СЕДМИ КЛАС, купонЪТпродължава, първи пробни изпити се появяват!

• 54 677
  • 749
  •   1
Отговори
# 555

Хах, при нас пък Технологиите и предприемачеството се очертаха като супер важен предмет! В последния им час за първия срок учителката им казала, че "вече никаква пощада" и ще пише "реални оценки" и ще изпитва устно и писмено всеки час. Като под "изпитва" има предвид точно това - задава въпроси по някакви теми от учебника и жули 3-ки... Нещо не е наред в тази работа, но решихме да не се вглеждаме Bowtie Другата, която много държи да се знае теория, е г-жата по Музика. Аз не познавам немузикант, дето да може да ми опише с лекота структурата на симфонията и да уточни разликите с рапсодия, да речем... Ама явно това е супер важна информация според въпросната госпожа, така че пише 3-ки и 4-ки наред и тя. Но пък детето ги отминава с усмивка.

Иначе втората смяна е кофти, наистина. По-добре щеше да е вторият срок да е първа, ама както дошло.

Описваш точно нашия случай! Мислех си, че сме единствени Simple Smile

# 556
  • София
Вчера и Ели беше на ПИ по МАТ в Междучасие. Донесе задачите, довечера мога да ги снимам, ако още не са качени, не съм чела всичко.
Не съм ги гледала, за да не се ядосвам, тя вечерта почна да си открива все повече и повече грешки, очаква към 50-60 точки по нейни думи. Забелязвам обаче някакъв напредък, повечето грешки си ги откри сама, изчислителни или нещо не се е сетила, но хубавото е че теоретично поне вкъщи може да ги реши вярно повечето, когато е на спокойствие. Пак е нещо, не означава, че там под стрес ще ги реши, но е различно от това по принцип да не може да ги реши. Simple Smile
Много искам, ако успея да намеря време и да продължим да решаваме с нея задачи напред от материала, да отметнем всичко, което остава до края на годината през следващият месец примерно. След това да започнем да решаваме само подобни цели тестове, за да си пропомня всичко и да свиква с формата. При едната и кака това се оказа проблем, че накрая нямаше подобно обобщаващо решаване на тестове върху  всичко, а тя дори да научи нещо бързо го забравя и това и пречи сериозно.

# 557
Aila не са качени, аз бях обещака но снощи забравих да ги потърся в кочината да детето Simple Smile

# 558
Моят всичко е оплескал, онзи ден ги решаваха с учителката.Тя каза, че проблемът е в това, че той не чете с разбиране и бърза да реши задачата, която знае как се решава, но оплесква всичко, заради недобре разчетеното условие и накрая, да, прави верни изводи и решения, но на негови си задачи 🤦🏻♀
При нас пубертетът тече с пълна сила и вече нямам очаквания за матурите.Лошото е, че не искам да остава в кварталното училище.🤷🏻♀

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 12:21 от ДХ3

# 559
Моят всичко е оплескал, онзи ден ги решаваха с учителката.Тя каза, че проблемът е това, че той не чете с разбиране и бърза да реши задачата, която знае как се решава, но оплесква всичко заради недобре разчетеното условие и накрая да, прави верни изводи и решения, но на негови си задачи 🤦🏻♀
При нас пубертетът тече с пълна сила и вече нямам очаквания очаквания матурите.Лошото е, че не искам да остава в кварталното училище.🤷🏻♀

Не се ядосвай, явно хормона ги блъска с пълна сила.
Имам чувството, че няма тест в който да има въпрос с НЯМА и моя все не е прочел думата няма Simple Smile

# 560
И посочи НЕВЕРНИЯ отговор, написано и подчертано дебело и да се посочи точно обратното, защото не е прочетено, е коронният номер и при нас Simple Smile

# 561
  • София
ДХЗ,  и у нас е същия филм. Момичета ли, момчета ли...какво се пита в задачата не разбрал....рози ли, гербери ли - пак. Изобщо каша - не разбира какво го питат. Миналата седмица прави за пръв път пробен в Софроний - още чакаме резултатите.

# 562
Взех да се чудя заплес ли е или нещо му има.🙄 Не дава вид да е глупав, разсъждава трезво, ама се инати за всичко.
Вчера учителката ми обясняваше, че оспорва всяка теорема и правило в математиката, питайки защо и дали е сигурна, че еди-кой-си  ъгъл е точно нам-си-колко-си градуса!!!😳
Какво значат за него теореми и правила на хиляди години.Е за това говорим! 😅

# 563
  • Някъде там...
Дървени философи... И аз си отглеждам един брой. За всичко има мнение и се опитва да го налага вкъщи, но иначе навън не смее да се обади. Вчера два часа учи по география урок, който сестра й научи за 15 минути. В 22 се сети, че има домашно по математика и седна да го пише. Сутринта се оказа, че не знае къде й е рисуването и междувременно си е загубила картата за градски транспорт. Същинско ходещо бедствие е!

# 564
А, същото чудо и моето! Дай да ги пишем в едно училище, да се подкрепят каквито са шматки.🫢( ако ги приемат)

# 565
Здравейте,
ще помоля всички, които имат пробни изпити да ги споделят в пощата.
Минали са и на Междучасие, Веди и в Русе...
Аз ще предоставя БЕЛ.

# 566
Може ли някой да сподели впечатления от практикумите на Регалия?

# 567
  • София
Отдавна съм я вписала моята девойка в отбора на разсеяните, предвид пубертета вероятно и още повече може, но каквото такова, виното и/или шоколада не са свършили все още Simple Smile
Някой може ли да сподели тази задача за построение. Преди години бяха дали и беше настанал такъв вой, защото малцина деца я бяха решили. Не мисля, че биха повторили, и без друго тенденцията е за опростяване.
Успех на всички химици днес!

# 568
Моята замина на олимпиадата по химия, никаво време не и остана да се готви, та ще видим какво ще сътвори. Виждам, че сте писали за някакви пробни изпити, има ли ги някъде  качени да ги погледнем и ние, че в пощата не успях да намеря нищо…
В нашата школа следващите пробни ще са чак през март 🙄

# 569
  • Някъде там...
За практикумите на Регалия бях писала няколко страници назад. На нас ни се виждат полезни.
Аз нямам достъп до пощата, мисля, че като цяло много малко от пишещите имат такъв...

Общи условия

Активация на акаунт