха.

Ето ги. Това е другият сайт на Бушона, тук са консумативите за Парксайт и за Силвъркрест, и другите марки на Лидъл.
http://www.zigifly.com/magazin/konsumativi-za-silvercrest-i-nevadent/

Другият вариант е от немският магазин за резервни части.
https://shop.targa.de/bg/oxid-oxid-1/oxid-oxid-6/

# 1 265
  • Сливен
Фортуна,направо ме изненада с това изказване.Това е филиала в който пазаруваме от години и последните 2 години нещата са сериозно надолу.Постоянно има колички за зареждане ,които пречат,част от готиния персонал го няма.

# 1 266
  • София
vaychka,  много благодаря

# 1 267
skk007 и аз миналата година правих такива, но не издържах - имах гости от 25 до 02 януари нон стоп ( брат ми и жена му и на мъжа ми брат му и жена му) и понеже си ги обичам какво ли не правих и накрая тези банички, че нямах сили.
Но сега сме по фрии и ще направя

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 21:42 от JustMila

# 1 268
  • In transit

Сега ходих че имах купонче за коледни неща. Взех панетоне, вече второ намаление му правят, ми не се сдържах, брашно че току ми хрумне да забъркам нещо, сметана и рикота за плодов десерт, ...
Откога има рикота в Лидл?

# 1 269
oesi, аз пазарувах след коледните празници, спокойно се минаваше. Може и да съм случила такъв период. 😊 Не живея в Сливен, идвам веднъж на 3-4 месеца и понякога пазарувам в този филиал. Но определено ми прави добро впечатление. 😊

# 1 270
  • София
skk, вземи едни замразени Болярски банички и метни във фурната. Не ги мисли традициите, почини си от досадни неща и прекарай времето със семейството, а не в кухнята 🙂

# 1 271
Лидл почват много да ме дразнят!
Само за последните 2 седмици имат да ми връщат поне 5 лв заради грешно маркирани артикули. Като това например:

Една отстъпка от 30% не ми беше отразена. То вече след всяко пазаруване трябва да пиша имейли да се жалвам заради грешно маркирани неща

# 1 272
Лидл почват много да ме дразнят!
Само за последните 2 седмици имат да ми връщат поне 5 лв заради грешно маркирани артикули. Като това например:

Една отстъпка от 30% не ми беше отразена. То вече след всяко пазаруване трябва да пиша имейли да се жалвам заради грешно маркирани неща
Да не би да сте взели друг врат, на друга марка, защото на касата няма как ей така да ви маркират друг вид.

# 1 273
  • Велико Търново
Пийк, смятай си сметката преди каса/докато редиш на лентата. Така правя и на място винаги коригирам касиера Simple Smile
Напр. Вадиш връзка банани около 3лв, прясно мляко 2.5 стават 5.50, хляб и закръглям на 7, Солети 8и50, вода и стават 11лв. Закръглям и като относително знам цената за 1бр/кг няма как да стане фал с - 30/50 1+1 и т. Н. Не че няма, но вероятността е по-малка Simple Smile

# 1 274
Бутербанички броят ли се за НГ баница? Снощи правих моренината баница и изобщо не ми се прави пак утре Simple Smile
В този ред на мисли, има ли добри замразени банички/бутертесто за такива в Лидл? Имаше и някаква рецепта с бутертесто и спрайт, но не помня дали тук я бях чела. Дайте идея, че много ме мързи вече, не ми се напъва да готвя и утре (приключих за тази година), сами ще сме в нас всички болни (градински вирус) и.... Нямам желание да творя. По една салата, ядки, плодове и мезета. Здраве да има!
Купи си болярски банички от кауфланд - с масло и сирене са, уникално вкусни! Само вадиш от кутията и печеш. Гаранция, че повече няма да те карат да правиш баница, а ще искат само такива Hug

Общи условия

Активация на акаунт