Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 105 770
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Само да уточня, че в САЩ изобщо не можеш да си влезеш в приложението. Има някаква забрана.
Не знам забрана ли е, но и американското приложение не върви в България. В Турция нямат Лидл и изобщо не можех да отворя приложението (българското), а аз съм тази която активира купоните. Дъщеря ми и мъжът ми са се заинатили и не искат да инсталират приложението и имат само снимки на QR кодовете. Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 13:01 от Тaня67

# 1 396
Някой погледна ли домашният комплект, да каже как му се струва?

# 1 397
Някой направи ли тортата с йогурт и шоколад?

Аз направих орязана версия - без маскарпоне, 4-5 кофички мляко +1скир и малкия течен шоколад с парченцата (също го разтопих, но не забелязах да се скова в хладилника после). Малко увеличих ликьора за сметка на млякото Flushed Явно е въпрос на вкус, защото на мъжо точно това, че киселее млякото най-много му хареса. И на мен ми хареса, но не уау и не ми беше достатъчно сладко, а той-твърдеше, че комбинацията е супер успешна и няма нужда от повече захар.

# 1 398
  • София
Домашният комплект е полар, средно тънък.
Проблемът с картите на ДСК продължава, три жени стоят в следкасова зона с взети пари, а на касата неуспешно плащане.

# 1 399
На мен този комплект ми харесва, но ако беше тъмен цвят (тъмно син или лилав, например). В този цвят няма начин да го взема.

# 1 400
Йованка, само с картите на дск ли е проблема, имаш ли наблюдение?

# 1 401
  • София
Йованка, само с картите на дск ли е проблема, имаш ли наблюдение?
Управителката каза, че картите на жените са на ДСК. И ние чакаме да ни върнат пари от 31-ви, същото стана и с нас.

# 1 402
Много неприятно, дано бързо ви възстановят парите.

# 1 403
На 31-ви вечерта никакво плащане с карта не минаваше, казаха, че е така цял ден. Отделно ДСК си има проблем, на сайта им го има обявено.
Евентуално терминалите на Лидл да са ДСК, това само го предполагам.

# 1 404
  • София
Аз разбрах, че банкирането на ДСК е засегнато, защото те имат собствена система извън Борика.
Аз съм с ЦКБ, но също не успях да платя на 31ви. Едвам събрах сумата кеш и останах с 8 стотинки в джоба 🙃

# 1 405
На ДСК има проблем с картите, да. Имаше доста хора след касите.
Касиерката ме предупреди, че нямало скреч карти вече, че от сутринта им вдигнали кръвното да ги питат защо няма.

# 1 406
  • София
Да, терминалите в Лидл са на ДСК.
Уж приемат всякакви карти, но  като е проблемна банката може и други банкови карти да не минат.

# 1 407
Скоро имаше проблем с картите на УниКредит.

# 1 408
ДСК имат изявление за проблема и срок за връщане на парите, явно с ДСК е настоящият проблем

# 1 409
Ако терминалите са на ДСК, дали ще мине плащане с друга карта? Някой пробвал ли е тази сутрин?

Общи условия

Активация на акаунт