Перилни препарати и омекотители - 71

• 57 273
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Откъде купувате прах Персил за бяло и цветно? Днес бях в Била и огледах- няма прах, а само течни. Ариел иначе има прахове, но искам да сменя малко с Персил.

# 241
От Метро.

# 242
  • София
Персил прах за цветно от dm.

# 243
Персил купувам от една верига супермаркети в нашия град или квартални верига парфюмерии ,но не от Лили ,ДМ или Елитис.

# 244
  • На изток от Ада
Откъде купувате прах Персил за бяло и цветно? Днес бях в Била и огледах- няма прах, а само течни. Ариел иначе има прахове, но искам да сменя малко с Персил.
От кой град си ? Ако имаш Елитис имат и за бяло и цветно.

# 245
# 246
Във Фантастико има Персил за цветно.

# 247
Момичета здравейте. Имате ли мнение за тези капсули Ариел? В Била от петък са на промоция

# 248
Вече виждам Ариел и Персил 18 пранета са по 8.90 на промоция. Персил лятото бях взела за 6.50 .
Сигурно ще взимам големи опаковки че да има смисъл.

Така ще е, че и по-скъпо ще става. Очаквам тази година да има поне още едно поскъпване, неизбежно е. По-лошото е, че успоредно с увеличаването на цената, качеството пада. Аз не бих имал много против да давам 1 лев за препарати за изпирането на 6-7 кг. пране, но да е с безкомпромисно качество.

При положение, че Megapearls за немския пазар вече съдържа под 20 % перкарбонат...

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 19:55 от TAED

# 249
Здравейте ! Препоръчайте ми бебешки прах за пране.

# 250
Щом в Германия качеството пада , какво остава за нас тук в източна Европа.
Да се надяваме,че тази голяма германска икономика отново се възстанови ,но първо май трябва войната да свърши. Последиците търпим ние обикновените хора .
Цитат на: sanny2
link=topic=1504456.msg45824962#msg45824962 date=1672856991
Момичета ще кажат повече ,но много хвалят немския Dekmit
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-prah-za-prane-ultra-sens … 058172989520.html

# 251
Не ти е необходим “бебешки прах”, а качествен прах, висока температура при изпирането и качествено плакнене с много вода. Всичко друго е вятър и мъгла.

# 252
Препоръчаният по-горе препарат ми изглежда удачен защото не съдържа парфюми и зеолитите са сравнително малко, НО освен това трябва да се спазва и следното:

1. Машината да се зарежда до не повече от 50-60 % от максималния капацитет, като се дозира за количеството пране. НЕ ПОВЕЧЕ.
2. Всичко да се пере на възможно най-висока температура и по-дълга програма, отделно от останалите дрехи в семейството. 60 С е силно препоръчително, 50 С е минимума.
3. Задължително да се използва допълнително изплакване.
4. НИКАКВИ ОМЕКОТИТЕЛИ!
5. При възможност да се суши на пряка слънчева светлина.
6. Желателно е гладене на всичко.

Това е за първите поне 12 месеца.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 21:45 от TAED

# 253
  • София
О, не!
Теад, моля те! Някакво био бебе ли е това?
Пери си на 40С и не глади, ако все пак има капчица щастие в живота ти.
Персил сензитив съм ползвала, сега не знам как е.

# 254
О, не!
Теад, моля те! Някакво био бебе ли е това?
Пери си на 40С и не глади, ако все пак има капчица щастие в живота ти.
Персил сензитив съм ползвала, сега не знам как е.

Никакво био бебе няма тук. Никой никъде не е препоръчвал нищо от биологично земеделие, поне аз не бих. Оттам нататък всеки има глава на раменете си и според съдържанието и, решава кое какво и как. Не виждам как пране на по-висока температура би отнело щастието в живота на някого, но... пак според съдържанието в главата.

ПП: Като човек отгледал две деца, смея да твърдя, че бебето само по себе си е огромно щастие, каквото 10-15 мин гладене на ден надали може да помрачи. Не знам, хора има всякакви. Това са само препоръки. Ако искате си перете дрехите на бебето с вашите мръсни чорапи със студена вода и някой ултамодерен гел от промоцията в кварталния супермаркет. За по-сигурно може и да добавите и някой омекотител с картинка на щастливо бузесто бебе на етикета. Ваша си работа, това слабо ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт