няма как да знаят какво знаеш и какво не знаеш или дали ти е първо или трето дете. Храната за родилките се носи в стаята. Като за мен лично беше много вкусно и достатъчно. Плюс плод и още нещо между хранения. (Не мисля че трябва да се тъпчем след който и да е тип раждане защото така или иначе заседяваме и залежаваме в болницата) стаите са чисти, широки, приятни. Не мирише на болница. Има всичко необходимо за преживяване. Климатик,хладилник, стол за кърмене , телевизор ,широка баня. Леглата са уникално удобни. Можеш да ги вдигаш и сваляш във всички посоки. Бебчето го носят облечено и със завивка. Леглото ти е постлано с чаршаф и постелка,ако се изцапаш. Прибори носят с всяко хранене. Общо взето за багажа ,дори може да се вземе и по-малко от написаното. Аз изкарах 3 дни с 2 сменени бодита на детето и 1 нощница за мен. 2 шишета са напълно достатъчни,1 за мляко 1 за вода. За кърменето не ми помогнаха много ,но моята съседка в стая беше опитна и се възползвах
все пак ми обърнаха внимание и ми дадоха първоначални насоки. Общо взето ,условията за 0 лв са просто прекрасни
отношението е на ниво , но не очаквайте да ви питат дали имате нужда от нещо ,Ами просто питайте и искайте,никои няма да ви откаже
поздрави от мама Ива и бебе Мила ,родена по естествен път на 05.08.💓 Препоръчани теми