Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 105 699
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 410
Ама и скреч ли няма вече ? Директно да изтриваме приложението

# 1 411
Ако терминалите са на ДСК, дали ще мине плащане с друга карта? Някой пробвал ли е тази сутрин?

С Револют нямаше проблем.

Няма вече май. Поне нищо не излиза. Преди в менюто с покупките под неизползвани купони седеше “неизтрита скреч карта”...

# 1 412
  • до най-прекрасния мъж
Морена,  специални благодарности за прекрасната рецепта за баница. Тази сутрин я направих, че два дни не сколасвам (с прохождащо бебе е така). Всички продукти бяха от Лидл, без маслото. Станааа...абе нямам думи да я опиша. По-хубава не съм яла. Малко не ми вдъхна доверие прясното мляко, но, срам ме е да кажа, ометохме почти тавата, даже и бебето я хареса. Правих я с кори, кисело мляко, яйца и сирене на Родна стряха и турско масло. Няма такава вкусотия. Мислех, че ще стане кашава, а то точно обратно. Само че аз я направих с 3 яйца, защото я обичам по-хрупкава.

# 1 413
  • Sofia
Тъй... харесаха ми, обзаведох се и много се радвам, от доста време исках такива (затуй  и 2 броя взех, да не се хапя за ... по някое време по късно), сега ако вземат да пуснат и шпатулата, която искам... иначе остава алито (пустото чакане там ме възпира, понякога като ми дойде съобщението за доставката и почва едно чудене какво е това...)...

Тези пък купи съм ги купила... миналата година май беше, ама ги ползвам без капаците, не се задържат на купите, та да имате едно наум.

И аз си го мисля... ето, сега от тия купони едната хАртия за печене само ще купя (останалото подарявам).
Скречът 99% ми е ненужен, та няма да ми липсва, ама за принципа... то какво остава...

# 1 414
Честита Нова година!
Нека да прелива от здраве,щастие,късмет и благоденствие!
Подарявам +всички седмични(купоните за тостера и питките са дадени)
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 15:39 от lenak

# 1 415
  • Sofia
Морена,  специални благодарности за прекрасната рецепта за баница. Тази сутрин я направих, че два дни не сколасвам (с прохождащо бебе е така). Всички продукти бяха от Лидл, без маслото. Станааа...абе нямам думи да я опиша. По-хубава не съм яла. Малко не ми вдъхна доверие прясното мляко, но, срам ме е да кажа, ометохме почти тавата, даже и бебето я хареса. Правих я с кори, кисело мляко, яйца и сирене на Родна стряха и турско масло. Няма такава вкусотия. Мислех, че ще стане кашава, а то точно обратно. Само че аз я направих с 3 яйца, защото я обичам по-хрупкава.
Пак заповядай, много ми е приятно, че ви е харесала! Баницата (особено с фините кори) си е хрупкава така или иначе. Simple Smile Просто не я пръскаш или завиваш, когато излезе от фурната...  това не го правя с никакви тестени печива.

# 1 416
Минах да видя домашните комплекти, не ми  харесаха. Цвета на розовият е по-убит от този на снимката, и полара е от гадния, като го пипнеш и оставя неприятно усещане.
Морена, за какво ще ползваш тази тавичка с решетката отгоре?

# 1 417
  • София
За много години!

С постерминалите и банкоматите на ДСК много често има проблеми.

Някой има ли 3в1 тостера, който е с купон? Заслужава ли да се купи?!

Хартията за печене, която е на късове е много добра!

Но с този проблем с разплащанията с карти ме спира да отида днес до Лидл. Плащам  само с дебитна карта. И като знам, че проблема на ДСК ще се реши  късния следобед на 3.1, не бих рискувала.

# 1 418
Морена, може ли е и на мен рецепта на хрупкава баничка?

# 1 419
Проблемът с картите на ДСК продължава, три жени стоят в следкасова зона с взети пари, а на касата неуспешно плащане.
Вероятно само е блокирана сумата, не е взета. Интересно че стават доста такива случки, аз имах подобно приключения с едно от големите пазарувания преди празниците, тогава си обърках пина защото се заприказвах с младежа на касата Rolling Eyes естествено не мина транзакцията, но сумата излезе като блокирана за известно време. ММ дойде в магазина да плати, но аз обрах точките за приложението и взех купонче Bowtie

# 1 420
  • Sofia
Морена, за какво ще ползваш тази тавичка с решетката отгоре?
За печене (на месо, без да се кисне при зеленчуците отдолу за хубава коричка;  само в тавичките - бисквити; като са по малки от тавите на фурната - за печене на два етажа;  др.) и охлаждане с решетката (това ми е по ценното в случая - за неща, които трябва да останат хрупкави, за отцеждане на сладки с глазура... ).

Морена, може ли е и на мен рецепта на хрупкава баничка?
Разбира се, заповядай - https://morrennaa.blogspot.com/2013/04/blog-post_2418.html Оставянете на място между корите - допълнително за хрупкавост. Simple Smile
Също и малки банички с разни плънки - https://morrennaa.blogspot.com/2014/03/blog-post_14.html

# 1 421
На една от картите имаме тавата на Morena с отстъпка до 3 бр, ако някои мисли да си я купи и иска да спести да пише
Скрит текст:

# 1 422
  • Велико Търново
Платих без проблем сутринта с револют. Карта нямам да търкам, оферти няма.... Simple Smile нова година - нови икономии Simple Smile

# 1 423
Е много тъпо, ако и скречове вече няма. Не че пропусках 80% от "наградите", но си беше стимул понякога.

Иначе това с ДСК ми се случи преди месец. Дръпнаха ми два пъти една и съща сума в рамките на 20 мин. Звъннах на ДСК и ми казаха, че имат проблем, благодариха ми, че съм им звъннала и след 20 мин ми върнаха сумата.

Бях в Лидл Перник тези дни и много ми хареса. Видях, че май са два, затова уточнявам, че говоря за по-централния, който е с ДМ на гърба. Добре снабден, много "клошарски" стоки с по 30-50%, а днес взехме Романа на 71% намаление.

# 1 424
Няма проблем с плащания с карти на други банки. Платих преди малко. Явно само с картите на ДСК е проблемът.

Някой питаше за кухненска везна. Днес в Лидл Борово имаше поне 10 бр. 12,99 беше цената.

Общи условия

Активация на акаунт