Перилни препарати и омекотители - 71

• 55 312
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Еее така е като не четата редовно темата. Днес реших че трябва да взема препарат за почистване на пералня и имаше само това:

Дали не се прекарах с него 😁
Видях че сте обсъждали някакъв от Лидъл. Другия път ще знам.

# 631
Не си се прекарала, споко.

# 632
Не си. Другият път с друго. Ще си редуваш сух и течен препарат Simple Smile
Сухите са по-силни/агресивни и е добре да се използват 2-3 пъти годишно, а не много често.

# 633
Търсех някакви дозички на тази марка, но не знаех сухи ли са, какви са. Някой, някъде беше споделил че са хубави.

# 634
На коя марка, че вече им изгубих дирята?

# 635
Dr. Beckmann

# 636
Пише производство в Севиля.
Откъде го взе? Тоя прах не е за европейския пазар, сигурна съм. Английски и френски. От какъв зор! В Англия Омо няма, там марката е Персил. Във Франция Омо е съвсем различен продукт. Много ми стана интересно.

# 637
  • Пловдив
Guess Who,аз го купих това Омо от м-н за паралелен внос в Пловдив през лятото на 2021г,виждала съм го и по онлайн магазините в БГ по същото време,беше на добра цена(22-25ст за 1пране).Но нито във Франция,нито в Италия във физически м-н не съм го виждала този прах(с ММ живеем и в БГ,и във Франция).Много харесвам препаратите на Унилевър и го купих като го видях,останах доволна.

# 638
Dr. Beckmann
Това в шишето не е ли една доза или са сменили разфасовката?  На тази марка съм виждала само това шише.

Имало и сух препарат-една доза е, но не съм го виждала по нашите магазини. Гледам за САЩ цената е 9$, което ми се вижда доста скъпо за една доза:
https://daisiesandpie.co.uk/dr-beckmann-washing-machine-cleaner/
https://www.amazon.com/Dr-Beckmann-Service-Washing-Machine/dp/B0080ZSQKS

# 639
  • Димитровград
Димитровград, Енди маркет. Явно е паралелен внос.

# 640
Виждала съм го в Германия, щях да взимам препарата им за почистване на миялната и видях и този за пералня:

# 641
Това прахче съм го ползвала сигурно преди 6-7 години . От магазин за вносни препарати от Германия  беше . Доколкото помня ,  не се справи лошо с почистването . Не беше много  евтин - около 10 лв една опаковка .
Аз ще си взема от Лидълските поне 2 пакета .Не съм чистила моята от доста време , на майка ми също е за чистене , пък и лятото трябва да  връщам в експлоатация едно чудо , което не е ползвано от над 15 години ...

# 642
От както чета тук препоръките пера само с прах и на спалното бельо слагам парфюмни перли Ленор - Ванилия мисля бяха жълто-златните опаковки.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 14:16 от donatellla

# 643
Ванилията и на мен ми е любима.

# 644
Обожавам от омекотителите Coccolino Bergamot & Passion flower , но спрях да ги ползвам, дано някога излязат и на парфюмни перли !

Общи условия

Активация на акаунт