WIZZAIR - 43

• 41 833
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • София
amy_nka, може да се подаде онлайн, но се получава лично на място. А защо не си извадиш ти карта? Не е задължително да си клиент на банката. На мен първата кредитна карта ми я одобриха, без да имам други сметки. Като цяло съм много доволна от условията и обслужването.

# 376
  • София
Поръчай си карта на твое име, ако живееш в Бг.
Иначе за да получиш от името на майка ти трябва да имаш нотар. заверено пълномощно за пред ДСК, на тяхна бланка. Или общо, в което е упомената Банка ДСК. Но пак няма да ти дадат ПИН кода.

# 377
Пина е в плика при картата, не се дава отделно. С пълномощно няма проблем да се вземе.

# 378
доколкото познавам българските банки - лично или с пълномощно

# 379
amy_nka, може да се подаде онлайн, но се получава лично на място. А защо не си извадиш ти карта? Не е задължително да си клиент на банката. На мен първата кредитна карта ми я одобриха, без да имам други сметки. Като цяло съм много доволна от условията и обслужването.

Ами, аз вече си имам уиз дискаунт членство, и пътувам само аз или + дете. Пък майка ми може да пътува с трима човека, така че на нейно име трябва да е картата.  Тя ще си я извади когато може и ще ми я остави в Бг да ѝ трупам точки. Grinning

# 380
  • София
Аз днес си я получих - картата е в един плик, а ПИН-кодът е отделно.
В ЦКБ е невъзможно да получиш чужда карта, дори и с нотариялно заверено пълномощно с изричен текст.

# 381
Естествено, че лично трябва. И да се подпише на 30495803498 места  Grinning Иначе по тази логика  всеки ще може да тегли кредит/заем от нейно име. Кредитнaта карта реално си е... кредит.   При ДСК не се налагаше да взимам служебна бележка от работодател за доходите през последните 3 месеца, защото заплатата ми я превеждат по сметка в ДСК и те виждат всички извлечения.  Иначе и при ОББ имам кредитна карта и всеки път ми натякват защо съм нямал сметка при тях и как можело да си открия, така ще ми е лесно да си прехвърлям при вноските по кредитната карта. Не, мерси... достатъчно карти имам. От ДСК съм супер доволен, ползвам ги и аз от 2006

p.s. от картата на България еър на ЦКБ някой има ли впечатления? Или да питам в темата на България еър Grinning
Скрит текст:

# 382
  • София
Май в предни страници някой спомена - 3 % отстъпка имало при билетите на БА.

# 383
Здравейте. За деца, които са навършили 2 год възраст включено ли е в билета безплатно детска количка? Както е при 0-2 год.
Ако знаете и за Ryanair ще съм благодарна за инфо.

# 384
В ДСК има и услуга да си получиш картата по куриер. Не е задължително да ходиш в банков клон.

# 385
Сигурно за дебитните само важи тази услуга?

Здравейте. За деца, които са навършили 2 год възраст включено ли е в билета безплатно детска количка? Както е при 0-2 год.
Ако знаете и за Ryanair ще съм благодарна за инфо.

Детската количка не се води багаж, ами помощно средство, така че, да, безплатно можеш да си я вземеш дори и да е на 4 детето. Щом ти трябва количка да го превозваш - взимаш си я с теб до вратата на самолета. Там те я смъкват в багажното.
За Раян ер не знам какви са им практиките, но би трябвало да са същите.

# 386
  • София
Количка при Райън - чекираш я на багажното гише и си возиш детето с нея до стълбичката. Там я оставяш до предната врата и я прибират в багажното. При кацане си я чакаш на лентата за багажа след паспортна проверка. До тогава носиш детето или върви с тебе.
Имат и доп. услуга - пренасяне на детска количка, но без дете. Струва 15 Е, директно я вземат с чекирания багаж. Получаване - като по-горе.

# 387
Количка при Райън - чекираш я на багажното гише и си возиш детето с нея до стълбичката. Там я оставяш до предната врата и я прибират в багажното. При кацане си я чакаш на лентата за багажа след паспортна проверка. До тогава носиш детето или върви с тебе.
Имат и доп. услуга - пренасяне на детска количка, но без дете. Струва 15 Е, директно я вземат с чекирания багаж. Получаване - като по-горе.

RyanAir
Количката се етикира с автоматичен етикет на чек-ин гишетата, само когато се оставя и няма да се използва по-нататък.
Ако ще се използва до самолета преди да се качите, се слага ръчен етикет на изхода преди да влезете в автобуса.

# 388
Може и кредитна карта да се получи по куриер

# 389
Самата пластика може да си я получиш по куриер, но преди това собственоръчно трябва да си се подписал на договора, на всяка една страница, после на друг документ, че си съгласен да ти обработват всички данни, също и в 2 екземпляра всичко. Отделно и разговор с кредитния инспектор, обработка на документи. Няма как да не е лично. Самото получаване на пластиката 2 седмици след одобрението не пречи да е с куриер, но кандидатстването за кредит/кредитна карта трябва да е лично фейс ту фейс.

@Aisha, да, аз споменах да трите процента отстъпка. Ама само това ли е целият келепир? Че вместо 100 евро за билет, ще дадеш 97? Чудничко.

Общи условия

Активация на акаунт