Перилни препарати и омекотители - 71

• 57 143
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
А на това яке пише ли, че може да се пере в пералня? Може да е само за химическо чистене. Да не е обработен с нещо този пух и затова да мирише.

# 406
Да, може.
Пише да не се използва омекотител и да се пере с прах за пух. Прах за пух сякаш не съм виждала. Пера го с течен Ариел за цветно.

# 407
# 408
  • На изток от Ада
Аз се каня да купя топки за сушилня и пералня  . Мирише си пуха имамх възглавница в сушилня не се суши не изсъхва .

# 409
Само незнам дали правилно съм прочела дозировката на Изи компакт е
3-5кг пране за средно твърда вода 70гр или 70мл.

# 410
  • София
Нямам сега Изи и съм забравила... Дай снимка.

Нали се заредих с Ариел аквапудра и си имам прах за поне 6 месеца Grinning
Oпитвам се и с прах Ариел от Германия да се сдобия Grinning .

# 411

Като се върна у дома:blush:
А трябва ли да слагам нещо допълнително за избелване, защото не можах да видя приблизително колко кислород има !?
Добре си направила ,че си се заредила с аква пудрата на Ариел , защото много са поскъпнали перилните
Прах от германия има в Базар бг и в Нико 12 ,ако случайно се получи така да не ти донесат веднага

# 412
  • София
Аз не съм слагала добавка - нямам и никога не съм купувала.
Едва събирам за половин пералня бяло на седмица. (дрехите пера на 40С, кърпи и чаршафи - на 60С и рядко слагам нещо на 60С).
Имаме изключително малко бели неща и сигурно затова не се втелясвам.

# 413
Аз много пера с препарат с избелители, едно две трети от пералните са ми с такъв прах.
Този без избелители ми върви доста бавно.
Бельо, чорапи, домашните дрехи, работните дрехи, спално бельо, покривки, хавлии, халати..всичко това пера с прах с избелители на 60.

# 414
Аз много пера с препарат с избелители, едно две трети от пералните са ми с такъв прах.
Бельо, чорапи, домашните дрехи, работните дрехи, спално бельо, покривки, хавлии, халати..всичко това пера с прах с избелители на 60.
И аз така ,но на 60градуса пускам мнооого рядко. Почти всичко пускам с прах за бяло но на 40гр примерно ,само дрехите с който излизам навън пускам с прах или препарат за цветно.
Питам за избелители , защото имам бели неща ,а те се засичат когато няма достатъчно кислород.

# 415
Пух и естествена коприна може спокойно да се перат с препарат за вълна.

# 416

Пише 5 зеолити и избелители на кислородна основа,

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 20:12 от Please

# 417
И при мен е така . Поне 5 бели перални пускам на седмица . Имаме бели кърпи , покривки , чаршафи , блузи , светлосини ризи ...
Отделно якетата са ни предимно бели и през една-две седмици ги пера . Предимно белите са ми на 60С , веднъж седмично на 90С . Ама и цветния бая върви ...

# 418
  • На изток от Ада
Ползвала съм Изи за бяло веднъж компактен и това е . Това от 3 4 год . Чудя се понякога на този за цветно. Купувам Персил , Денк мит преди да стане 10 лв . Омо. Ариел имам и Бинго .
Please , e решила да пробва .

# 419
Ползвала съм Изи за бяло веднъж компактен и това е . Това от 3 4 год . Чудя се понякога на този за цветно. Купувам Персил , Денк мит преди да стане 10 лв . Омо. Ариел имам и Бинго .
Please , e решила да пробва .
Да , именно ,по скоро за ежедневни дрехи , който нося в къщи , чорапи ,домашни кърпи за чистене ,ей за такива неща . Иначе за бяло признавам Персил ,но там където ходих (в този точно магазин) ,като чели не видях,а и много бързах . Та се сетих за положителните отзиви , смятам,че щом тя е доволна . Различна вода ,различна пералня .

Общи условия

Активация на акаунт