WIZZAIR - 43

• 41 870
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
М не...чаках да станат по 50ст.
Neutral Face

# 271
  • I want it all and I want it now.
Аз в началото на месеца трьгнах да купувам, но накрая ми изписа банката ви отказва плащане. След 30 мин пробвах пак с тан код, потвьрдих и сьщото сьобщение. Цените бяха с 10лв по евтини на човек пьрвият пьт, когато ми отказаха. Вторият пьт вече с 10лв отгоре и пак не стана. Накрая им теглих една и се отказах. Надявам се да пуснат скоро някакво намаление от 20%.

# 272
  • София
Днес са пуснали някакво - за избрани полети.
"Вълнуваща градска почивка, спокойна ваканция на морето или посещение на роднините за Великден? Което и да изберете, сега можете да вземете билети с отстъпка! Резервирайте избрани полети от 19,99 евро и пътувайте преди 31 май!"

# 273
  • Свети Влас
И ние имахме проблем като се опитвахме да купим билети за Копенхаген, тогава от банката казаха, че Борика имали плоблем и решихме да платим с банков превод към Изи Пей Rolling Eyes

# 274
  • тук-там
Имам проблем с логването. Все си мисли, че съм робот. Чистих кеш, бисквитки, разреших реклами, но не ме пуска.... От няколко места пробвах, цъ.... Идеи?

# 275
Аз когато имам този проблем минавам на телефон. От приложението не съм имала тези ядове.

# 276
Имам проблем с логването. Все си мисли, че съм робот. Чистих кеш, бисквитки, разреших реклами, но не ме пуска.... От няколко места пробвах, цъ.... Идеи?
Нов IP адрес,  или от мобилното приложение

# 277
  • София
Пробвай през друг браузър

# 278
Аз имам този проблем само с гугъл хром, просто минавам на модзила и вече няма проблем. Или на телефона Wink

# 279
И аз през хром съм робот. Grinning Поне да бяха сложили от онези квадрати, в които да избереш самолети, пътни знаци, светофари и подобни. С интернет експлорър и с приложението съм си човек.

# 280
Опитайте резервация през kayak.

# 281
  • София
Здравейте,
Задължително ли трябва да принтирам бордните карти, така ми изписва в приложението, за излитане от София питам.
Благодаря!

# 282
Не би трябвало. Какво точно о пише?

# 283
Да, и на мен така ми пише за предстоящия полет.

А с тези IP-та и триковете, които споменавахте, се замислих... възможно ли е всеки да вижда различна цена на едни и същи билети и полети?!? След като това се задействало от броя влизания от едно IP и т.н.!?
Някак ми е трудно да го повярвам.

# 284
Зависи от кое летище ще летите. От Валенсия също ми излиза надпис, че не приемат мобилни бордни карти, а не е така от години минаваме само с телефоните.

Общи условия

Активация на акаунт