Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 106 378
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 120
  • In transit
Арабски ситен кус кус има и в Кауфланд, два вида...обикновен и пълнозърнест, някаква италианска марка. Този в Била също е много хубав. И те имат два вида с тяхната марка (пак италиански).

# 121
Вчера в бързината взех тази сметана. Нали става и за готвене?

# 122
  • Sofia
Изобщо ситният кускус е арабски (марокански по-точно) и така се нарича - Арабски кускус (направата му е съвсем различна от италианската паста), пък най-ситният е най-качественият. Simple Smile

Вчера в бързината взех тази сметана. Нали става и за готвене?
Скрит текст:
Разбира се, щом не е подсладена...

# 123
За поредна година Хърватския шаран от Лидл е топ! Силно препоръчвам!

# 124
Какво е ПА?

# 125
Постоянен асортимент.

# 126
  • Варна - Черна гора
Може ли снимка на ликьора с купони?
Едва го намерих, този от снимката, в кашони, без са им махнат страниците, за да станат дисплеи, каквато е идеята на опаковката и без етикет, за да мога да проверя кода на продукта.
Снимката на купона и тази на етикета бяха еднакви, но служителката на касата каза, че бил друг артикул. Нямали от този с купона.
Защо изобщо ги пускат тези купони като нямат наличности 😡?

# 127
Илка това е.
Аз днес взех последния брой от този с купона. Взех едни бисквитки с подправки,  лешниковите звездички и едни кокосови пак в такава кутия като звездичките, дано са хубави. И една мрежа с авокадо, че децата ме изнудиха.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 15:38 от Frozenn

# 128
  • София
Хм.... Че колко вида ирландски сметанов ликьор Делукс да има? 🤔
Аз моля, ако видите заредено ХХЛ биволско мляко да пишете - друго не ми трябва днес и де факто само заради него бих минал.

# 129
В Борово имаше много ликьор от купона - сметанов.

# 130
Rebel, има два вида Делукс ликьор- единия е и с шоколадов вкус. Визуално бутилките са почти еднакви.

# 131
  • до най-прекрасния мъж
Този от ПА го варя за 4-5 мин, но го приготвям за бебе и трябва да е добре сварен. Детето го харесва. На Плазмон са безбожно скъпи и не си струват парите определено. С накисване не съм пробвала, страх ме е да го давам суров на малката.

# 132
  • Пловдив
Какво е съдържанието на този арабският- като пастата ли или е нещо друго? От пшеница ли е? Никога не съм взимала...

# 133
  • Sofia
Този от ПА го варя за 4-5 мин, но го приготвям за бебе и трябва да е добре сварен. Детето го харесва. На Плазмон са безбожно скъпи и не си струват парите определено. С накисване не съм пробвала, страх ме е да го давам суров на малката.
Пробвай (ти, не бебето), може да видиш, че няма нужда от варене. Simple Smile
Както пастата кускус се вари, така арабският се рехидратира само - това са начините за приготвянето им.

Какво е съдържанието на този арабският- като пастата ли или е нещо друго? От пшеница ли е? Никога не съм взимала...
Семолина (твърда пшеница разбира се). Но не е от тесто, а директно семолината се мокри и претрива до малките зрънца, които се пресяват неколкократно и после се сушат.

# 134
На мен вчера не ми отчете купона за ликьора...не е шоколадов и не е знам защо не ми намали цената.

Общи условия

Активация на акаунт