WIZZAIR - 43

• 41 312
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не е само май и юни и не е само тази дестинация. Някаква нова ценова политика е, но какви точно са им целите не знам. Дали ще пътуват празни самолети? Аз лично на такива цени няма да купя, освен ако не е наложително.

# 676
Тъкмо сега гледах билети на уиз. Започват от 200лв нагоре еднопосочен за където и да било.

В същото време след търсене в райън  еър купих двупосочни билети за Виена за май месец на цена от 50Е на човек.

# 677
Здравейте! При направена вече резервация, как мога да променя сгрешено име!
Ако е някоя буква от името по телефона се прави корекция безплатно, но ако е част от името вече е платено защото ги тълкуват като друг пътник, но пробвайте се по телефона.

# 678
Малки грешки от сорта на 1-2 букви няма нужда да се поправят.

# 679
На българско летище може и да няма, но чуждо изобщо не е така проверките са далеч по стриктни от българските летища където и НЛО може да прелети незабелязано.

# 680
това е в правилата на IATA

# 681
Имам някакви бегли спомени, че до 1-2 сгрешени букви в името се поправят безплатно. Обаждане се по телефона и ще го оправят.

# 682
На българско летище може и да няма, но чуждо изобщо не е така проверките са далеч по стриктни от българските летища където и НЛО може да прелети незабелязано.
Това наше качество да се подиграваме на себе си не го разбирам, а и практиката не ми е доказала твърдението ви. Напротив, на българските летища съм изпадала в най-голям буквализъм и дребнавост на служителите, докато на други съм минавала далеч по-лесно.

# 683
Определено са доста дребнави, но това няма касателсво с Wizz.
Аз не бих тръгнала със сгрешено име и да стоя изтръпнала.
Време е някой да попита дали дамска малка чанта е ръчен багаж и дали може да я вземе с раница на борда. Grinning
Честита Баба Марта!

# 684

Това наше качество да се подиграваме на себе си не го разбирам, а и практиката не ми е доказала твърдението ви.
За да е така, сигурно е имало безброй поводи. Да не казвам колко пъти чужденци влизат в България, без паспортен контрол, защото при Гранична полиция няма никой Grinning Имаше няколко такива случая. Дори и аз имам спомен как една вечер на Т2 не ни посрещна никой и щяхме да си преминем по същия начин... 5 минути чакахме да се появи граничен полицай.

# 685
Определено са доста дребнави, но това няма касателсво с Wizz.
Аз не бих тръгнала със сгрешено име и да стоя изтръпнала.
Време е някой да попита дали дамска малка чанта е ръчен багаж и дали може да я вземе с раница на борда. Grinning
Честита Баба Марта!

Може ли? Grinning Тъкмо се чудя как да я натъпча в раницата. Grinning Grinning Grinning

# 686
Скрит текст:

Това наше качество да се подиграваме на себе си не го разбирам, а и практиката не ми е доказала твърдението ви.
За да е така, сигурно е имало безброй поводи. Да не казвам колко пъти чужденци влизат в България, без паспортен контрол, защото при Гранична полиция няма никой Grinning Имаше няколко такива случая. Дори и аз имам спомен как една вечер на Т2 не ни посрещна никой и щяхме да си преминем по същия начин... 5 минути чакахме да се появи граничен полицай.

Говоря от личен опит, който не засяга само мен самата, не разполагам със статистика, както и едва ли някой в темата.  Чакането на полицай на гише и проверка "през пръсти" за мен са две различни неща. Оставям всеки обаче да е със своите впечатления и не налагам мнение.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 13:05 от Tsugumi_

# 687
Хаха, никога не съм си тъпкала дамската чанта в раницата и проблем не е имало.

# 688
Мен са ме карали и оттогава се съобразявам с каква големина на дамската чанта пътувам Grinning Понякога взимам приорити, но рядко. Често пътуваме за два дни и раница ми е достатъчна, та по тази причина обикновено не взимам.

# 689
  • Свети Влас
Здравейте, до колко дни преди полет изпращат билетите. Ще пътуваме на 3 март, а още не са ни изпратили билетити и бордните карти. Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт