Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 105 774
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Sofia
Ми в нашия питат, затова го казвам...

# 1 381
  • София
И в Германия няма оферти. За сметка на това, миналата седмица преброих, че имам 41 купона. Не че си харесах нещо. Simple Smile А подаръците им са за 0 стотинки и както беше с кашкавалите, трябва да си купиш нещо. За някакъв донът имаше условие за похарчено 1евро. За спечеления шоколад не пишеше нищо, но за всеки случай го комбинирах с нещо дребно.

# 1 382
На мен ми харесваха някои оферти (не последните месеци, но съм взимала преди - примерно разни гумени бонбони, Помбер и т.н. - втори продукт на 50% отстъпка, касиерките все се объркваха...).
То по принцип не си струва да се влезе в магазина, ако няма да се купува нещо. Е, може би ако е буквално до дома ми... Макар че и тогава би ме домързяло, защото е голям магазин и обикновено се чака на опашка...

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 21:09 от pppqqq

# 1 383
  • Sofia
Това за скреча да похарча пари... наглост ... нали ми го дават  за вече похарчени...

# 1 384
Т.е. приложението (картата) се отчита във всяка страна от ЕС, все едно съм в България ли? Тази година имам да наваксам с пътувания и може и да ги уважа, ако са ми близо до квартирата.

# 1 385
Т.е. приложението (картата) се отчита във всяка страна от ЕС, все едно съм в България ли? Тази година имам да наваксам с пътувания и може и да ги уважа, ако са ми близо до квартирата.

На Лидл да, само трябва да смените държавата и езика и ще се отворят купоните за съответната държава.
На Кауфланд трябва да се прави нова регистрация.

# 1 386
  • София
От настройките си сменяш държавата и работи навсякъде, да. И не само в ЕС, Лидл има и извън него.
Единствен минус е, че за всяка държава е само на официалния език. Ако има някакви допълнителни условия по нещо, затруднява това.

# 1 387
  • София

Да, но трябва да изебеш филиал на Лидл в другата държава, в която си.

# 1 388
Много сте мили всички, бомбардирахте ме с отговори мигновено. 🥂 Няма да има проблем с езиците, но е хубаво да го имам предвид. Успешна нова година на всички!

P. S. Във Франция все още има оферти, сега погледнах.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 21:58 от Melusine

# 1 389
Честита Нова Година!
Да е много здрава и слънчева! 
Скрит текст:

Само да уточня, че в САЩ изобщо не можеш да си влезеш в приложението. Има някаква забрана.

# 1 390
Офф:
В Турция също не можех да влизам в дир.бг примерно и други сайтове с български домейн. Явно има някакви рестрикции..

# 1 391
Инхалатора от предстоящата седмица пускан ли е? Мнения?

# 1 392
Здравейте и Честита Нова година на всички!
Някой направи ли тортата с йогурт и шоколад?
Аз да, но не съм очарована нещо. След шоколад в хапката,  млечната част ми киселее. Отделно,  шоколадът се сковал в хладилника  (бях го разтопила на водна баня, за да намажа добре).
Хмм. Друго очаквах  :/

# 1 393
Нарязах щолена днес и се поизяде. Като взема един не стига, като взема 2-3 остават Rolling Eyes И меденките поприключиха, с тях приключват и празниците. Мисля за пръв път да уважа вегетариянската седмица, сега тамън съм на вълна леки неща Thinking

Някой направи ли тортата с йогурт и шоколад?
Къде е рецептата?? На мен ми звучи супер, ама аз ям кисело мляко с какао Stuck Out Tongue Winking Eye Търсих в рецептурника на уебсайта, не намерих.

# 1 394

Общи условия

Активация на акаунт