Добър специалист УНГ

• 189
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Бих искала да ми препоръчате добър УНГ специалист, който работи по здравна каса и оправя изкривена носна преграда и стесняване на носните кохни, понеже имам затруднено дишане. Няма значение къде в България се намира, просто искам да е наистина добър в тази сфера. Вече претърпях операция при доктор Парунов в Бургасмед и не съм никак доволна. Носа ми беше леко счупен и точно преди операцията ми направиха всички изследвания и след това ме приспаха с упойка, дори не можех да питам какво точно ще ми правят понеже докато се обърна да питам и упойката ме е приспала. Та сега проблема и друг от много години и искам това да се разреши от наистина добър специалист без значение къде в България работи.

# 1
Не разчитай много, че ще намериш добър УНГ за септоплатика само по ЗК. Повечето имат доплащане на клиничната пътека. Даже по-скоро клиничната пътека леко намалява цената, но основната сума си я плаща пациентът. Освен това, консултира се с НЗОК, ако вече си ползвала същата клинична пътека за операция по ЗК, дали имаш право да я ползваш повторно.

# 2
Повдигам темата, защото търся отзиви за следните УНГ лекари за дете:
Доц Тодор Попов и д-р Станислав Йорданов

Препоръча ми ги нашия УНГ, който следи децата ми и установи на едното (след също направени ехография и изследвания), увеличени лимфни възли, хронично вече възпаление на слюнчената жлеза (второ за годината), минала инфекция ебщайн бар и цитомегало... А детето кажи-речи нищо му няма, ако не ми се беше оплакало, че пак го е заболяло "ухото" нямаше и да го регистрирам. Освен всичко и спи с отворена уста, сливицата третата е уголемена (банално). И вече в чудо съм се видяла водя три паралелни чата с моята лекарка, педиатърката, УНГ-то, сега трябва да вкарам нови лекари в играта и честно, много съм изморена Sad

Общи условия

Активация на акаунт