Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 629
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Я .. кой бил шавливия в тази връзка. ''Шок'' Hushed Neutral Face

# 586
Позволих си да се поровя в профилите на замесените. Преди 8 часа на профила на Мерт - Африн..има качено стори на котката им , пред камината от общата им къща. Пред тази камина има и други снимки с Афра и него. Не мисля, че има нещо вярно. В момента Афра е на гребена на славата си, нормално е да я дъвка всеки.

# 587
Малко да Ви разсмея!
На тази страница във Фейсбук има страхотни скечове за нашето филмче!!

https://fb.watch/hJGzkZ0yWH/

# 588
  • Яко в Матрицата...
Ами не вярвам да ѝ е приятно на Афра, особено след като вече и Мерт го обвиниха в изневяра. То стана любовен многоъгълник Joy

Нейсе, дано са добре, пък всичко това да е ден до пладне.

# 589
Сладури

# 590
Стана чок сапун Дуру положението ама каквото такова
искрено се надявам да няма нищо вярно от случващото се...

# 591
От преди три часа

# 592
  • Яко в Матрицата...
Ох, бе, Дидиии, сапун Дуру JoyJoyJoy

# 593
Чесно казано се съмнявам това да е истина.
ГГ така добре играят,че е нормално да се замисли човек  за наличие на истински чувства:joy:
 Какво значение има с кой ще бъде Афра.? Нейна си работа.
Единствено  ме притеснява ако има нещо,да не се отрази на сериала. При влошаване на отношенията им е възможно.  Няма да са първата двойка събрала се на работното си място. Едва ли,ще са първите приятели преоткрили любов...Както и сложили край на дългогодишна връзка,заради  нова тръпка.

Бих казала,че и до двамата Афра изглежда  добре. Сега е момента да расте в кариерата си и да  подбира  мъж Joy

# 594
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

Последен петък за 2022, последен епизод с Чапкънови за 2022. Да си пожелаем дизито, което ни е събрало, да е все така вълнуващо и непредвидимо Flowers Four Leaf Clover Пък дано това стигне от нашите клавиатури до ушите на екипа Grinning

# 595
Аз като малоумна ще си чакам епизода след като изгледах всичко за няма и две седмици поне така успях с тръстиката около мен...
Този магазинджия като гледам жени събира и разделя всички от вчера тъй че колко може да му се вярва е отделна тема...
Практиката ми на дизита вече не е малка какво ли не видяха тези мои 27 годишни очи в сериалите и извън тях ако има хаусове подготовка имам демек...
Пропуснах да кажа че тази която играе Ифакат как една положителна роля не съм я видяла изключително ми е неприятна....
Кадрото е много добро много ми харесват и АбСун жал ме е за другата снаха с този красотен мъж как можаха да го изберат точно този за брат на Мерт Р 🤦‍♀️

# 596
Добро утро, момичета! Честит ни петък Heart

# 597
Ифакат в "Затаен дъх" имаше положителна роля.

# 598
Хубавите ми деца... ❤️🔥

# 599
Кафето е дълго, часовете - предпразнични, настроението - цветно...
Добро утро !

Нямам търпение да дойде довечера

Общи условия

Активация на акаунт