Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 62 237
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Целият фраг  е тревожен. Много насилие.
Суна, която инстинктивно се навежда към Аби, но е доволна от дрехите на Ифакат и скоро ще ходи в леглото на Фуат?
Какъв е този фарс с морала?  Може любовница под носа на жена ти, навън не? Само една стая за Пелин и всичко е 6.
Горкия Аби... А какво ще прави Къзъм? Ако стане плана  за Суна,тя ще е любовница?  Много сбъркан човек,май не го познават в имението. За всички най-ценно е хорското мнение.

А СейФер ако  ги разделят,ще се вразумят Grinning
Със закъснение, изграждат връзката си по-много труден път.
Дядото прекали, шамара е заслужен,но как ще го промени.

# 106
От ФБ :
Абидин: "Любовта не е ли да прави невъзможното възможно?"
из 11 еп. Рибарче
Харесват ми Абидин и Суна, но жалко, че съдбата на Суна е преначертана! Важното не е с кого ще се състезава Суна. А кой ще е любовникът на Суна, Абидин или Фуат?

# 107
Добро утро, момичета Simple Smile Голяма фенка съм на сериала, но нещо насилието, виковете и крясъците ми идват повече.  Тоя "пишман" морал не го разбирам. Морални са само за пред хората, иначе няма проблем. Всичко е точно, ако не се разчуе..
Ферит ми е любимец. Чудесен анализ направи на Сейран, когато й каза, че тя е свикнала на тъгата, на скандалите и на виковете, на боя и плача. Дори е започнало да й харесва да живее така, защото друго не знае, а и сякаш не се стреми към нещо различно.
Те вече се обичат, така мисля аз.

# 108
  • Яко в Матрицата...
Фрагът е Close

- Ще ми кажеш само истината. Започвай!
- Снимките, които излязоха в онзи вестник, нови ли са или са стари?
- Баща ти ми беше казал: "Тя изобщо не искаше да бъде с теб." Сега много по-добре разбирам, Сейран.
- Ще можеш ли да я натикаш в ъгъла, както натика мен? Никога ли няма да се замислиш за миналото на това момиче?
- Ако ме слушаш и ми се отдадеш напълно, всички твои мечти ще се сбъднат.
- Тези снимки са нови. Поразпитах, разследвах.
- Не съм отгледал дъщеря си, за да бъде на втори план (резерва), ага.
- Не се тревожи, Ферит! Ще преодолеем и това!
- Може би няма да успеем...
- Какво друго знаете освен лъжи и двуличие? Хора без морал!

Като започнем от Казъм, минем през Орхан, Пелин, Ифакат и завършим с Халис, всички са много морални Rolling Eyes

Gerit0, точно Сейран се стреми към нещо друго, по-скоро стремеше. Заради това не искаше да се омъжва, а сама да е господарка на съдбата си. Баща ѝ я насади в този брак, който не виждам да ѝ е донесъл нещо друго освен проблеми. Както тя каза: "Откакто срещнах Ферит, всеки мой ден минава по-зле от предишния."

# 109
Добро утро на всички настоящи , бивши и бъдещи студенти!
Суна май не й е проблем да е любовница, стига да се добере до богатство и лукс. Има си тя от днк-то на алчния й баща. Ако роди наследник тогава ще си покаже някои нелицеприятни черти от характера. Все ми се струва, че ще се промени към лошо. Както писахте по-горе тя позавижда на Сейран. Дано да бъркам в предположенията си, но на какво може да я научи Ифакат, която е скрита любовница и едновременно с това стожер на "морала" в конака!?
P.S. "Кефя" се на Казъм и ненаситността му за имане, ама точно такъв сват им се пада на Корханови!

# 110
  • Яко в Матрицата...
Резюме 12 епизод ...

Успяват да убедят Кязъм и Халис, че снимката във вестника е стара. Ферит е много ядосан на публикувалия снимката Тайлян и няма намерение да го остави на мира. А Ифакат започва да се занимава и обучава Суна, както е обещала на Кязъм.

Намериха се Triumph

# 111
Едно мнение от фейсбука, за което бих казала, че не е лъжа.

Galina Kizina
За това трябва да има отделен бизнес и да работи.Тогава няма да бъде зависим от никого.Който плаща ,той поръчва музиката.Като гледам там ,почти всички са на хранилка и всеки си натиска ""парцалите"" и търпят този ад.

А защо Асуман снима Феро?

# 112
  • Дубай
Привет ,честит студентски празник!
Рени , Благодаря ти за всички преводи,които слагаш🤗🌹❤️
Както и очаквахме нищо не очаквано в резюмето,преразказан първи фраг....

Те всичките са без морал и ценности...като започнем от Халис Ага...Суна се държи като долнопробна к@рва...дано Абидин и повлияе по някакъв начин ,не искам Фуат да я използва и захвърли,защото според мен затова я иска...
Асуман не може да го дари наследник,което автоматично го слага на втори план в списъка на Халис ....затова и се задява със Суна ,занда угоди на дядо си и дари с наследник преди Ферит ....Друг е въпросът по какъв начин и че ще нарани съпругата си.

# 113
  • Яко в Матрицата...
В Туитър има инфо, че има сет на летището, даже някои отиват по-далеч и казват, че има сет в Антеп... Кязъм си бил взел щерките и се върнал в Антеп FlushedJoy Е тогава ми се иска да видя на какво е способен Феро ефенди Wink

# 114
  • Дубай
Рени,така е ...Юсуф и той бил на летището

Пишат ,че е възможно и Феро да заминавал,а Сейран го спирала

# 115
  • София
В Туитър има инфо, че има сет на летището, даже някои отиват по-далеч и казват, че има сет в Антеп... Кязъм си бил взел щерките и се върнал в Антеп FlushedJoy Е тогава ми се иска да видя на какво е способен Феро ефенди Wink
Чудно! Нека я отведе в Антеп. за да се осефери Ферит най-после.

# 116
  • Яко в Матрицата...
Явно всички са на летището Joy

# 117
  • София
Ферит къде би заминал без Сейран? Някак несериозно ще е от негова страна.

# 118
Е, ако заминава Феро, Хаттуч какво ще прави на летището? Видях и снимка на куфарите. Дотам са стигнали в разследванията, че установили, че са същите като на Кязъмови при заминаването от Антеп.
Значи очакваме Антепската група да е в движение Grinning

# 119
  • Яко в Матрицата...
Е, ако заминава Феро, Хаттуч какво ще прави на летището? Видях и снимка на куфарите. Дотам са стигнали в разследванията, че установили, че са същите като на Кязъмови при заминаването от Антеп.
Значи очакваме Антепската група да е в движение Grinning
Хайде да си взима щерката Кязъм и да си я води в Антеп, че да има мегдан Феро ефенди да я краде ... Собствената си жена да краде Joy И Суна да си я взема, че на Ифакат да ѝ се провали сутеньорството... Една жена да причинява това на друга жена, за да получи какво? Орхан как може да обича такава жена...

Общи условия

Активация на акаунт