Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 630
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Охх аз се надявам детето на Султан  да не е на Ферит. 
Дано най-сетне Ферит разбере,че Сейран не иска да го дели с друга и да я поставя в тази ситуация. Макар,че как ще му спре нагона не знам:joy:
Охх колко е  красива Афра,като принцеса...

# 571
  • Яко в Матрицата...
ШОК! ШОК! Хади честито! Rolling Eyes

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/buyuk-ask-bitti-42195717

Голямата любов приключи!

Двойката актьори Афра Сарачоглу и Мерт Язиджиоглу, които бяха заедно от 2018 г. се раздели!

Афра Сарачоглу, която играе главната роля в сериала "Yalı Çakını" с  Мерт Рамазан Демир, от известно време показва близост с него и поради тази причина попадна под острите критики на своите фенове. Според получената информация тази близост е притеснила и нейния приятел от 4 години Мерт Язъджъоглу.

Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир присъстваха на новогодишната вечеря на OGM Pictures, продуцентската компания на техния сериал, а след това забавлението продължи в заведението Gizli Kalsın в Емирган. Търпението на Мерт Язъджъоглу да се изчерпило, когато кадрите на близост между двамата актьори, които се забавляваха с екипа на продукцията, бяха отразени в пресата.

Язъджъоглу сложил край на връзката им преди седмица след голям спор, напуснал Афра Сарачоглу и дома, в който живееха заедно в Ускумрукьой.

Не знам дали е вярно, силно се надявам, че не е, но изобщо не ми харесва това да ги дъвчат и влачат по жълтата преса.

# 572
Рени, аз също се надявам да не е вярно, но да не излезе пък друго?
Хафсанурчето също се раздели с нейния, пък бяха двойка в Дармадумана. Сега ми хрумна изведнъж Rolling Eyes

# 573
Само да не създават напрежение между нашите ГГ , че ще се отрази и на сериала.Дано са само слухове, всичко са уж щастливи от добрите си отношения , познават се отдавна .. но пък може и близостта покрай сериал и някои сцени да е събудило чувства.
Ама такива пренесени двойки от сериали в повечето случаи не издържат дълго .. та не искам с нашите така да се случва.

# 574
  • Яко в Матрицата...
Рени, аз също се надявам да не е вярно, но да не излезе пък друго?
Хафсанурчето също се раздели с нейния, пък бяха двойка в Дармадумана. Сега ми хрумна изведнъж Rolling Eyes

О, да, вярно, това го бях забравила. Ами... да са живи и здрави, да не се отрази на дизито ни, пък те си знаят най-добре с кой да живеят. Личният живот си е техен.

# 575
Дай Боже! Млади са, сега им е времето да избират.
Да не се отрази на дизито ни, другото ще го преживеем някак Grinning

Впоследно време много двойки, излезли от дизитата, се разделиха. Нещо Меркурий да не е ретрограден Grinning

# 576
Направо този Кубиляй ако имам една пушка и го гърмим...
Има хора които казват че е истина Афра се била чувствала зле и ако трябвало ще напусне и сериала.
Не ми се вярва целия този панаир да е вярен но ще се види...
Мерт Я е свястно момче не очаквам да е станало нищо от това което изписаха.
Освен това Мерт и Мерт Р са приятели не знам тъпо ми звучи всичко...

# 577
  • Яко в Матрицата...
Направо този Кубиляй ако имам една пушка и го гърмим...
Има хора които казват че е истина Афра се била чувствала зле и ако трябвало ще напусне и сериала.
Не ми се вярва целия този панаир да е вярен но ще се види...
Мерт Я е свястно момче не очаквам да е станало нищо от това което изписаха.
Освен това Мерт и Мерт Р са приятели не знам тъпо ми звучи всичко...

На мен ми бяха много сладки Афра и нейния Мерт, ама кой знае каква е истината. То ще се разбере.

Диде, то тя ако напусне сериала, сериалът ще приключи... Ферит на Пело ли ще го оставим, я!

# 578
Ако кажа, че го очаквах това, едва ли ще е изненада за някого. Но не се радвам. Имаха стабилни отношения, и аз ги харесвах като двойка - все пак и той имаше химия с Ипек Язъджъ в Любов 101. Но за мен тук има намесени и други лица. А и е малко странно, все пак и тримата се познават от доста време и са/бяха приятели. Нещо бая сериозно трябва да е, че Язъджъолу да прекрати отношенията. Глупакът Кубилай и той допринесе.. въобще..  Все пак, каквото и да е станало, само те си знаят. Да не се повлиява сериалът и играта им, защото веднага се вижда и усеща, ако има напрежение между актьорите. 

# 579
От Turkish arts : Сезонът на разделите.....

# 580
Нейсе, да се върнем на Чапкъна Sunglasses

Какво ще кажете за това внасяне в асансьора? Направо паднах от смях и как се опитваше Феро да балансира Grinning

Тези душички са ми голяма грижа и те Grinning Фуат и Ифакат няма да ги оставят на мира

Кязъм защо ли припада аджаба Stuck Out Tongue Winking Eye

# 581
  • Яко в Матрицата...
Тая змия Ифакат ще се опита да съсипе всичко при АбСун. Надявам се разумната и наблюдателна Сума да не се поддаде на играчките, които ѝ предлагат.

# 582
Тая змия Ифакат ще се опита да съсипе всичко при АбСун. Надявам се разумната и наблюдателна Сума да не се поддаде на играчките, които ѝ предлагат.
А аз мисля,че точно обратното ще стане-Суна ще се подлъже и Абито ще страда!А може и той да не посмее- беше предупреден с поглед от Фуат!

# 583
https://m.vk.com/photo-132999259_457587028?rev=1       
Според тази публикация не е вярно за раздялата

# 584
А според Газете магазин, Мерт Я и Хафсанур преживявали любов, както си и мислех

Общи условия

Активация на акаунт