Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 137 946
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 765
Имам една пепитена от букле къса пола, която нося на плътен черен чорапогащник.
Mardji, цветът на палтото е много хубав. 😍Мисля, че и Ал си купи такъв цвят заедно с другото шам фастък. Уж помня като слон дано не се изложа.
Мариета с цветето ме подсещаш, че щях да търся черен сатен да шия цвете и на една моя рокля тип нощница. 😁
Благодаря, Ал!🤗 Сукманът е страхотен и е като излят по теб. 😍😍
Защо да не пускаш какво чакаш, нали на теб ти харесва? Аз мисля, че вече се укротихме, на който не му харесва премълчава и пропуска.

# 766
  • София
Аз си получих белите сникърси.

Мисля да си ги оставя. Мъжът ми е фен на марката, аз досега не съм имала техни.

# 767
Аууу, Клеми, чудни са! Честити!
Моля те пусни линк, аз съм тотален фен на точно такъв модел.

# 768
Каквото успях да видя през последната седмица и коледно , и ежедневно съм го харесала...
Цвета на показаното  палто и на мен много ми допада...скоро се чудих на пухенка в същия цвят...Преди години имах късо яке точно такова лилаво и голямо носене беше...
Имам пола от букле...къса е , но много топли...доста  я нося...
Аз бях на нашето коледно парти така както посрещнах 2022...добре се получи купона, ама и аз имам само две изисквания-да е топло и да има танци...Grinning
Ал, интересно съчетание на цветове и гръб на сукмана...И аз съм на мнението на Лъвицата,че конкретният човек прави дрехата уникална...
ММ е без подарък към този момент....

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 12:20 от kativita

# 769
  • София
Аууу, Клеми, чудни са! Честити!
Моля те пусни линк, аз съм тотален фен на точно такъв модел.
Благодаря ти!
https://obuvki.bg/p/snikrsi-rieker-n5902-80-weiss?snrai_campaign … 959b-98f764f17f31

# 770
На фаза "искам ново палто" съм. Обаче отказвам да давам 200+ за разни полиестерни смески и "еко" вълна. Та, случайно се озовах до магазин на Aleta Parizi, но нямах време да влизам. Отвън нещата изглеждаха много приятни, после проверих и на сайта, на случен принцип първото хванато палто е 75% вълна, под 200 лв, повече от перфектно! Но марката ми е напълно непозната, някой има ли впечатления?

# 771
Това Aleta Parizi е бившето Andrews Ladies, дамската серия Simple Smile

Проблем с качество и размери не съм имала при тях Hands V

# 772
Белите сникърси са супер 🙂

Буклето го възприемам само за млади жени, 20-30 и да там....

Благодаря, сукмана наистина е страхотен, не си знае годините, но понеже е вълна все още изглежда добре.

Иначе очаквам
това вълнено сако за дънки, вълнена синя тясна пола, към него взимам и клина като мисля да го нося с грубите мотористки ботуши
Скрит текст:

и
и нещо ленено за пролет/лято
Скрит текст:

Палтото на Марджи е на Луксима.

# 773
За буклето съм на същото мнение.
Ленената рокля ми хареса много. Другото не. А вълнения сукман е много красив.

Аз на ранина си купих импулсивно един аметист с малки диамантчета в обков от бяло злато. Като дойде ще се похваля.

# 774
Искам да видя аметиста с диамантчета 🙂
имам едни авторски бижута с аметисти, много харесвам 🙂 (авторски = аз съм авторът)

Сакото го пробвах преди поръчка, стои като излято по тялото. Аз нося такива дрехи и ми стоят.

# 775
Скрит текст:

Ето. Имам същия дизайн с лазурен топаз, много го нося, просто не устоях като видях и с аметист.
Сега започва сагата с издирване на подходящи обеци. За топаза още не съм открила пасващи.

# 776
Много е красив!
Честито!
Със здраве и удоволствие да се носи!

# 777
Мммм, много красиво бижу!
И ленената рокля и сукмана на Ал харесах!

# 778
Ленената рокля е разкошна.

# 779
Харесаха ми сникърсите. 😍
Сакото и роклята, Ал са страхотни. Браво и дано ти ги ушият по-бързо. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт