WIZZAIR - 43

• 41 854
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • I want it all and I want it now.
Можете да си закупите място до аварийният изход. Там е широко. Иначе си е тясно.

# 301
  • София
Не е чак много тясно. Човек с ръст 185 см си пътува, не се е оплакал.
Но има и по-широки места, може да си купиш от тях.
Виж първия пост на темата - там има схема на салоните в самолета и се вижда кои места са по-широки.

# 302
  • Поморие
Взех си кредитна карта DSK-Wizz air, имам съществуващ профил в Wizz air. След колко време евентуално да очаквам активиране на Wizz air Discount Club?

# 303
  • Варна
на следващия ден след подписване на договора са ми активирали членството

# 304
Взех си кредитна карта DSK-Wizz air, имам съществуващ профил в Wizz air. След колко време евентуално да очаквам активиране на Wizz air Discount Club?

трябва да им пишеш, че имаш профил, ако вече не си си дала имейла. Ако нищо не кажеш май правят нов профил...

# 305
Този Discount club с картата от ДСК до 3-ма човека ли е или за повече?

# 306
  • Поморие
Тази карта е за 6 човека (1+5).

# 307
И е супер попадение!
Изключително съм доволна - прехвърлям си средствата по нея, всичко плащам с нея и точките се трупат Simple Smile

# 308
Тази карта е за 6 човека (1+5).
Много благодаря за отговора! Преди 6 месеца си купих от сайта малкия discount, след 2 месеца се наложи да купя и големия. Сега обмислям и картата на ДСК да взема и се притеснявах, че няма да ми свърши работа клуба. Simple Smile

# 309
  • София
И аз чакам моята ДСК-Wizz карта да стане готова следващата седмица. Имам кредитна Visa на ДСК и досега ми се струваше, че втора ще ми дойде в повече, но напоследък купих доста билети и ако я бях извадила по-рано щях да направя големи икономии. То с тези високи цени за лятото трябва да се търсят всякакви варианти за пестене. Надявам се и занапред да има пътувания (планирала съм едно през юни, но чакам някоя промоцийка, че е много скъпо).
Пожелавам на всички с нови карти да си ги ползват със здраве и да летят безаварийно, колкото им се иска! А на останалите - пак същото - да са здрави и да летят на воля без инциденти Simple Smile!

P.S. galle74, току-що получих мейл от Wizz, че ми е активирано членството. Картата ми казаха, че ще е готова в понеделник или вторник, документи още не съм подписвала.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 20:59 от миленка_д

# 310
Мерси за пожеланията. Със здраве да си я ползваш. (Не са ти много две, аз имам 5 - две кредитни и 3 дебитни, така че споко).
Лятото надуват цените и това е нормално, висок сезон. Сега и за Ереван са надули цените, но каквито са през лятото, такива са и през септември и октомври, което е интересно Wink

# 311
Момичета, мога ли да си нося преса за коса?

# 312
  • София
Момичета, мога ли да си нося преса за коса?
Можеш.

# 313
  • Поморие
Активираха ми членството на Wizz Air Discount Club. Картата наистина е удобна защото годишната такса за подръжка на картата ти е реално членството в Wizz Air Discount Club и не плащаш два пъти.
Сега доволно потривам ръце и търся за къде да взема билети. Simple Smile

# 314
Първоначално ще трябва да си платиш билетите с карта, защото нямаш натрупани точки. Не забравяй, че за да ти се трупат точки трябва да плащаш буквално всичко в ежедневието ти… с тази карта. Аз и режийните започнах да ги плащам с нея (през банкомат на ДСК). Защото в Изипей й Фастпей може само в брой Grinning (безумие)

Общи условия

Активация на акаунт