WIZZAIR - 43

• 41 231
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Политиката на Уиз позволяваше да закупя места и багаж непосредствено преди пътуване, нали така?

# 121
Позволява до преди чекирането, но на по-високи цени, отколкото при купуването на билетите.

# 122
Позволява до преди чекирането, но на по-високи цени, отколкото при купуването на билетите.
И след чеирането става, като се прави ново чекиране. Ако се купува кабинен голям багаж, може и да е изчерпан лимита за този полет и да не позволява. Тогава трябва да се купи чекиран багаж и да се оставя на лентата.

# 123
И след чеирането става, като се прави ново чекиране. Ако се купува кабинен голям багаж, може и да е изчерпан лимита за този полет и да не позволява. Тогава трябва да се купи чекиран багаж и да се оставя на лентата.

Да, трябвало е да добавя до преди "затваряне на" чекирането.

# 124

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 00:51 от diziler

# 125
Здравейте!
Преди месец купувах двупосочни билети за 4 човека. При плащането ми начисли такса от 192 лв.
Пробвах още няколко пъти и все ми начисляваше тази такса. Имам голям опит в купуването на билети от Уиз, но не знаех как да реагирам и бях стъписан от тази такса, дори реших да се откажа от пътуването. Смених браузерите, но и това не помогна.
Измислих като резервен вариант да купя билетите от мобилното приложение и успях - без въпросната такса.
Някой може ли сподели каква е тази такса, по 24 лв на билет?

За любопитните: купените билети са от натрупан бонус по банковата карта WIZZ-DSK, около 230 лв струваше двупосочния; до Болоня; с 5 дневен престой; за дати през пролетната ваканция на учениците; като дестинацията ще бъде Флоренция, Пиза, Ливорно, Сиена, Сан Джимиано.

# 126
При всяко едно кликване и всяка една стъпка от резервацията наблюдавайте цената да не се променя. В момента, в който цената се вдигне, върнете на предната стъпка и прегледайте отметките, за да разберете кое ви се таксува. Понякога по дифолт слага разни неща, които трябва изрично да махнем, за да не ни се таксуват. Аз резервирам с тях непрекъснато, не ми слага никакви такси, ако аз не ги поискам. И си следя цената да не мърда от първата до последната стъпка (тази на плащането)

# 127
Здравейте!
Преди месец купувах двупосочни билети за 4 човека. При плащането ми начисли такса от 192 лв.
Пробвах още няколко пъти и все ми начисляваше тази такса. Имам голям опит в купуването на билети от Уиз, но не знаех как да реагирам и бях стъписан от тази такса, дори реших да се откажа от пътуването. Смених браузерите, но и това не помогна.
Измислих като резервен вариант да купя билетите от мобилното приложение и успях - без въпросната такса.
Някой може ли сподели каква е тази такса, по 24 лв на билет?

Според непотвърдени от Уиз слухове, много и често напразно търсене (без покупка) те маркира като бот или онлайн агенция, каквито те се опитват да избегнат. Затова я слагат.
Ако се случи, пробвайте да смените IP адреса си (рестарт на рутера например, ако не сте със статично IP), изчистете кукитата, пробвайте от друго устройство, напр. телефон, такива неща, за да изглеждате нов потребител. И пишете, ако помага или не помага, за да се знае, защото обикновено всички се оплакват, а решение почти никой не пише.

# 128
Предстои ми пътуване до Болоня. Чета инструкциите и е малко объркващо. Разбирам, че няма как да нося дамска чанта и отделна раница едновременно без да платя? Мога ли вместо раница да нося сак със същите размери? Сигурно въпросите ми са глупави, но за първи път ще летя и е голяма каша в главата ми.

# 129
  • София
Предстои ми пътуване до Болоня. Чета инструкциите и е малко объркващо. Разбирам, че няма как да нося дамска чанта и отделна раница едновременно без да платя? Мога ли вместо раница да нося сак със същите размери? Сигурно въпросите ми са глупави, но за първи път ще летя и е голяма каша в главата ми.
Можеш да носиш какъвто искаш тип багаж, стига да си в размерите.
Ако е мек - може и мааалко отгоре.

# 130
Имате право на един ръчен багаж - аз пътувам с раница и "дамска" чанта, като винаги при настояване на персонала мога да прибера чантата в раницата.
Разбирането на някои жени за дамска чанта обаче се припокрива с втори ръчен багаж.

# 131
Ако дамската чанта ти се побира под якето - и нея можеш да вземеш. Simple Smile

# 132
  • София
Днес има намаление на билети за пътуване до 01.04.2023. Специално за Малага цените са под 50 лв. на билет и то без дискаунт.

# 133
Здравейте, планувам да пътуваме с мъжа ми до Испания пролетта. Искам да резервирам билетите сега. Имаме бебе под 2г, което още не сме решили дали да вземем с нас. Възможно ли е да закупя 2 билета за възрастни сега и в последствие да кажем седмица преди полета, ако решим да добавим бебето като пътник и да платим таксата му за превоз тогава.
Благодаря Ви предварително!

# 134
Ако купите за бебе или дете после, ще трябва да се разправяте по телефона. И евентуално няма да ползвате дискаунт.

Общи условия

Активация на акаунт