СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 646
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
А пък аз нямам информация, явно утре ще им звъня.

# 616
  • София
Аз също нямам мейл за Елена, но тя прави теста по БЕЛ в неделя следобед, така че не съм и очаквала толкова рано резултати честно казано.
Ще видя дали утре няма да получим.

# 617
Моят беше на МАТ в Междучасие и още
нямаме резултат, на 03.02. беше неговият.

# 618
  • Sofia
Аз също нямам мейл за Елена, но тя прави теста по БЕЛ в неделя следобед, така че не съм и очаквала толкова рано резултати честно казано.
Ако говорите за Регалия от неделя, резултати няма. Днес пуснаха ключ към верните отговори само.

# 619
  • София
Ели беше и този път в Междучасие, не съм видяла и че Регалия се обсъжда. В сряда беше на Мат в неделя на БЕЛ.
Върнали са им контролното по математика, което направиха в края на първи срок, но ще се пише за втори. Отново петица и то дори 4,70, а се надявах да подобрим нещата и да има шанс за шестица през вторият срок. Днес докато решеаваше един тест, откри задача, която е била на контролното и не е решила, а сега вече и изглежда лесна и си я реши. Надявам се поне за НВО-то да има резултат, макар че 5-ца от училище ,са си едни 11 точки назад за бала.

# 620
  • Sofia
Ели беше и този път в Междучасие, не съм видяла и че Регалия се обсъжда. В сряда беше на Мат в неделя на БЕЛ.
Върнали са им контролното по математика, което направиха в края на първи срок, но ще се пише за втори. Отново петица и то дори 4,70, а се надявах да подобрим нещата и да има шанс за шестица през вторият срок. Днес докато решеаваше един тест, откри задача, която е била на контролното и не е решила, а сега вече и изглежда лесна и си я реши. Надявам се поне за НВО-то да има резултат, макар че 5-ца от училище ,са си едни 11 точки назад за бала.
Ооо, направо е отличничка.Ние сме с 4. Лошо тръгва и този срок. Не знам какво ще се прави.
Синът ми  е на олимпиада в събота и на пробен по мат в неделя.

# 621
  • София
Интересно дали явилите се деца в неделя са влезли в статистиката, която ми изпратиха. Ако да, би трябвало да имат резултат вече. Сподели, моля, после дали си остават 455 явили се със среден резултат 70 по БЕЛ.

# 622
  • София
desive78 Ели е в неделя на втори кръг по биология, но няма време да се подготви изобщо, та не виждам как ще изкара над 60 процента. Отделно продължава да си ходи по 3 пъти поне на седмица на лека атлетика и с немският в останалото време, плюс неделя курса по БЕЛ, а в събота английски не успявам да стигна да решаваме задачи колкото искам. Знаеш ли, кога е изпита по немски и след това  ще спрат ли с часовете в училище?
Днес ми писа, че са върнали и контролното по литература и там 5-ца, 5,30, като щели да правят контролно по български език другата седмица.
В момента вкъщи започнах с нея неравенства, а ми се искаше да приключваме вече с материала и да може да прави цели тестове. Както и отново да наблегнем на текстовите задачи и такива от втори модул. Мернах в Регалия, че има вариант да се направи пробен  тест от тези в практикумите и ще се възползвам. Ако и допадне ще ги платя сигурно най-накрая тези практикуми.
Във школата и Вярабел също има пробни, но са онлайн и са по-скъпи. Ако някой проявява интерес ето линк -
Пробни матури по БЕЛ и Математика по формата за НВО 7. клас
Има и за АК, ако някой се интересува.
Jiema, стига да получа резултати, ще пиша тук, няма проблем.

# 623
  • София
Изпратиха верните отговори от ПИ на Регалия. 5 въпроса с грешка x 2 точки, една неоткрита правописна грешка и е познал само едно от описанията на героите, т.е. -14 точки от тестовата част. От преразказа беше доволен и ми е интресно колко точки ще вземе от там. Чакаме математиката.
В училище тази седмица е спокойно. Раздали са им декларации за избираемата матура по чужд език и младежът иска да ходи, но датата е точно между другите две и не ми се иска да се притеснява и за още нещо.
От къде видяхте точките на отделните въпроси? Дъщеря ми има три грешни отговора от първите 8, но незнам по колко точки са. Останалите.въпроси от първата част са й верни. Като цяло съм доволна от теста. Преразказа не го е написала подробен и там очаквам не повече от 25т

Вчера изпратиха ключа с верните отговори и там срещу всеки има брой точки.  Резултати не са изпращали. До две седмица ще излезе и статистиката.

# 624
  • София
Сигурна съм, че е коментирано, но не съм си записала, а с търсачката нищо не намирам. Та въпросът ми е детето трябва ли задължително да присъства на записването в новото училище или може родителят да свърши сам тази работа?

# 625
Това лято трябваше. Имаше деца, които се записваха и без родителите си Simple Smile.

# 626
Соник, това намерих като информация:
https://www.24chasa.bg/amp/9984744

Отдавна не съм се отчитала, но ви следя!
Ние сме в някаква ужасна серия от Коледа насам… Все някой вкъщи е болен…
Първият срок завърши с 5 по история, физика и биология, по останалите предмети има 6-ци. Яви се на олимпиада по БЕЛ, но изкара 86 точки и не се класира за следващия етап. Но не се ядосвам! Сега искам само здраве и спокойствие! ❤

# 627
Винаги можеш да вземеш нечие чуждо дете и да го представиш за твое 😂

# 628
  • София
От всички схеми, дето ми се въртяха в главата, само това не ми беше хрумнало Smile

# 629
  • Някъде там...
И аз това се чудя, както се очертава да е на лагер около Варна. Да идем да я вземем от София и после да я върнем, ми се вижда безумно... Scream
Моите са с 80 и 86 т. на олимпиадата по БЕЛ и съответно не се класират за областен кръг. Честно казано, и толкова не очаквах да изкарат...

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 20:30 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт