Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 665
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
ТуРсКи СеРиАлИ и АкТьОрИ
4 мин  ·
НЛО (2022) ФИЛМ | БГ ПРЕВОД
https://ok.ru/video/4089447254696

# 421
Нашето дуо изби рибата, този  сезон  Joy
Да не са им уроки...

Успокойх  се, но не вярвам Пело  да се одръпне лесно. Ако Феро й прави сцени на  ревност.Настъпва време за лечението му, да ходи на психиатър.Биполярен ще е комплимент.

# 422
# 423
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Днес е денят Чапкънов Joy

# 424
Рени Kissing Heart

Сладко видео зад кадър, Мерт Рамо и Гьозде Кансу Heart Eyes

https://twitter.com/fatmataydanik/status/1606203958241857536

# 425
Коледа наближава...
Заредете се с добро настроение, празнични емоции и много любов . Простете грешките и думите на близките си, благодарете за уроците, които сте имали и вярвайте, че най-доброто предстои .
Щастлив Чапкънов  ден!
Ще се върне Ферит..

Но защо ни оставиха без фрагмент?
Ще правят и  новогодишна почивка,
 предполагам. Как ще издържим без СейФер?

# 426
  • Яко в Матрицата...

Афра и Мерт са на корицата на специалното издание на Hello Best of 2022 Heart Eyes

# 427
Toni Helmy
Администратор
  · 4 ч.  ·
Турската преса пише, че Афра Сарачоглу дължи успеха си на Демет Йоздемир и Ханда Ерчел, ако последните две бяха сега на екраните, то Афра нямаше да представлява особен интерес за никого. Намек, че успешните актриси вече не са на телевизионните екрани. Едно от печатните издания гръмна с такава статия. 📸

Деметката я харесвам в ролите, но Хандето ... не бих казала.

# 428
Рени, бу не, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

Афра и Мерт са на корицата на специалното издание на Hello Best of 2022 Heart Eyes

Малиии Heart Eyes Супер са, супер Heart

Тигаса, аз например не гледам нито една от двете горните, не бих ги и гледала, ако ме разбираш.
Не ме вълнуват и глупостите на Тонка, дето ги носиш от фейсбук.

Гюлсерен имала интервю с Хакан Гендже и казала, че първо Суна и Сейран тръгнали на терапия, после и Ферит започнал да ходи при нея.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 18:30 от Еванджелин

# 429
Отново пълни жълти  глупости ..
Съвсем скоро Демет ще бъде на екран.
Какво общо има успеха на сериала с други актриси?   Хората обичан жълтите глупости ...
Освен това таланта на Афра не е за подценяване.   Нормално е  да има нови изгряващи и талантливи звезди.

Страхотни са...Heart Eyes

# 430
  • Дубай
Здравейте!
Тези дни съм много ангажирана и не ми остава време за темата за, което се извинявам!
Пелин,както и Юсуф няма да се откажат лесно въпреки, че  така нараняват и себе си...Това са нездраво-мислещи хора,готови да бъдат с човекът (Сейран и Ферит) без той,тя да ги обичат и отвръщат на чувствата им...Важното е да са с тях ,а това, че се наказват също така и уж любовта си ,не ги вълнува...
По темата ,която Тигаса е донесла ще кажа само,че и  Демет,Ханде имат неуспешни сериали въпреки своята популярност...Какво
общо  имат те с това, че сериала се харесва и получават високи оценки,а ,да ,забравих!Двете не са на екран ,затова!Дрън,дрън!
Фотосесията им е страхотна,огън и жупел са!Радвам се,че скандалите с Кубилай не са се отразили на настроението на Афра и Мерт
Приятно гледане от мен на всички 😉

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 19:28 от I.V

# 431
  • Яко в Матрицата...
Еве, разправят, че било чифтето на годината това Joy

Видях я тази простотия днес, Афра била имала успех този сезон, щото видите ли Ханде и Демет не били на екран… А не защото  има талант… Не могаа просто…  Ханде срещу Афра да тича не може да я стигне като актриса. Красиво момиче, старае се, но няма талант. Демет е друг тип актриса. Кому е нужно да ги сравняват… Ей, завистта е много лошо нещо 🤦

# 432
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
https://www.startv.com.tr/canli-yayin

# 433
"- Виж, познавам сина си много добре. Той ще събере мислите си след една седмица и ще се върне. Бъди зад съпруга си
- Направих всичко по силите си
- Не се тревожи, всичко ще бъде наред, съвсе ми се, моята красива дъщеря. Не проливай сълзи от красивите си очи. Всичко ще бъде наред. Ще гледаме само напред. Утре ще се усмихнем, ще видиш."
из 14 еп. Рибарче

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 22:50 от Stella2021

# 434
Чапкън-уФ наистина е един голям ЛИГЛьО повече от егоист...и , ако СЦ   водят към някаква професионална  медицинска помощ  ще го натиря сериала .
Какво повече иска този разглезен "мъж"?!?! Престъпление  е да използваш  чувствата на хора ,които държат на теб

И Гюлгюн ме разочарова .."остави го да прави каквото си  иска ..той е мъж / по документ е твой / това е .....
 Халис ага е само  един голям "философ" ....гледайки разгулността в конака му .....

На ред е Кязъм да вдигне наддаването за Сейрян .

Айде Сейран натрий  им носа .......БРАВО !!! Някой трябваше да ги сложи на мястото им ...

Общи условия

Активация на акаунт