Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 735
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
На тези, що са им потънали гемиите 😁🤣

От 3-4серии им изтървах спатиите, ама ще Ви догоня....

# 166
Нещо ми се струва многозначен трейлъра. Нещо ми се струва, че ще се обърка предвид доброжелателите от вси страни. Хубаво ще е най-после да видим нещо от зародилото се между ГГ нагледно. На Ферит му се наложи бързо да изтрие усмивката от лицето си. Не ми харесва , че пак е прибягнал до Пелин. Няма отърване. Докато гледах, за първи път ми дойде точна дума за Юсуф , там на кревата, ... Но избяга от ума ми... Нещо от сорта на смееща пиявица, отворила кръгла запила се уста. Един удар и чао. Ау да се повторя и Кязъм е по-малко противен.
То беше ясно журналиста какво иска и ще стори.
Сега да видим Сейран какво ще направи. Ферит много банално се издъни, но дано това го приземи и му даде сила да стъпи здраво на земята.  Мерт Рамазан много добре винаги, тази серия ми допадна особено
Сейран не вреща много, видя много от Ферит и чувството в сърцето й я жегна, кара я да е до него, да я боли с него
Пелин, наистина не буди съжаление, двулична, наранена та отхвърлена, та жертва, ооо. Яяя, подмишка с оня бастун и да се омитат.
Излязохме от клишето на безметежния купон, подплатен от дедините пари, ха сега да видим как ще ни влеят без да загубят рейт в драмата на живота на отхвърлените заради псевдо морал.
Суна. Не е тя толко глупава. Иска бърз полет, но ще падне. И Аби няма да я спаси дано не стане непоправимо при тях.
За Фуат е ясно. Ще му обърнат и внимание в следващите епизоди откъм прогрес на единствен читав наследник, какъвто иска да се изкара, а всъщност е една гнила ябълка.
И Деде със сърдечни болки. Да му имам и възгледите пък на този.
Как пък все всичко със сила решават. Егати му и семейството.
Хубави сцени, силни, естествено най-противни са ми тези със Суна, която й харесва да е плячка стига да има материални облаги и да е далеч от баща си . За пореден път Ферит е изоставен, но сега на ред да цели е Сейран.
Афра бе на ниво, доста истини се изказаха, но ще съм по-конкретна след превода.
Като че чувства в играта влагат най-вече Мерт и Афра
Всички други са ми изкуствени
А иначе, не е важно,но визуално извън сериала и не свързано с темата, но Мерт Язаджъоолу съвсем не ми допада външно. Може да е добър актьор, но ...
Иначе двамата Мертовци имат и един сниман екшън заедно, нещо не ми допадна

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 03:54 от janakrasi

# 167
Цитат
ама защо не каза и за Иффакат и Орхан
Кой ще ѝ повярва? Доказателства са нужни.

# 168
  • Яко в Матрицата...
Момичета, днес няма да мога да преведа фрага, че съм в движение. Ето го на руски.

Скрит текст:
— Оставьте меня одного, я дышать не могу уже.
— Халис Ага, давай выходи! Ты мне слово давал! Я тебе поверил, тебе доверился! От этого позора не отмыться уже, Ага!
— Всех, кто причастен к этому делу, я заставлю страдать!
— Придите в себя в конце концов!
— Да-да! Дочь этого дома, угу! Увидели мы этот дом, увидели!
— Я уезжаю, Пело. Возвращаюсь обратно в Нью-Йорк.
— Ферит где? Где мой внук?!
— Господит Латиф! Скорее! Господин Орхан, скорее на помощь!
— Скорее к Халису Аге!
— Ты сможешь уехать, просто пройдя через эту дверь, все и всех бросив?

# 169
Силен епизод!
Ферит започна да се заяжда със Сейран,защото разбра,че вече е зависим от чувствата си към нея!Неговата ярост не идва толкова от това,какво се случва в дома му,защото явно и преди се е случвало,за да се страхува толкова от дядо си!Яростта му идва от страха му,че Сейран не го и никога няма да го обикне!
Толкова много го е страх,че започва да я обвинява за всичко!Има такова чувство в човек,когато не можеш да постигнеш това,което искаш,тогава се обръщаш точно срещу него!
Сейран разбра,разбра,че ненавижда Юсуф,разбра,че Ферит е човекът за нея!Страдаше,страхуваше се за него,опитваше се да му помогне и да го спре!!
Сцената с Пелин беше много силна!
Както вече казах,много ми е мъчно за това момиче!То наистина е дало цялата си любов на Ферит,въпреки него,приела го е такъв,какъвто е и го обича от цялото си сърце!
Кязъм ме изненада!Той наистина смята честта на името си за по-важно от парите!Но,дори и да върне момичетата в Антеп,какво ще спечели?Само клюки и сплетни!Името му отново ще е в калта,защото е прибрал дъщерите си от Истанбул!
Странно ми е как една вече омъжена жена може да бъде взета от съпруга си?Какви права в Турция имат бащите върху вече омъжените си дъщери?Или е само за филма!
Много силен момент за финал!
Сейран каза истината,не заради образованието!Тя и преди това каза на Аби,че иска да разкажат всичко на Халис ага!Тя го направи,за да спаси Ферит!Защото,ако беше продължила да лъже,ситуацията щеше да стане неспасяема!Но,реакцията на дядото беше ужасна!
Не приемам и не разбирам този начин на унижение на човек!
Той буквално унижи внука си пред майка му,баща му и най-вече пред съпругата му!
Това е низка постъпка и в никакъв случай не подхожда на човек на тази възраст и с този ранг!
Предстои още по-силна серия!
Да видим!

# 170
Здравейте.... Не съм много активна, но ви следя с интерес дами 😊😊😊😊🥂
Така лично за мен сериала ми става бозъВ рейтинг или не гледам го на 2 3 и чета тук какво пишете.
Трябваше вече да се случи Сейран да каже истината не за друго а защото така показа що за стока са хората около Халис ага и че всички го лъжат АгатЪ няма да позволи любимият му внук да пострада и това се вижда оттук идва и държанието на брат му Фуат горката и проста Суна... Как го позволява това не знам сериал да има като цяло явно
Нали голямата снха я видя гола в Антеп как я гледаше сега егати УжасТ.... 🙈🙈🙈🙈
Сейран ще задържи Феро защо докато искаше да се върне в ада при баща си отколкото да е с него нещо ще обърне паницата и ще го гони на летището... Ако има целувка тя явно ще е в средата какъв ще е края на всичко това не знам но започват чувства между ГГ дали ще се върне Феро в конака макар че май всичко ще е както преди само да си е вкъщи господина....
Ебати шамар му заби агата Сейран такива шамари яде от баща си че направо лошо ми става ма така не е падала... Колкото до взимането на щерката всичко е до алчността на Кязъм... Но традиции криви изключително криви са малко повече трябва да се охраняват като снимат че всичко излиза на яве и после не е интересно 😁😁😁😇
И така ще видим другия петък какво ще са подготвили дали ще почиват покрай нова година...
И така така лека полека идват най-хубавите празници готови ли сте с подаръците?! 😇🧐🧐

# 171
  • София
На тези, що са им потънали гемиите 😁🤣

От 3-4серии им изтървах спатиите, ама ще Ви догоня....
Защото виждат Ферит и Сейран прегърнати на летището. И още по-лошо- целуват се.

# 172
Рейтинга

Наистина са доста неприятни спойлерите, на човек не му остава вълнение за епизода Blush

# 173
  • София
На мен изобщо не ми пречат. Ще си се вълнувам на целуфана много, жалко, че ще е вероятно за финал на епизода т.е. ще трябва да потърпим доста.

# 174
  • Дубай
Привет,хубав рейтинг, браво!
Ново от Афра

# 175
Ха, тя наистина прилича на фъстъче!!!

# 176
  • Дубай

Шам Фъстък 🥜❤️😉На Ферит ,Фъстъчката,къде ше го приземи  на земята

# 177

Шам Фъстък 🥜❤️😉На Ферит ,Фъстъчката,къде ше го приземи  на земята

Изпъчи се като МЪЖ ,свикнал да получава всичко ,което поиска ,но този път му приседна . на гърлото , че и му набива в обувката АНТЕП фъстък ...така е ...ВНИМАВАЙ какво си пожелаваш....са казали мъдрите хора !!!!
Фрага
-Оставете ме сам ,не мога да дишам вече .
-Халис  ага , хайде  излизай !Ти ми  даде дума !Аз ти поверих ,доверих ти се !От този позор няма измиване /изчистване /Ага !
-Всички ,които са замесени в тази работа ,ще ги накарам /заставя/ да страдат !
-Елате на себе си в края на краищата /най-после /
-Да-да ! Дъщеря на този дом /угу!?!?!/ Видяхме го този дом ,видяхме.
-Аз заминавам,Пело. Връщам се обратно в Ню-Йорк .
-Къде  е Ферит ? Къде е моят внук ?
-Господин Латиф! Бързо! Господин Орхан бързо на помощ/помогнете /!
-Бързо при Халис ага !
-Ще можеш ли да заминеш, просто минавайки през тази врата ,всичко и всички  оставил/захвърлил /?!?!?!
...
За допусната неточност ,моля за извинение . Reni-BG  да поправя .

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 16:31 от sofia26

# 178
Toni Helmy
Администратор
  · 4 ч.  ·
💥💥💥‼ СПОЙЛЕР‼
     . . . . .
В следващия епизод на # Женкарят чакаме # SeiFer целувка! Сейран се опитва да спре Ферит, но той не иска да остане, самолетът излита и Сейро си мисли, че го няма, но тогава той я изненадва с връщането си и те тичат един към друг, за да се целунат.
# yalıcapkını

# 179
  • София
Toni Helmy
Администратор
  · 4 ч.  ·
💥💥💥‼ СПОЙЛЕР‼
     . . . . .
В следващия епизод на # Женкарят чакаме # SeiFer целувка! Сейран се опитва да спре Ферит, но той не иска да остане, самолетът излита и Сейро си мисли, че го няма, но тогава той я изненадва с връщането си и те тичат един към друг, за да се целунат.
# yalıcapkını
И край на серията. Дано те орежат целувката.

Общи условия

Активация на акаунт