WIZZAIR - 43

• 41 858
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Да, и на мен така ми пише за предстоящия полет.

А с тези IP-та и триковете, които споменавахте, се замислих... възможно ли е всеки да вижда различна цена на едни и същи билети и полети?!? След като това се задействало от броя влизания от едно IP и т.н.!?
Някак ми е трудно да го повярвам.

тя цената е същата, просто добавят допълнителна такса
предполагам, че като смениш ip -то вече смята, че си друг човек, но не съм сигурен как точно работи, просто чистенето на кукитата и смяна на ип-то е стандартна процедура, ако смяташ, че някой те е нарочил в интернет

# 286
  • София
Как така цената е същата, но добавят допълнителна такса?
Срещу всяка такса получаваш нещо и трябва да е обяснено за какво е.

# 287
Цената е същата почти до края, но на финала добавя незнайна такса и ако не се загледаш, плащаш. Не винаги, но имайте едно на ум. АК от борба за първото място при нискотарифните в момента се бори да не изпадне въобще от класациите.

# 288
  • София
Това с незнайната такса го изпитах на собствен “портфейл”.
Едни 170 и кусур лева ме натовариха, освен някаквата друга такса, която също беше посочена във финалната разбивка.
Не пиша точните имена на таксите, защото може и да не ги помня добре. Отделно от таксите за избор на място и за чекиран багаж. Зачудих се малко, но реших, че вече ще е така… и платих.
А е можело да пробвам през приложението … или през друг браузър… Ама, минало-свършено.

# 289
Дали може малка нокторезачка и пиличка за нокти в ръчния багаж? А 3-4 базови лекарства (срещу темп., гърлобол, ..) на таблетки?

# 290
Може няма проблем за нокторезачката за пилата препоръчително да не е метална да нямате драми.

# 291
  • I want it all and I want it now.
Лекарства сьщо може на таблетки.

# 292
Как е, хора, в София времето? Има ли сняг, отменени полети поради сняг? Очаквате ли такива неща?

# 293
Няма сняг. Студеничко е само.

# 294
Здравейте, в Priority може ли да сложа празен термос?

# 295
# 296
  • София
София - Ереван
От 26.04, целогодишен , 2х седмично.

# 297
Много благодаря за отговорите! Пиличката е малка стъклена, предполагам, че ще е ок.

# 298
  • София
Разнасям 2 стъклени пили по 14см. всяка - просто не ги вадя от несесера, който винаги е в чантата ми. Досега никога не съм имала проблем заради тях.

# 299
Здравейте. Бих желал да попитам толкова ли е тясно пространството на и между седалките на самолетите на Уиз Еър, тъй като ще ми предстои полет с компанията, а пък съм висок и едър човек и просто търся решение, за да не притеснявам пътниците, до които ще пътувам. Все пак всеки си е заплатил да пътува комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт