WIZZAIR - 43

• 41 779
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря!Снощи минах,няма за транзитни пътнци,влиза се и се излиза.И да полетът зактъсня три часа да излети!Отвисях си.

# 526
Здравейте. Случвало ли ви се е следното безумие и моля за съвет дали мога да направя нещо : Имаме закупени билети от Париж за София, за м. Април, с полет неделя следобед,при това цената когато ги купува не беше особебено ниска - към 60евро.
Тази седмица, получих уведомление по мейл, че полета се променя от неделя следобед на понеделник сутринта. Съответно потвърдих промяната със линка който ми бяха пратили по мейл, новата дата и полета беше презаверен за понеделник , заплатих съответно и допълнителна нощувка. Сега изведнъж виждам, че отново са пуснали полета за неделя следобед (който предварително си бяхме закупили) , при това на цена от 19 евро???
Случвало ли се е на някого подобно безумие и има ли смисъл да пускам жалби и т.н?

# 527
ами ако не бяхте бързали с потвърждението можехте да спестите някакви пари, ама сега...
ако страшно много държите може да пробвате по телефона да си върнете старата дата безплатно,  но кой знае...

# 528
  • Хасково
Здравейте. Случвало ли ви се е следното безумие и моля за съвет дали мога да направя нещо : Имаме закупени билети от Париж за София, за м. Април, с полет неделя следобед,при това цената когато ги купува не беше особебено ниска - към 60евро.
Тази седмица, получих уведомление по мейл, че полета се променя от неделя следобед на понеделник сутринта. Съответно потвърдих промяната със линка който ми бяха пратили по мейл, новата дата и полета беше презаверен за понеделник , заплатих съответно и допълнителна нощувка. Сега изведнъж виждам, че отново са пуснали полета за неделя следобед (който предварително си бяхме закупили) , при това на цена от 19 евро???
Случвало ли се е на някого подобно безумие и има ли смисъл да пускам жалби и т.н?
Пробвай да оправиш нещата на 024928367 неимпулсния телефон,  ако са на кеф оправят неразбориите при сменени полети.

# 529
ами ако не бяхте бързали с потвърждението можехте да спестите някакви пари, ама сега...
ако страшно много държите може да пробвате по телефона да си върнете старата дата безплатно,  но кой знае...
Да, като проблема е, че избързах и с плащането на още една нощувка (която е невъвръщаема) освен с потвърждението към WIZZ, но до момента не ми се беше случвало да ме изиграят по подобен начин...

# 530
Аз мисля, че с тези цени ще си летят само стюардесите.
Иначе вчера купих билети от Франкфурт с Луфтханза вместо от Хан с Уиз, защото за същата конфигурация с Луфти ми излизаше с едни 400 евро по-евтино.

Та заключихме ходенето на концерт на Хари Стайлс за седмокалсничката.

# 531
Здравейте на всички,

имам следният казус.

Закупила съм билети за дестинация Х без членство в уиз еър.
В последствие добавих членство за 4човека при закупуването на други билети за друга дестинация.

В момента искам да купя билет за 3ти човек, за дестинация Х на цена с членство. Дава ми обаче, че трябва да съм сред пътниците и не мога да променя името.
При положение, че аз ще пътувам реално със същият полет, просто искам да добавя и купя още един билет през моя профил и към моето членство. Само че не се получава.
Възможно ли е да стане, или когато се купуват билети с членство, трябва да се купуват едновременно? И после не може да се добавя друг пътник.

# 532
За съжаление, няма да стане.
Все пак може да опитате на някой от техните телефони.
По принцип се купуват заедно всички билети, когато искате да се възползвате от членството.

# 533
Да, и аз си помислих това, но всъщност е тъпо.
За какво плащам членство за 4ма човека, като не мога да добавя в последствие 4ти.
Нали реално пак ще лети към моето членство този човек.

# 534
Плашаш членство само за теб, като имаш право да купиш билети на до още 3-ма на цената на членство.
И правилата са такива: другите се възползват от ниската цена, ако сте на една резервация всички.

# 535
Да, като проблема е, че избързах и с плащането на още една нощувка (която е невъвръщаема) освен с потвърждението към WIZZ, но до момента не ми се беше случвало да ме изиграят по подобен начин...

в интерес на истината понякога канселират наедро и след ден-два се появяват отново. Хубаво е да се изчака ден-два преди да се потвърждава докато стане ясно окончателното разписание. Той полета няма да избяга, дори да не го потвърдите веднага.

Аз мисля, че с тези цени ще си летят само стюардесите.

ако цените са високи, значи полета е вече пълен. Според мен. Те не са толкова тъпи.

# 536
Винаги когато ми преместват полет смятам, че моят е канцелиран. Сега разбирам, че не е така. Струват ми се големи мошеници тези уиз Еър... И без това рядко ги ползвам, съвсем ще ги сведа до минимум.

# 537
  • София

ако цените са високи, значи полета е вече пълен. Според мен. Те не са толкова тъпи.
Във връзка с примера ми от миналите постове, за 20 май за Бари с цена 549 лева без багаж, има резервирани 17 места. Самолетът е А321 с 230 места.

# 538
е, това са платените места

# 539
  • София
Аз мисля, че е възможно тези полети да са запазени от туристически агенции за организирани екскурзии. Те надали запазват места. Но е възможно и да предизвикват продажби след изкуствено завишаване на цената за кратък период и после постепенно сваляне, като карат потребителите да купуват на по-висока цена. Да сме живи и здрави, ще видим как ще се движат цените занапред.

Общи условия

Активация на акаунт