Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 753
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Корханови с този изкривен морал и дядката с плесницата пред всички, как ли ще реагират, ако има извънбрачно дете от дядото и лелята. Мноооого ще ми е интересно да видя Халис ага как сам ще си бие шамари!
Кязъм не си поплюва и няма да позволи дъщерите му да са втора цигулка и любовница.

# 121
  • Яко в Матрицата...
Корханови с този изкривен морал и дядката с плесницата пред всички, как ли ще реагират, ако има извънбрачно дете от дядото и лелята. Мноооого ще ми е интересно да видя Халис ага как сам ще си бие шамари!
Кязъм не си поплюва и няма да позволи дъщерите му да са втора цигулка и любовница.
Халис има извънбрачна дъщеря, доколкото помня.

# 122
  • Дубай
Рени,мисля ,че е син...В началните епизоди намекнаха затова и добре си спомням,говориха за мъж... даже и семейство му зная...самият Орхан каза да не го споменават,че никога нямал да позволи да влезе в дома му...
Феро бей ше краде жена си,пфффф

# 123
  • Яко в Матрицата...
Син, дъщеря - явно не му е чиста работата на най-моралния сред моралните Wink

# 124
  • Дубай
Те всичките са хвани единия удари другия...Кой от кой "по-морален". Надпреварват се кой ще грабне титлата...Ферит сравнение с тях е цвете,цвете

# 125
  • Яко в Матрицата...
Те всичките са хвани единия удари другия...Кой от кой "по-морален". Надпреварват се кой ще грабне титлата...Ферит сравнение с тях е цвете,цвете
О, Феро ефенди няма шанс, милият... И срещу тях да тича, не може да ги настигне Joy

# 126
Син, дъщеря - явно не му е чиста работата на най-моралния сред моралните Wink

Иска ми се да е от лелята и Халис да е взел детето някога и да е излъгал лелята, че е починало. Тогава да му видя целия морал и принципи на агата!!!

# 127
  • Яко в Матрицата...
Нее, не е от нея, тя няма да се даде така без брак... Не са консумирали те любовта си Grinning

Мерт също е на летището... Всички са там, без Корханови. Те и без това за нищо не стават. Вива Антеп Спор! Joy

Yalı Çapkanı е най-търсеното име на турски сериал в Гугъл за 2022 Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 18:31 от Reni - BG

# 128
Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio
Toni Helmy  · 4 ч.  ·
‼️Спойлер за # Женкарят
Сейран и Хатуч ще се качат на самолет, за да се върнат в Антеп, Юсуф, който ги е оставил на летището, ще се върне в имението като шофьор, а в последния момент Ферит ще се появи, за да заяви любовта си на Сейран. Юсуф ще направи нещо невъзможно...

# 129
  • Яко в Матрицата...
Тигаса, това са фантазии на феновете. Колко още имаше из Туитър днес... На клипчето се виждаше как Юсуф излиза от летището и си бърше сълзите. Няма как да знаем защо, а и честно казано не искам. Така се губи изненадата. Даже леко ме е яд на тия фенове Joy

# 130
Цитат
За тези,които следят сериала ''Рибарче'' една новинка-в 12 ти епизод ще видим как Ферит бие журналиста,който е публикувал неприятната новина,а Абидин го отдръпва,след което Сейран прегръща силно Ферит,което показва,че тя няма да го остави и ще го подкрепи!
Ама прегръдката излезе вярна.

# 131
  • Яко в Матрицата...
Ами в клипчето има прегръдка Joy

Честно казано, днес точно няма да споря, щом те кефи и другите нямат нищо против, слагай каквото ти душа иска.
Аз съм пас...

# 132
Хей, тъкмо да напиша важното е,че.Юсуф плаче.
Joy
Вече знаем и причината...

Не  знам кой на къде, ще тръгва, кой кого ще  гони ..Този клип много ми хареса с крайния резултат..

И определено,ще се радвам малко да свалят гарда и двамата. Да се отърсят от  тази глупост,младост,гордост ... Да се осъзнаят.  
Да си призная,радвам се,че Сейран е тръгнала след Ферит.
Двамата имат капацитета да живеят  независими и да сбъднат мечтата на Сейран.  Joy

# 133
Още един спойлер.
Скрит текст:
Zorka Mihailova
1 ч.  ·
Научаваме,че в края на 12 ти епизод Казим, все пак, успява да вземе Сейран и я отпраща с леля ѝ Хаттуч в Антеп.До летището ги съпровожда Юсуф,който плаче,че Сейран напуска Истанбул
Случайно присъстващи на летището са заснели снимките за тези моменти
Ферит пристига в последния момент и открадва Сейран,признава ѝ се в любов и заминават в извънградска къща на семейството,защото Халис ага изгонва Ферит,заради скандала му с баща му,когато Ферит ги вижда с очите си да се целуват с Ифакат,но не му вярват и го гонят за уронване честта  на Ифакат
Дали ще се върнат в къщата или ще заживеят отделно Сейран и Ферит,не зная.Твърде е възможно,след като се признаят в любов,да развият талантите си в ювелирното дело,защото едноръкият майстор напуска сериала и какво ще е после,не зная! Ще гледаме и ще разберем!

# 134
  • Дубай
Добро утро ☕

Чапкън Ден е 😉🤗
Ясно е ,че Ферит Бей няма да пусне жена си за Антеп и наистина ми се ще да я отвлече....така да останат малко двамата ...да си починат от наставленията на Халис и прочее,от проблемите ,от Пело,от Юсуф.Абе от всички!Тъкмо стоплят отношенията и хоп излиза нещо , което да развали настроението и на двамата...
Тигаса,нямам нищо против спойлери,но моля те,нека са в скрит текст! Подчертавай ,че е подсказка и така,който иска ще чете ,който не- няма.

Хубав ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт