WIZZAIR - 43

• 41 842
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Да, разбира се. И то не 1+1, а 1+5, тоест за теб и още 5 души, което иначе струва 70 евро. Има голяма далавера от тази карта. Ако имаш и сметка в ДСК, не е нужно да си погасяваш в брой сумите всеки месец, а просто влизаш в ДСК Дайрект и кликваш на "Превод между мои сметки" и прехвърляш от дебитната към кредитната, става с 2 клика, дето се вика.

# 346
Направо ме запали:)

# 347
# 348
не е ли по-просто да си купиш малко по-малко куфарче

сравнено със сваляне на колелцата, носене до клетката, отдалечаване от персонала на уиз и после пак поставяне на колелцата?
Аз не съм виждала по-малки от 40*30*20 (без колелцата) сантиметрови куфарчета. Водят ги детски. Ти ако знаеш, за по-малки, като размер, покажи, да видя...

# 349
Следващия по малък размер са тези, които се слагат върху куфара. На мен са ми като голям несесер. Тези със свалящите се колела за сега са оптималния вариант за куфар, поне ние не сме намеръпо-добро, а не е да не сме търсили.

# 350
Да, разбира се. И то не 1+1, а 1+5, тоест за теб и още 5 души, което иначе струва 70 евро. Има голяма далавера от тази карта. Ако имаш и сметка в ДСК, не е нужно да си погасяваш в брой сумите всеки месец, а просто влизаш в ДСК Дайрект и кликваш на "Превод между мои сметки" и прехвърляш от дебитната към кредитната, става с 2 клика, дето се вика.
Кредитната карта си е с iban от всяка банка може да се погасява с такса превод.

# 351
Следващия по малък размер са тези, които се слагат върху куфара. На мен са ми като голям несесер. Тези със свалящите се колела за сега са оптималния вариант за куфар, поне ние не сме намеръпо-добро, а не е да не сме търсили.
Ze-ze, чакам с нетърпение да качиш снимка на тези куфарчета.

# 352
Е да, но от една банка към друга има такса за превода. А между 2 сметки в ДСК е безплатно прехвърлянето. Мислех и на България еър да си взема ЦКБ карта, но там няма далавера, 3% отстъпка от цената на билетите. Смях Wink

# 353
Офф топик става вече безплатно обслужване няма на сметки все ще плаща дали такса превод или поддръжка на сметката няма много разликата като пари.

# 354
  • София
Аз си погасявам картата на ДСК от друга банка посредством онлайн банкиране - 1 лв. ми е таксата. Правя го веднъж месечно, така че не е болка за умиране. При внасяне в брой също има такса, даже е по-голяма.

# 355
  • София
Не помня вече от кога не съм внасяла на каса. Правя всички кешови операции на банкомат. Поне за внасяне няма такси. За теглене - зависи от банката, но пак е по-добре отколкото на гише.

# 356
Офф топик става вече безплатно обслужване няма на сметки все ще плаща дали такса превод или поддръжка на сметката няма много разликата като пари.
Такса превод има към други хора и други банки, а при "Превод между мои сметки" от ДСК Дайрект няма такса. Мяташ от дебитната към кредитната карта, не се таксува.

# 357
Кредитната карта има IBAN, ако е допълнение към разплащателна сметка. ''Чиста" кредитна карта няма IBAN.

# 358
Ето размери на куфара с и без колела

# 359
  • plovdiv
Първоначално ще трябва да си платиш билетите с карта, защото нямаш натрупани точки. Не забравяй, че за да ти се трупат точки трябва да плащаш буквално всичко в ежедневието ти… с тази карта. Аз и режийните започнах да ги плащам с нея (през банкомат на ДСК). Защото в Изипей й Фастпей може само в брой Grinning (безумие)
Аз плащам с Картата през epay.
Регистрира се веднъж, взимат 1 лев за самата регистрация.

Общи условия

Активация на акаунт