WIZZAIR - 43

• 41 807
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • София
За под 1/5 от тази сума ще отидеш и ще се върнеш с другите ( аналогични дати ).
Не им разбирам политиката.

# 512
А защо ги водят от нискотарифните, като цените им хич не са ниски!?

# 513
  • София
Аз също не ги разбирам. И то това стана, след като другите обявиха разписание. Проблемът е, че Р. кацат в Катания в 21.20, а ние искаме да стигнем до Милацо.

# 514
истинския превод е нискоразходни
low-cost , ама за авиокомпанията
обикновено това означава, че цените на билетите са ниски, но не винаги. Всеки слага каквото мисли, че ще продаде.

и разбира се не виждам защо трябва да се лети с Уиз на тройни цени, ако има други възможности

# 515
  • София
Според вас възможно ли е тези цени да паднат отново, при положение, че остават повече от 4 месеца? Или щом са стигнали такива стойности вероятно полетите са позапълнени от организирани екскурзии например?

# 516
Ооо, аз лично хич не държа да е с Уиз, но дестинациите, към които съм се насочила, не предлагат други самолетни опции Grinning

Миленка, ако други не летят до твоите места, дори и при незапълнени самолети, е възможно пак да останат високи цени.
От миналата година го наблюдавам това при Уиз и липсата му на конкуренция Wink

# 517
Миленка, споко. Има и по-брутални от този пример, който ти даде:
Скрит текст:

# 518
Според вас възможно ли е тези цени да паднат отново, при положение, че остават повече от 4 месеца? Или щом са стигнали такива стойности вероятно полетите са позапълнени от организирани екскурзии например?

ами и двата варианта са възможни
при положение, че цената с дискаунт е по-голяма, бих предположил, че има някаква грешка и може след време да я оправят. от друга страна толкова пари не бих дал, така че няма да купувам на тая цена при всички случаи

# 519
Валидността на картата е 3 години, не 5 години.
diziler, извинявай, но моята карта си я получих онзи ден - валидна е до 2028 година т.е. 5 години. Може и това да е нещо ново.
Днес ми преиздадоха картата безплатно, тъй като на колцентър обясних за проблема, че не работи безконтактно. И вече наистина е за 5 години, досега бяха за 3 години, та новата ми е до 02/28  казах им, че тя след 1 година ще даде фира и няма да издържи 5 години, но... това са им новите правила. Вдигнали са ми лимита на 7000 лв, като имам време до 24.02 да се откажа, ако не искам. Картата е с нов номер и трябваше наново да се задава 3Д парола (статичен пин код) за онлайн разплащания. Около 25-30 подписа... и човек да лудне Grinning

# 520
Много странно каква различна политика имат ДСК. Миналата седмица преиздадоха моята. Със същия номер, същия пин. Само един подпис, че я получавам.

# 521
Много странно каква различна политика имат ДСК. Миналата седмица преиздадоха моята. Със същия номер, същия пин. Само един подпис, че я получавам.
По-скоро при него са променени кредитните условия, пък при теб не. Съмнявам се да работят различно в различните градове и клонове.

Тара 2, помня, че ти беше с бебета и плащаше винаги за места. И за тях ли купуваш?

# 522

Тара 2, помня, че ти беше с бебета и плащаше винаги за места. И за тях ли купуваш?

С две деца съм, да. Голямото си пътува с билет и купувам място и за него, малкото е все още под 2г и пътува у мен. За него плащам такса бебе.
Зная, че голямото ще е с един от нас, ако не му купя място, но предпочитам да платя малко повече и да сме заедно всички, поне докато са малки децата. Картинката аз с двете, а мъжа ми в другия край на самолета не ми е вариант.

# 523
Да, и аз предния път, като ми преиздаваха картата бях като тебе, с един подпис и новата ми карта беше със същия номер. Попитах за това нещо. Казаха, че ако бях изчакал крайния срок на картата и да я преиздам, когато предишната изтича, щеше да е всичко нормално. Но тъй като имам оплакване, че тази не работи и искам преиздаване, те ми преиздават преждевременно с абсолютно нов номер и не важат настройките за старата ми карта. С този 3Д код ми изгубиха 15 минути. И всички видове настройки, дали да получавам СМС при всяко плащане или не. Служителката не беше сигурна дали се заплащат тези СМСи, "проверете си в ДСК Дайрект дали ви се таксуват", е какво да проверявам, искам докато съм на гишето да свършим цялата работа. Тя се посъветва и стана ясно, че при дебитните карти СМС се заплаща, при кредитните - не (когато се плаща с нея. Таксува се само когато получаваш пари, например заплата). И пак се въвежда телефон, адрес, хиляди въпроси дали съм политеческо лице и бла бла бла. Поне 40 минути си отвисях на гишето Grinning Но си струва картата абсолютно. След 5 години ползване го потвърждавам.

# 524
  • Milano
Да попитам ,въпреки че знам отговора ,но за мое спокойствие:Имам един билет Станстед-Бергамо и друг Бергамо -София.Разликата за прекачване е 1,5часа,но минавам транзит без да излизам от летището нали?

https://www.milanbergamoairport.it/it/transiti/

Във видеото е обяснено и на английски.

Преди имаше отбивка за транзити преди паспортен контрол и на извъншенгенски полети, но зоната е обновена през 2020г и в момента незнам дали все още съществува.

От написаното не би трябвало да може.

Общи условия

Активация на акаунт