Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 749
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
  • Яко в Матрицата...
Целувка има на видеото, ще я гледаме бая скоро Simple Smile

Да видим какво са ни подготвили във фрага.

# 153
Този папарак или е голям играч ,или голям наивник . Ако заведе дело ще  иска сума далеч по-голяма  от тази за ,която би се пазарил насаме . И наивно щото Корхан империята  едва ли ще позволи да се заведе дело срещу тях.
Но знае ли се . Явно не  е стока ....

Ако е вярно  то сега се чудя на кого да заложа -на папарака или на Кязъм щото и той ще предложи  оферта ...

# 154
Време  беше да има развитие в тази насока:heart_eyes: Kissing Heart

Добре каза истината Сейран,стига лъжа след лъжа.....

# 155
Време  беше да има развитие в тази насока:heart_eyes: Kissing Heart

Добре каза истината Сейран,стига лъжа след лъжа.....
Време беше да вдигнат "щорите"

# 156
  • Яко в Матрицата...
За ситуация са отговорни и Ифакат, Орхан и Гюлгюн. Трябваше да го спрат, когато излъга, че снимката е стара.
Но... нямаше да има серия Simple Smile

# 157
Много са ми долни цялото сем. Корханови, нищо че всяка втора дума им е - чест, достойнство. Сега и големия брат е в кюпа. Забрави съпругата си и че са се оженили по любов и веднага започна мазен флирт със Суна. Май готвачката ще излезе най-праведна от всички Simple Smile. А дядката, ако знае какви ги е вършила прислужницата на масата в кухнята, ще смени цялото обзавеждане Simple Smile

# 158
Много са ми долни цялото сем. Корханови, нищо че всяка втора дума им е - чест, достойнство. Сега и големия брат е в кюпа. Забрави съпругата си и че са се оженили по любов и веднага започна мазен флирт със Суна. Май готвачката ще излезе най-праведна от всички Simple Smile. А дядката, ако знае какви ги е вършила прислужницата на масата в кухнята, ще смени цялото обзавеждане Simple Smile

Съгласна !!!
На мен Халис ми е много мъгляв ,особено след срещата с Латтуч и това повтарящо се кешке  и от двамата ...и бижуто за компенсация .

# 159
Ще има ли фраг?

# 160
  • София
А Ифакат как оглеждаше Суна, с очите на похотлив бабник...как я накара да се съблече пред нея, да я огледа...отвратно...

Мисля си, Сейран не е длъжна да се оправдава, но можеше да каже на Ферит, че дори за ръце не са се държали с Юсуф(той сам изохка в една от сериите)...

Всъщност май в нито една серия не видях Ферит да целува Пело...

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 14:00 от Gugutka52

# 161
  • Дубай
Мале ,колко сте писали 🤗 Утре ще чета😉
 От ТТ :Ще си имаме много странна целувка ,време е вече ,няма само да се дърлят  я☺️Сейран е казала истината ,ама защо не каза и за Иффакат и Орхан,как ми се иска някой да я сложи на място тая змия 🐍 ама пред Халис,че да види какъв е моралът в дома му на който толкова държи.

# 162
https://youtu.be/tZeJkhqSbkI   Фрагман към 13 еп.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 08:12 от Нова С

# 163
# 164
  • Дубай
На тези, що са им потънали гемиите 😁🤣

Общи условия

Активация на акаунт