Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 137 946
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 780
Днес си сложих шаренкото палто, за контраст на черната кожена рокля, с която бях отдолу.

# 781
А клина? Joy Знам, знам....цветовете са ту мъч, но на мен ми изглежда като скиорски клин и с удоволствие ще си щракам с него (с дебело вълнено телмобельо отдолу, че иначе ще ми измръзне з.) и отгоре поло и сакото, което покрива з. и стои много класно

Аууууу, Angel Wing, това палто е разкошно Simple Smile
Много е красиво Broken Heart

# 782
Ейнджъл, много готино и екстравагантно палто, цветно петно  на фона на сивотата около нас .

# 783
  • тук-там
Много красиво палто!
На Ал сукманът също много класен!

# 784
Страхотно е палтото на Ейнджъл.
И на Ал сукманът ми хареса как й стои.

# 785
Не ми е много шарен клина, но тук се разминаваме. Незная къде ще ходя с него.  😁 Но ти ще го съчетаеш страхотно, в това и съмнения нямам. Аз ски не карам, но виж ти си му намерила предназначение. 😍Ако роклята беше с по-ярки цветове бих я взела и аз. Не ми отиват тези цветове и това си е.

Последна редакция: вт, 20 дек 2022, 16:45 от cloè

# 786
Ангелче, страхотно палто! Много си цветна и готина!
Ал, клина няма да го обуя, даже и да ми платят за това...с най добри чувства! Joy

# 787
  • Бургас
Аз с удоволствие бих го облякла този клин с по-дълъг пуловер, много е красив.От кой магазин е, Ал?

Имам си  и аз един шарен на рози, ходех с него на йога, още ми е любим.

# 788
  • София
Букле ми харесва, но все още мисля, че не съм пораснала достатъчно за да нося. Свързвам го с перли и сака Шанел. Някакви такива асоциации ми излизат.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 11:13 от Тук съм

# 789
  • Sofia
Когато бях момиче всички лелки носеха букле. Оттогава ми е анти.
Цветният клин ми хареса, бих носила такъв да разсейва погледите от горната част.
И лилавото палто е хубаво.

# 790
  • София
Букле ми е толкова ретро, че няма шанс да погледна. По същата причина ненавиждам Шанел. Може да е класно и стилно, но ми бие на нафталин. Дайте ми Диор. Там е друга бира.

# 791
  • София
Аз имам черно палто, което е една идея букле. И една пола, тя е яка. Харесвам платове с текстура.
Едно селфи. Така съм ежедневно през зимата.

# 792
  • София
Лилавото палто и на мен ми е на сърце 💓! Много го харесах, още в магазина! Да ти е честито, Марджи ! Много добър избор!
Аз, палта вече няма къде да прибирам в гардероба!
Аз прегреших вчера, след като бях си обещала, че нямам нужда от нищо вече, още по малко от нови дрехи! От магазина с кожената зелена пола се прибрах и.. с кожен клин. В черно! Е, само такъв нямах! 😂 Към него добавих и пуловер в модерно камилски цвят! Чудно си паснаха! Разходих ги, разбира се, още днес в офиса!

Ангелче, извънземна си! 😍 Много хубаво одеало! Топ си!

Много ме дразнят тия от Бест Сикретс!! Миналата седмица поръчах, още не са ми изпратили ботите, пък! На косъм съм, да им откажа поръчката! Ама, ги искам пустите боти!😩

# 793
Angel_wing, жестоко е палтото. С удоволствие бих го носила Simple Smile))
Lioness77, благодаря 😊

# 794
  • Бургас
Много ме дразнят тия от Бест Сикретс!! Миналата седмица поръчах, още не са ми изпратили ботите, пък! На косъм съм, да им откажа поръчката! Ама, ги искам пустите боти!😩
Доставката е от чужбина и отнема 10-тина дни. Прояви търпение.
Лилаво палто от букле имах преди 20 год. Много го обичах и буквално изтрих от носене. Много го обичах. Ако в архивите намеря снимка ще го покажа. Иначе имам поли от букле. За мен са класика.

Общи условия

Активация на акаунт