Лидл 170 - в очакване на коледни чудеса

• 105 836
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 1 320
Вчера следобед в Ст.град нямаше от киселото мляко с купона. Може би изкарват всеки ден по малко за да замажат положението.
Все пак използвах ходенето до там и си взех от соления карамел, та ще си отговоря сама на въпроса дето остана без отзив. Да, хубав е и няма ментови примеси. Ако някой се колебае като мен, да взима спокойно. JoyJoyJoy

# 1 321
В цялата страна има проблем с Борика, терминали, банкомати всичко.
Нещо казаха вчера по въпроса за картите, но не разбрах добре. Щяло да има някакво време, в което нямало да функционират, но не разбрах кога точно ще е това.
За баницата - аз я правя подобно на Морена, но в плънката слагам освен сирене и яйца и кисело мляко. Слагам плънката в единия край и така навивам. От горе освен масло слагам и едно яйце, разбито с малко кисело мляко.
Но преди малко я направих наложена, защото корите на РС от промоцията бяха овлажнени и се късаха. Надявам се вкусът да е същия. Нарязах я преди печенето така, че всяко парче да има късмет.
Весело посрещане на Новата година!

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 18:38 от Недоволна

# 1 322
  • Sofia
В цялата страна има проблем с Борика, терминали, банкомати всичко.
За баницата - аз я правя подобно на Морена, но в плънката слагам освен сирене и яйца и кисело мляко.
И в моята има.

# 1 323
Аз тази баница с прясното мляко я знам от моята свекърва.
Взех и аз от св врат на 6,49 да не изпусна прИмоцията. След празниците ще го готвя.
В магазина по обед беше лудница, по 20 човека на каса, не може да се плаща с карта.

# 1 324
Направих и аз баницата. Много е вкусна! Благодаря на всички за рецептата!
Весело посрещане! Нека има топлина и хармония в домовете и сърцата ви!

# 1 325
  • София
Аз само ви гледам снимките на баници и се облизвам кат' гладен пес пред кебапчийница. 😂
Весело посрещане на всички, здрави бъдете!

# 1 326
Поздрав с последния залез за 2022 г.
Весело посрещане на 2023!
Много здрави и хармонични бъдете!
Скрит текст:

Ето и нашата баница с късмети:
Късметите приличат малко на шахматни пионки. Wink

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 22:15 от Viara T

# 1 327
  • Велико Търново
Дори и банички не направих, голям лентяй се извъдих!
Наздраве от неповторима ни новогодишна лидл трапеза! (100% лидл)

# 1 328
  • Sofia
Аз похвалвам свинския врат...  страхотен стана!
Сочен и разпадащ се.  Хлебчетата с конци...

Скрит текст:

А сладкишът ми е 100% Лидл Simple Smile  

Аз тази баница с прясното мляко я знам от моята свекърва.
И на мен ми е от свекърва ми, ама сега е "баницата на Морена". Simple Smile Поне така битува в нета, откак преди години я пуснах тук в бг мамата. Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 12:12 от Morena

# 1 329
  • София
Ами нормално да е на Морена.
Все пак по време на свекървата не е имало интернет и форуми.
Скоро намерих тефтер с рецепти - кекс Таня, торта Мими. Това записано по имената на колежките, не че сме го правили после.
Морена, догодина, като си починем  може да споделиш как приготви врата, изглежда апетитно.

# 1 330
Егати му цените днес в 4 ч.
брюкселско зеле пясно в пакети-69ст.!!!
айсберг-79ст.
салата Джентилиана - 99ст,
салата валериана -99ст.

# 1 331
Смятай какви надценки плащаме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 332
  • Sofia
Ами нормално да е на Морена.
Все пак по време на свекървата не е имало интернет и форуми.
Скоро намерих тефтер с рецепти - кекс Таня, торта Мими. Това записано по имената на колежките, не че сме го правили после.
Морена, догодина, като си починем  може да споделиш как приготви врата, изглежда апетитно.
Така си е. Simple Smile  Ето я и темата от 2006г., та оттогава се върти баницата ..
И аз имам такъв тефтер в наследство. Simple Smile
Казвам за врата, че е толкова проста работа...  Simple Smile
Скрит текст:
24 часа преди да влезе във фурната го обтрих с микс  от подправки - в хаванчето стрих черен п-р на зърна (лидълския - супер ароматен, откакто го открих само него купувам), зърна кимион и кориандър, сол, червен п-р, пушен червен п-р, сухи чесън и лук, пресни розмарин и мирта, горчица, соев сос и олио - до гъста паста. Днес час преди печенето го извадих на стайна Т , сложих после  покрит в загрята на 220 градуса за 30 мин, намалих на 175 и пекох общо 2.30 часа. Извадих да почива 30мин. и нарязах идеални парчета, но после не беше нужен нож,  не се режеше, разпадаше се.

# 1 333
Егати му цените днес в 4 ч.
брюкселско зеле пясно в пакети-69ст.!!!
айсберг-79ст.
салата Джентилиана - 99ст,
салата валериана -99ст.
Аз в 18,30 спрях да си взема цигари от Лидл и напълних една чанта със зелении - броколи и бейби спанак по 40ст, копфсалата за 19ст.
Утре ще ги направя на пара и ще ги замразя пасирани във формички за мъфини, че моите деца много обичат "зелени супи".

# 1 334
  • Sofia
Честита Нова година! Нека е по-мирна, здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт