Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Декември 2022 (Тема 27)

• 137 939
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 795
Тя превръща всяка грозна дреха в прекрасна рокля Wink

# 796
Добро Ютро,

Тая мацка е голяма сладурка, обаче то така лесно се превръщат в други дрехи, дрехи, в които можеш да се напъхаш два пъти.
Да дойде да ми преобразува роклите, в които не мога да се напъхам. Ей това вече ще е истински талант! Simple Smile

# 797
Харесвам букле, особено в монохромни съчетания, един цвят различни текстури.

# 798
Копче,
проследяването на Best Secret е доста коректно. В момента в който са в Румъния идват до 2 дена. Влязат ли в Русе, на др ден са тук.

# 799
Не мога да си представя да сложа букле, точно ми навява спомени от едно време когато майка ми и колежките й се носеха така.
Има хора на които им стои добре, но просто не е за мен. Така и не разбрах защо Шанел го имат за такава класика, ама въпрос на вкус.

Ал както винаги супер избор е сукмана, шареното палто не от мен.

# 800
Много зависи от кройката на дрехата дали ще ми хареса буклето.
Като бях момиче съм имала пола от букле - късичка, черно-бяло каре. А майка ми имаше едно вталено късо сакенце, черно, много кипро и елегантно. Но това беше в началото и средата на 90-те. В момента нямам дрехи от тази материя.

# 801
  • София
Тя тази мацка основно ги скъсява и стеснява тези рокли. Значи, бройте ме и мен в категорията, аз като взема рокля, в 80% от случаите директно я нося да ми я скъсят.

# 802
  • София
Добре че ми напомнихте. Днес ще си занеса един бежов панталон за скъсяване, че се каня от септември. Може да докарам ето такъв аутфит за някое парти.

# 803
Галдучо, клина е от тази колекция на Knapp

Ндаааа, на Шанел харесвам и ползвам продукти от декоратвната козметика, но дрешките от букле, перлите, чантите като юрганчета и т.н. са ми толкова анти..... и като някой почне да се превзема "Ма Шанел е класика, стил и т.н., няма начин да не ти харесва, това е КЛАСА" и мен ми иде да  .... аре да не казвам Grinning че написано изглежда просташки

Rockstar, няма ли да ти е жега на парти така?
Иначе е много добре така Simple Smile

# 804
И без да ходя на ски бих го носила този клин, когато не съм на работа.

# 805
  • София
Открих си пуловер в гардероба, който много прилича на букле  и днес ми е топличко и мекичко.

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 10:46 от Тук съм

# 806
Харесвам доста от нещата на KNAPP, но не ми допада начина им на работа (не обявяват цени, изискват предварително уговорен ден за посещение на място и т.н.). Вероятно е търсен марткетингов подход, с който се цели повишаване на интереса на евентуалните потребители, но  мен  ме губят. В страницата им основните запитвания са за цена на нещо, а отговори обикновено липсват или се изпращат на лични, не зная.

# 807
Сега са така, звъниш или им пишеш и те отговарят.Преди правеха събития както действат и други бг марки и всичко е налично във временния шоурум (не ги следя толкова детайлно, може пак да правят събития)

# 808
Тук съм, обожавам подобни меки материи, букле- едва ли бих носила и аз, но "умирам" за меки, пухкави и космати пуловери и жилетки.

# 809
Al Georgieva, за мен проблем е и липсата на наличности (дори и само като мостри, които не се продават) в размер различен от S.  Факт е че има модели, които не стоят добре в по - големи размери, а техните са по - специфични (справка: прословутата сентенция за "малката черна рокля" Simple Smile). Все пак става въпрос за дрехи в серийно (макар и в малки серии) производство.
Този проблем го има разбира се и ако отидеш да си шиеш нещо по поръчка, затова и от десетки години не съм го правила.

Общи условия

Активация на акаунт