СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 632
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Ами доколкото разбрах в много училища са раздадени вече такива пароли.
Нямам идея дали е рано - при нас следващите родителски ще бъдат най-рано през април

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 20:16 от damascena

# 586
  • София
Доста е рано.

# 587
Ако сега ми дадат парола, ще имам време да я затрия или забравя.
Днес квесторките са били леко неадекватни. Половин час преди края са започнали с намилането, че трябва да приключват. Сякаш отиват про боно да я вършат тази работа.

# 588
Здравейте дами,
имам въпрос към Дидева.
Каква е разликата в сложността на  зрелостен изпит ( матура ) по математика и профилираща матура по математика?
Ако запиша синът ми да учи след 7 клас профил Математика, коя матура ще държи и има ли разлика в сложността на матурата?

# 589
Ако ученикът е изучавал Математика като профилиращ предмет, ще положи ДЗИ върху учебното съдържание от профилираната подготовка, независимо дали става дума за втория задължителен ДЗИ, или трети/четвърти ДЗИ по желание.
Сравнение по сложност не мога да направя. От една страна форматът е  различен, от друга - самото учебно съдържание също. Конкретно за математиката на база на темите от миналата учебна година бих казала, че ако си добре подготвен, ще се справиш независимо дали става дума за ООП или ПП.

# 590
Благодаря, Дидева.
Ще мисля до юни.  Притеснявам се да не е много по- сложна профилираната матура и да изкара по ниска оценка.  Мислим в посока да учи някаква инженерна специалност.

# 591
  • София
Ох, не мога да се сетя кога почнахме с белото
Скрит текст:
(вино)
в темата, когато дъщеря ми беше седми клас.
Почва да се трупа напрежение лека полека май, пупу.

Абсолютно прави сте, че не е толкова важното училището, а как се чувства там детето, харесва ли си съучениците и учителите. Много се надявам синковец да има повече късмет от щерка ми. Тя, разбира се, се нагоди в пустата френска, но и трябваше повечко време (второ желание беше, на половин точка от първото).

Ние успяхме почти на шега да скочим до Копаоник в Сърбия на ски. Оказа се, че на 1 и 2 госпожата по БЕЛ е турила допълнително две занятия (малко късно го каза), но каза, че супер сме решили, да не вземе да прегрее синковец от много учене.
Вчера беше на Регалия на пробния - тамън му свърши географията в НПМГ и се канеше да си поспи.. и май поспиването ще е чак на 26-ти март, че другата неделя е МАТ. За изпита рече фифти фифти. Освен черни химикалки, искаха и калцуни..
Барем за 45 лева можеха да дават на входа на всяко дете по едни калцуни.., ама нейсе.

LaDiDa, е как може да са против пробните изпити във вашето училище? Шантава работа. Тъпо малко с тия петици, особено при три шестици.., стискам палци втория срок да са си шестички Simple Smile
Хубава седмица на всички!

# 592
Срокът за служебните бележки е до 09.06.2023 за 7 клас.

# 593
  • София
Здравейте, наглеждам ви от шестокласната тема. Това видях за 125-о училище, нямам никаква допълнителна информация, споделям само, ако на някого му е полезно.

# 594
При нас срокът тече с пълна пара. Тази седмица 5 контролни, отделно олимпиадите и едно състезание по български. Бях намислила да я запиша на пробни, за да видим какво е нивото уж, ама съвпаднаха с олимпиадите и отпаднаха. Но прекрасната не се е трогнала много. Седнала да помага на баща си да правят някаква образователна игра за неговите ученици (начален курс), че е по-интересно от това да учиш за триъгълници или пък преизказни глаголни форми. Добре, че съм се запасила с шоколад.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 20:29 от AsitaNew

# 595
Аааааа, шоколад, само ще ви превъзбуди Simple Smile Я едно винце, или направо джин с тоник Simple Smile.

# 596
Розов джин с розов тоник!😂

# 597
Аз джин пропих на предното 7-класно НВО, преди 4 години, засега с номер 2 кротко го раздавам, ама да видим - към април-май може и да се опиянча Simple Smile.

# 598
Аз го минах преди 5г това НВО и мислех, че
номер две няма как да ме уплаши, ама животът обича да се присмива.И е така,леко-полеко “нервометърът” ми е почти на 100%.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 22:53 от ДХ3

# 599
На Бейлис съм аз - хем сладко, хем успокоява.
С брат и минах леко, без да се пропия, това ми попиля нервната система.

Общи условия

Активация на акаунт