Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 597
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Яко в Матрицата...
Софи Hands Plus1, и аз това се питам... Значи вкъщи може да се изневерява, навън не Joy Ама и Ферит добре го каза на майка си - трябвало е отдавна да направи някои неща, смелост ли не ѝ стига, не знам. Явно всички знаят за аферата на Орхан и Ифакат. Ако това излезе по вестниците, ей тогава ще видят те гнева на Кязъм Joy

I.V, малка поправка Simple Smile
Суна: Интересно дали някой ден ще станат съпруг и съпруга?
Абидин: Според мен, да. Сега може да изглежда невъзможно, но ... Любовта не прави ли невъзможното възможно?

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 15:20 от Reni - BG

# 91
  • Дубай
И Гюлгюн знае,а на мен ми е много чудно, защо си мълчи...Да кажем децата ,те са големи, положение ?В случая тя няма да излезе мръсницата... абсолютно не мога да разбера защо се прави на тъпа...

# 92
  • Яко в Матрицата...
И Гюлгюн знае,а на мен ми е много чудно, защо си мълчи...Да кажем децата ,те са големи, положение ?В случая тя няма да излезе мръсницата... абсолютно не мога да разбера защо се прави на тъпа...
Пуста криворазбрана семейна чест...

# 93
Reni - BG,
Той може би имаше предвид, че Гюлгюн е трябвало да направи постъпки да изгонят Юсуф, но не го е направила.

# 94
  • Яко в Матрицата...
Reni - BG,
Той може би имаше предвид, че Гюлгюн е трябвало да направи постъпки да изгонят Юсуф, но не го е направила.
Може, но аз реших, че говори за майка си и аферата на баща си. Юсуф не ми се връзва с наставленията, които Гюлгюн даде на Пелин и с целия разговор с Ферит. Дано да ни разкрият повече детайли, да не се чудим Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 15:34 от Reni - BG

# 95
  • Дубай
Рени...Мерсаж ....
Така става като гледаш на сто езика...от английски го преведох...като се има предвид моя енглиш на какво ниво хич не държа,че преводът ми е точен🤗

А нейната чест къде е , достойнство, себеуважение...хич не ги разбирам аз, такива жени дето сами се правят на прости.

# 96
.....прости = примирени ..... Откъдето и да го прочетеш ,значението е  ЕДНО.......Необяснима  представа за чест ,морал , уважение в обществото ....
Видя се ,че няма значение дали си от мЕмЛеКеТа  или от лукс  кварталите на  Стамбул. Бит ,повече от затвор ...всичко  остава зад внушителните порти  и дувари . Ако можеха стените на конаците да говорят , но и те са занемели .....
Искам да  отворят "папката" на  Ифакат , Гюлгюн , Орхан, Латиф  и най-вече на Халис и Латтуч.... Единственият бунтар е  Ферит , но до  толкова ,колкото да си  угоди на кефа и ако сгафи търси виновни .

За сега само Гюлгюн взе правилното решение и каза истината на Пело ,че няма място вече в живота на Ферит , и ако Пело не е разбрала, то продължението ще е извън контрол .........

А наш Чапкън-уФ щял да  оправи положението ...К'во  оправяне , трепери като циганче в сланясало утро ...Аби търчи като стрела и той вече незнае къде първо ....при все риска ,че могат да го изритат от конака без вина.

# 97
  • Дубай
Цитат на: sofiq
Единственият бунтар е  Ферит , но до  толкова ,колкото да си  угоди на кефа и ако сгафи търси виновни .
О, сравнение с другите нашето чапкънче е цвете...той поне не е мамил и лъгал Сейран,което донякъде печели моето уважание.

# 98
  • Яко в Матрицата...
Няма фраг и Умут решил да ни “ощастливи” със селфи Joy Дано да е в роля, че … Trollface

# 99
  • Дубай
Няма фраг и Умут решил да ни “ощастливи” със селфи Joy Дано да е в роля, че … Trollface

Мале ....идва ми една дефиниция като го гледам така ама ще замълча,че ...

# 100
  • Яко в Матрицата...
Като излязъл от 90-те е Weary

# 101

Тук веждите са с по-друг фасон....по лежерни..😀
Съвсем друга визия има момчето!

# 102
# 103
Уауууу... Раздават се шамари и юмруци на кило. Hushed
А по повод последните думи на Халис ага от фрага - "Какво знаете вие, освен лъжата и измамата! Аморални!" се сетих за едни думи на Албер Камю: "Първа трябва да дойде любовта, а след нея – моралът. Обратното е мъчително"

# 104
тежка серия се очертава галиба!

Общи условия

Активация на акаунт