Yalı Çapkını ❤️Рибарче❤️Афра Сарачоулу ❤️ Мерт Рамазан Демир❤️Преди и След❤️ Тема 2

• 61 625
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...

# 601
тук да не би да се договарят за бременността?

# 602
  • Яко в Матрицата...
Има сделка явно, щом си стискат ръцете, но няма инфо какво е естеството на сделката.

# 603
  • Дубай
Има сделка явно, щом си стискат ръцете, но няма инфо какво е естеството на сделката.
Ако Сейран се е съгласила ще е изключително несериозно ,предвид образа,който и изградиха до сега. Ще е много нелогично ако е положително настроена  към  лъжа от подобно естество!? Защо да го прави,каква ще е нейната полза от това, чудно!? ...Дано не съсипят персонажа на Сейран и не я изкарат глупачка ,като се съгласи подобно нещо... Ако  не е сън, то всичките думи и действия на Сейран относно  Ферит, че трябва  първо да  мисли, преди да действа ще са пълни глупости и простотии без особено вложен смисъл

Изобщо не вярвам на глупостите за разделите, а и да има нещо вярно ,млади са ,нормално е сега да подбират с когоюще бъдат!

Започвам да подготвям новата тема ако ,някой измисли нещо за корица е добре дошло,ако не- нещо от нета !

Здравейте !

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 13:11 от I.V

# 604
  • Яко в Матрицата...
I.V, досега сценарият не ни е разочаровал, надявам се да продължи така. Да не забравяме все пак, че Сейран е на 19, влюбена и може и да склони да влезе в някоя игра, за да е до любимия си. Но стискам палци да не го направи Grinning Искам нещо различно да се случи, да избягат от клишетата. В тази връзка вярвам, че синът на Султан не е от Ферит.

# 605
Мисля, че забравяме, че Сейран е на 19 години и влюбена за първи път.  Нормално е да прости лесно на Ферит, пък и не знаем какво й е обещал той. За да се съгласят твърдоглавите аги да ги съберат отново, им трябва нещо точно такова, вест за внук. Освен това, не се знае какво ще излезе накрая. Кое е истина, кое е сън, мечта, халюцинация.
Не се знае и как ще завърши вечерта, не се знае как ще завърши серията. Още много има да гледаме Stuck Out Tongue Winking Eye

Рени, точно така се превежда петък - ден на чапкъна Grinning

Че и мислим еднакво Kissing Heart

С една ръка я грабна на рамо Grinning

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 13:53 от Еванджелин

# 606
  • Яко в Матрицата...
Еве Kissing Heart

Феро бей си ни е силен мачо SunglassesJoy

# 607
  • Дубай

Не се знае и как ще завърши вечерта, не се знае как ще завърши серията. Още много има да гледаме Stuck Out Tongue Winking Eye

С една ръка я грабна на рамо Grinning

На 19 години,но я изградиха като доста по-зряла за тази възраст и от Ферит...Като цяло тя е по -трезвомислещата в отношенията им,която трябва да приземи Ферит Бей на земята,а не да го подкрепя в поредната лъжа,която няма да доведе до нищо добро...
С цялата тази бяла,зимна приказка се опасявам,че накрая ще имаме сюрприз от Пелин,който чак ще загорчи.
Той Феро Ефенди знае как,няма да се излага я ...на една ръка я носи ,като жребец
Момичета,тази корица харесва ли ви?Мисля ,че и двете двойки ни вълнуват  пък и, да ударим едно рамо на Аби и Суна 😍 какво ще кажете 🤗☺️

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 14:23 от I.V

# 608
Като връщам лентата назад, Сейран е доста влюбена. С тази ревност и тези пеперуди в стомаха... Колко ще й трябва да прости?
Може да е несериозно ама хайде стига вече драма и  лигавщини.  Да си признават чувствата.
И само една лъжа за бременността предполага, че Сейран трябва да изпълни съпружеските си задължения. Така като гледам няма да й е трудно.
Новогодишната вечеря ми се струва като мечта на Сейран.  С  този Юсуф на масата ...
Ще има доста обрати и изненади. Ще му мислим догодина, какво  ще правят с фалшивата бременност.
 Интересува ме миналото на Халис Ага и лелята.. Много ми е любопитно...

Ако детето на Султан е от Ферит.  При мисълта за друг наследник,тя ще се активизира. На какво се надява тази леля?  Много ми е противна   идеята-за интимност между тях и дете .. Дано не е от Ферит..Rolling Eyes

Колко са сладки? Да му натроша канчето на Феро  за изпълненията в миналия епизод Joy

Охх и друго си мислех.. Ясно е,че при Ферит трансформацията от женкар към моногамен съпруг е даже под въпрос. Ако пък се  осъществи, ще отнеме много време.

Урока който му даде Сейран на пръв поглед му е малко. Но пък аз мисля,че загубата на Сейран, ще го слуми. Няма да го разтърси...
Паралела да загуби Пелин,като я видя  с друг мъж...  
Разговора на Юса и Кязъм, състоянието му след това, напускането на Сейран..
Едното е его и навик, другото любов...
Той я обича, може би за първи път е влюбен,чак самия той не знае колко много е зависим от нея.
Сега ще разбере без кой не може...
Урока не е малък...

Последна редакция: пт, 30 дек 2022, 14:52 от Nina_richi

# 609
  • Яко в Матрицата...
I.V, екстра е Grinning

Охааа FlushedHeart Eyes

# 610

Каква жена има Кязъм? А я крие в гардероба... охх Nature Fire

# 611
  • Яко в Матрицата...
Нина, няма лесно да се предаде егото Феритово, ще падне борба. Има и още скелети в гардероба на Чапкъна...

Но днес се надявам да има цветя и рози само Grinning

# 612

Тази жена ми е много симпатична още от Шереф Меселеси много положителни аура има
Аз друго мисля да не би Лятиф бей да има общо със Сейран хммм? Да и е истинския баща например... 🙂

# 613

Тази жена ми е много симпатична още от Шереф Меселеси много положителни аура има
Аз друго мисля да не би Лятиф бей да има общо със Сейран хммм? Да и е истинския баща например... 🙂

Защо мислиш така?
Мисля,че е добре да намалят драмата около главните герои, Пело и  Юсуф.  
Да завъртат плочата  и около другите в конака.
Само Пелин и балкона , ще вземе да ни омръзна цял сезон това да дъвчат.
Асуман, семейството й,Суна,  Фуат, Агата,  Ификат и любимия й ....Joy

Има много други сюжетни линии, с които нашите да са в действие.

# 614
Нинче заради сините очи на Афра- Сейран 🤷‍♀️😂

Общи условия

Активация на акаунт