WIZZAIR - 43

• 41 848
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Да, разбира се. И то не 1+1, а 1+5, тоест за теб и още 5 души, което иначе струва 70 евро. Има голяма далавера от тази карта. Ако имаш и сметка в ДСК, не е нужно да си погасяваш в брой сумите всеки месец, а просто влизаш в ДСК Дайрект и кликваш на "Превод между мои сметки" и прехвърляш от дебитната към кредитната, става с 2 клика, дето се вика.
Кредитната карта си е с iban от всяка банка може да се погасява с такса превод.
Кредитната карта има IBAN, ако е допълнение към разплащателна сметка. ''Чиста" кредитна карта няма IBAN.

Към “чистата” кредитната карта има IBAN.
Ако картата е вързана към разплащателна сметка, вероятно е дебитна, а не кредитна - ако се оперира само с наличността по сметката.

# 361
Кредитната карта има IBAN, ако е допълнение към разплащателна сметка. ''Чиста" кредитна карта няма IBAN.
Аз прехвърлям повече от 10 години всеки месец от дебитната към кредитната карта в ДСК дайрект, та знам как става. (Още отпреди да се появи Уиз картата на през юни 2018) Не знам коя има  IBAN и коя не, но като се кликне на ПРЕВОДИ, после на МЕЖДУ МОИ СМЕТКИ и то ми дава номерата на картите и сумите срещу тях. Като си видя сумите и си прехвърлям от едната към другата, въвеждам стойността, кликвам на "потвърди" и готово. Трябва ли да добавя и скрийншот, за да докажа думите си?
Скрит текст:
Имам три пластики на една и съща сметка (дебитни Visa, Mastercard, Maestro) и Wizzair (кредитна -  Mastercard). Последната, разбира се, че не е вързана към основната сметка
@Vivi, да, точно.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 12:02 от diziler

# 362
  • София
Аз съм втрещен от цените на Уиз за следващите месеци.
Една и съща дестинация, ден, часови пояс.
197 евро с Уиз срещу 58 евро с Р ...

# 363
Ето размери на куфара с и без колела

Супер е куфарчето. И колко струва това куфарче на Илиенци, викаш? Simple Smile Отдолу колелцата как се махат - със щрак механизъм или завинтване? Широчината 30 см ли е?

# 364
Аз съм втрещен от цените на Уиз за следващите месеци.
Една и съща дестинация, ден, часови пояс.
197 евро с Уиз срещу 58 евро с Р ...
Така е открай време. Просто някои дестинации не ги покрива Раянеър. А освен това и постоянни промени в полетите...

# 365
Ширината е 30 см.
Ние сме ги купували преди няколко години когато смениха размера на ръчния багаж, тогава бяха по 30лв. сега нямам идея.

# 366
Аз прехвърлям повече от 10 години всеки месец от дебитната към кредитната карта в ДСК дайрект, та знам как става. (Още отпреди да се появи Уиз картата на през юни 2018) Не знам коя има  IBAN и коя не, но като се кликне на ПРЕВОДИ, после на МЕЖДУ МОИ СМЕТКИ и то ми дава номерата на картите и сумите срещу тях. Като си видя сумите и си прехвърлям от едната към другата, въвеждам стойността, кликвам на "потвърди" и готово. Трябва ли да добавя и скрийншот, за да докажа думите си?
Скрит текст:
Имам три пластики на една и съща сметка (дебитни Visa, Mastercard, Maestro) и Wizzair (кредитна -  Mastercard). Последната, разбира се, че не е вързана към основната сметка
@Vivi, да, точно.
Мдаа. Моята е кредитна чиста от 2006 г. с лимит 1500 лв и доскоро с годишна такса 12,50 лв !!! Сега таксата е вече 25 лв/год. Няма  IBAN. Преди няколко месеца парите за билети, купени през посредник, трябваше да се връщат от посредника и специално съм питал в банката за IBAN. Ами няма. Открих си временно валутна сметка, за да ми преведат сумата, изтеглих парите и после веднага закрих сметката. Банката си удържа 3-4 лв такса. Аз бях доволен естествено. В тази банка на мое име се води само тази кредитна карта.
 Ако някой има само КРЕДИТНА карта от дадена банка и без други карти/сметки в същата банка и има IBAN на нея, да сподели.

# 367
И един евтин вариант ми излезе Grinning

Колелата се сгъват едно към друго.

# 368
  • София
mishkaache, до преди няколко дни имах само една (вече са две) кредитна карта в Банка ДСК. Ами има си разплащателна сметка към нея и IBAN. В ЦКБ е по същия начин - всяка кредитна карта е вързана с разплащателна сметка с IBAN. Имаше една стара практика на някои банки да ползват към картите сметки, които са само с вътрешнобанков номер и без IBAN, който всъщност е унифициран международен номер на банковата сметка, но от юни 2006 г. задължително се използва и за междубанкови разплащания в страната.

# 369
Ако някой има само КРЕДИТНА карта от дадена банка и без други карти/сметки в същата банка и има IBAN на нея, да сподели.
Аз имам САМО кредитна карта от Fibank и никакви други карти/сметки. Към картата си има сметка с IBAN, чрез която се погасява кредита и нищо друго. Погасявам с превод от друга банка засега, тъй като нямам никакви други сметки.

# 370
Тази Уиз ДСК карта пращат ли я на адрес в чужбина?

# 371
  • София
В ДСК имам само кредитна Wizz air - има си IBAN.
Сега гледах в приложението на ДСК банкова сметка си е с всички числа и букви.

# 372
силно се съмнявам

# 373
  • София
Тази Уиз ДСК карта пращат ли я на адрес в чужбина?

Нашите банки не правят такива неща.
То е едно "дайте си личната карта", едно  подписване, едни чудеса за всяко нещо.

# 374
Майка ми е клиент на ДСК и я навивам да си изкара уиз карта, ама как ще си я вземе, като не е в България... Пращат ли до адрес в Бг и да мога да я получа аз, да речем? Нали онлайн може да де заяви картата?

Общи условия

Активация на акаунт